💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 867
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Другата България
Скрит текст:
Гого пак е в акция и отстоява позиция! Браво на него! Искрено му се възхищавам. 😍💗
Колкото и да се пънат тука в темата редакторите и журналистите от кръгът на ТЪпарев в опит да го очернят... Те се знаят кои потребители са... Няма да Ви се получи! 😉
Скрит текст:
Ти нали знаеш, че си ми слабост? Heart И че ще си останеш такава? Още от преди 4 години? И нали знаеш, че тогава аз бях на твоето място, само че на мястото на Гого беше Юли? Наистина добронамерен и приятелски съвет ще ти дам, макар и непоискан, но знам, че ще ме разбереш правилно. Ако не сега, някога.
Приеми, че има хора, които не харесват Гого. Така, както имаше, и все още има такива, които не харесват Юлиян. Хората са различни, а и много от тях се ръководят по монтажите на продукцията, и не само. Съдят за участник И по други качества, не само по показаното на терена/арената/плажа/полето. Очернянето, опитите за него не са насочени само към Гого, сама виждаш, че ги карат мъжете по домова книга, нищо лично към Гого, сигурна съм. За тях той е един от всички, различен от победителя. И ти го казвам именно защото тогава, преди 4 години съм говорила директно с участници, след финала, доста след него. За продукцията няма значение това, че ще покажат някой от участниците в светлина, неблагоприятна за него лично, която ще “заслепи“ някакъв брой зрители. За тях е важен само рейтинга, нищо друго. Нито някой редактор ще дойде тук в темата да “черни“ Гого, нито има нужда. А дори и да има такъв, надали това мнение ще повлияе на хора като мен и теб, които вече имат изградено такова не само за участниците като цяло, а и за Гого в частност. Но аз вярвам, че наистина има хора, които просто не харесват Гого, нормални хора, отново като теб и мен. Просто твоята прекалена пристрастност ти пречи да го “видиш“. И пак казвам - говоря го от “опита“ на човек, който беше в това положение по времето на първи сезон. Знаеш там колко повече прецакаха Юли, как, с какво и т.н., да не се връщам отново.

# 1 846
  • Varna
Фифо е обяснил /на стори в инстаграм/ защо е номинирал Гого - преди съвета са говорили и Гого сам е пожелал, с идеята да усети битката и евентуално да се върне с грошове.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 19:39 от rali4ka

# 1 847
  • София
Пуснах новата анкета!

Изчетох ви, всичко сте казали. Какво повече да добавя.
Снощния епизод достигна нови висоти дори и за тази пошла продукция.
Толкова абсурдно и непрофесионално театро отдавна не бях гледал. Дори плюха на собствената си история и се оказаха с къса памет, защото Раличке (Фродо), таман двама от победителите ви се провряха именно така между капките: Добрин и Милен. Но там нямаше начукване на канчетата защо не ходят на елиминационни дуели.
Толкоз по въпроса!

Съвета протече без изненади. Още когато предадоха отново властта в Жени всичко стана ясно. Гого отряза всички пътища към Мани да играят заедно. Филип и Лефтеров се чувстваха сигурни и не искаха да разбутват кошера и след отпадането на Мирела, Джаферович логично насочи ударите към Гого вместо към Мани, защото от нейна гледна точка сега така е най-добре. А защо останалите мъже не направиха нищо ми е много любопитно какво ще отговорят в подкастовете, които ги чакат след края на формата. Надявам се да са искрени обаче...
Гого пое вината и така свали бремето от Филип и Лефтеров да го номинират, но все пак според мен не трябваше да го номинират и Лефтеров правилно не го стори. От стратегическа гледна точка гласът на Филип бе правилен и никий копче не може да му каже. А и добри думи използва, да се върне с грошове, намек за допълнителни гласове, ала-бала. Но от морална гледна точка според мен сбърка и не трябваше да го номинира. Иначе така или иначе неговия глас не бе от значение, защото Джаферович имаше 2 гласа. Изборът бе неин. Мани или Гого.

Жалко, че млади, здрави и силни български мъже бяха подложени на такова публично унижение само и само да изпъкне един сърбин колко бил доблестен, а българските мъже как не стрували за нищо.
Е, това нашата родна аудитория никога няма да ви го прости!

Играта няма да я коментирам. Всички знаят защо. Няма смисъл.
Но ще направя гифчета с излизането на понтона на Филип и с подводното на Георги, защото само заради такива моменти си струва гледането на поредния провален откъм качествен продукт сезон. А победителя (все още вярвам, че няма да е най-очевидния такъв) ще бъде забравен по-бързо и от тези в първите 2 сезона.

От това което чухме от Лефтеров в началото на епизода за мен е на 95% ясно, че Валери и Мирела са приготвяли специален кекс само че вместо в кухнята са го месили в спалнята и той добре е чул звука на твърдата точилка...
Мдам. Но Лефтеров трябва да предпази малкото ранимо момиченце от страшната и непобедима Виктория... Те са амазонки и цял сезон трябва да хубавеят край басейна, да събират тен и да пият кафенце с кифличка, докато Безстрашните жълти рицари бранят тяхната чест! 🤮

Закривай!

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 14:38 от Diavolo

# 1 848
  • Мюнхен
Скрит текст:
Кой квото и да казва като гледам повечето тук сме на едно мнение относно мишката на сезона бого Алеко. Нашите момчета са далеч по-приятни от него.
Разберете се моля какъв е Алекса мишка или мутра?  Фейгин ми стига. Започвам вече да получавам раздвоение на личноста. Не забравяйте, тези хора не са актьори, иначе сигурно щяха да вземат по един оскар. Някой вече го каза: "Липсват ми рицарските времена". Истината е, че и на мен Simple Smile
На мен най ми се доближава до рицарско поведение това на Алекса към жените 😍 (сега останалите от форума ще ме смелят като фураж 🤣).
Просто човекът си го носи това в себе си, така е възпитан, а и войната в Сърбия е направила такