💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 867
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 770
Между другото, Алекса, който в предишната анкета на форума беше определен за мишката на сезона, довчера беше участвал на 3 директни елиминации (and counting), кажи-речи по свое желание. Не знам как сте с аритметиката, но това е повече от всички жълти "мъже", взети заедно, като най-големият "мъж" сред тях и всеобщ любимец и герой тук не спря да пъшка и охка как можело да го номинират вместо момиченцата в племето. При такива извратени представи за мишкарство, каквито се наблюдават сред масовата публика, хич не е чудно, че Паскалева трябва да прави циркове по съветите. Много хора явно са си изгубили моралните ориентири и трябва да им се сервира на ситно смляна попарка явно...

# 1 771
А съвета реалният ли си беше или и той е презаписан? Някаква идея?
...
Ии последно.. Георги направо блесна вчера, с кеф го гледах.
Според мене си беше реалният - Мани си беше с плитките (както беше и на оригиналния синхрон), а не на опашка, като на презаснетата игра (и на Генчовата снимка).

Георги се изкефи за последно на битките, игра за своя (и наша) наслада. 😍

# 1 772
То със сигурност беше умно да се номинира Гого. Въпросът е, че Ралица им се набърка яко в съвета  и им остави две опции за номиниране - Лефтеров или Гого. Откъде накъде? Дали тази вечер ако паднат червените ще каже на Алекса, че Мира не е ходила на елиминация и могат само нея да номинират? Не, защото е жена.
Очаквах аз някакъв феминистки сезон, където ще добутат жена победител и очаквах това да е Елица, но вместо това направо потопиха жените, така че никой да не иска победител жена. Изкараха ги един статистки, които са влезли там да ги пазят мъжете, а те да додрапат до финала без битки, но не защото са по-слаби от мъжете - къде ти, те са амазонки, просто мъжете са длъжни от кавалерство да им поднесат 100 бона. Някои като Джаферович са направо излезли от "Болен здрав носи". Цял сезон Фифо е вълка, който му е дебел врата, понеже си върши работата сам, а тя лисицата, която му се метна на врата да я пренесе до финала, разбира се ако тя не го изгони преди това. И накрая ще вземе да спечели Алекса, което съвсем обезсмисля цялата женска пропаганда. О, пардон, той е истински джентълмен и рицар и затова трябва да спечели! Като не могат жените да ходят на битки, той ще ги замести.
Беше много нелепо от Гого да се търси сметка защо не е станал капитан. Все едно Джафи щеше да му даде двата гласа Joy
В крайна сметка аз не познавам човек, който да иска за победител, човек различен от Гого или Фифо. Било в работата, приятелски кръг, семейство, тук задочно във форума. Това говори повече от помията, излизаща от устата на Ралица.

# 1 773
  • София
Може ли някой да ми обясни, щом капитанът отпада, защо избират друг до края на седмицата? Само заради двата гласа ли ?

# 1 774
# 1 775
Георги с всеки изминат ден все по-впечатляващ. Снощи дръпна на Гого в първата част, а точно гъвкавост и бързина бяха компонентите, които са най-силните страни на Гого. За плуването дори няма да коментирам. Отделно на колко елиминации се яви и категорично победи. Георги и Фифо са ходели на най-много битки от всички този сезон. За мен са най-комплексните, прибавям и Гого, но той дотук само два пъти е бил на индивидуални битки(капитански) с общ резултат 1:1.
Сега си давам сметка защо така го тричеха Георги няколко дни и включиха в хейта и Фейгин, която показа безхарактерност и мекошавост, пеейки в общия хор срещу човека, в който уж е влюбена. Опитват се да го смачкат психически и да разчистят пътя на тяхното протеже сръбския късак от един от двамата най-силни мъже във формата. Алекса вече е убеден, че Георги  по думите му е "загубил всичко" и е тотално дискредитиран в очите на зрителя, неподозирайки самия той колко откровено мразен е навън. Като гледам Джафра е била първия избор за победител на продуцентите, а Алекса е резервния план. И двамата яко бутани и подкрепяни от продукцията. На оня шушляк ореол на някакъв мачо му изградиха, по-точно си мислят, че са му изградили. Образът му отвсякъде издиша и е пълна пародия и гротеска. А Джафа се къпе във всенародната любов от ден едно.Smiling Imp
Вместо да им изпишат веждите им извадиха очите. Зрителят мрази парашутистите и надушва фалша и лъжата от далеч.

# 1 776
  • София
Нещо не можах точно да разбера за какво точно държеше сметка Гого на Мирела? Че щяла да се върне изтощена за отборната битка на следващия ден и ще се наложи "те да я покриват"?
Някаква алтернатива предложи ли Гого? И това при положение, че всички предполагат, че битката може да е елиминационна и Мирела може да не се върне.
Дребнаво сякаш, а?

Според мен намекваше , че Жени трябва да отиде, защото вече я покриват заради контузията.

Ето по тази причина мисля, че Джафа е хвърлила око на Гого. Почувства се застрашена. И след разговора с Мани и Ралица реши, че те са и готови вече и си има още от магическите сили. … Както и се доказа де! Съвсем спокойно можеха да номинират Джафа днес. Изглежда пак страхът от известността й изигра роля.

# 1 777
  • софия
Снощи нали го играя мазохист и си върнах епизода пак да го гледам. Е, огромна разлика. В игрите всички горят на арената, забравят за камери, за екипът около тях, енергията се усеща даже през екрана на тв-то. Снощи през цялото време погледите им следяха камерите, нямаше го това напрежение във въздуха, нямаше насладата. Нямаше адреналин. Фифо откровено се забавляваше. Гого и Лефтеров яко преиграваха. И се чудя какво ли им е било, едно такова сладко горчиво.  Защото презаснемането е било, когато повечето вече са излезли от формата, опитват се да се настроят на вълна реал.  И изведнъж връщате се да изживеете една фалшива, последна роля.

# 1 778
Алексата била ходила на три директни елиминации... ама срещу момиченца, които на косъм да го победят.
Първо Елина му поведе и за малко да го бие. После Зори щеше да го бие на пъзел, който вече е редил. Добре, че Димо му подсказа, че да не се излага "фаворитът на сезона". Валери не го броя - той си се изкефи за последно на трасето (на което отвя Алексата), а после с досада чакаше най-накрая другите да си наредят пъзелите. Накрая Мирела е щяла за малко да го бие. Чак ме е яд, че тези... хайде без епитети, макар да напират... непрофесионалисти са загубили записа на оригиналната капитанска битка и трябваше да гледаме бозата от вторник.
Победи Филип на... "женска" битка (то тук и Мани 1.0 можеше да победи), но падна от Филип на "мъжка" битка.
Другите мъже се криели зад жените, а Алексата се крие зад... Тупарев.
И в заключение: не ми било слип, най ми било... бикини. 🙄

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 11:54 от Bilyana14.

# 1 779
А няма ли правило за определяне на това кой да отиде а капитанска битка, АКО на капитана му има нещо - сърби го или го боли? Чоп, гласуване, нещо? Щото МирелКа сама се натискаше наистина да ходи. Какво се очакваше-да започнат да и се молят да не ходи ли?
Извън това, че не я харесвах аз, показаното в играта (преигравано явно), ми показва Алеко в светлина, че може много лесно да бъде бит от мъжете, щом жените са на косъм да го бият, буквално на късмет минава.

# 1 780
То си личи кои са галениците на формата.
И Алекса, и Джафа се наклаха като прасета на фона на слабеещите си съотборници. На първият даже и банските му умаляха. Хич няма да се учудя, ако тайно муат пържоли в някой фургон. Само от ориз и леща няма да са тия паласки.
Жълтите не мръднаха от тая резиденция - да може кака Женя да похапва. Сега се и леко контузи да не се товари. Ама пък как смело я избират за капитан, не е истина.
Сърбина понеже сам си каза, че не му се отразявала добре резиденцията, го пратиха да влиза във форма на стопанството. Пък той направо излезе от форма Sweat Smile
Дразнят ме много и соля с голямата солница, шъ мъ извинявате.

# 1 781
Водещата изплиска легена снощи. Толкова хора я мразят в червата, включително играчите 🤣.
Но ако трябва да съм честна аз също не чух какво каза Гого, когато Ралица го попита отново 🤣. Е, тя го е чула разбира се, нейния слух е като на хрътка 🤣 и нарочно искаше да го злепостави, но аз наистина не го чух 🤣.
Говори по-силно Гого, плийс 🤣.
Иначе Георги вчера си го отнесе Гого на лабиринта с въжета и то при все че първия е доста по-висок и би следвало по-трудно да се провира.
Георги ми е сериозен фаворит вече.

# 1 782
А вие забелязахте ли в началото на играта, когато Димо каза "изненадващо Георги е първи (изпревари Гого), Георги как се засегна "ама как изненадващо", ахахахах.
Аз съм сигурна, че Димо сам не се слуша какво говори.

# 1 783
Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.

# 1 784
Ако Непобедимите паднат довечера, номинирани ще са Генчо или Жоро, това е  ясно. Чудя се обаче не е ли време Мира да си ходи. Откакто Елица излезе, тя е само статист на арената. Кудкудяка само в общия хор за възхвала на Алекса, ама дори и там Зори я превъзхожда. В битките никаква я няма. Не знам дали сама се дърпа от постове или Краля и Кралицата я игнорират, но е много зле.
Снощи например така и не разбрах защо не я сложиха нея в разплитането на въжетата, а пак набутаха Виктория, която ги забави. Много по-логично беше там да е Мира, защото е по-гъвкава, по-ниска и определено по-съразмерна с другите двама. После и от пъзела я избутаха. Всички играчи имаха по два поста, само Мира остана с един, защото нямаше как и от там да кръшне.
Жорката все повече се доказва на терена. Снощи и на въжето беше по-добър от всепризнатия любимец Гого, за плуването няма нужда да говорим. За мен той и Филип са двамата най-комплексни играчи, доказали се и в най-много елиминационни битки.

Общи условия

Активация на акаунт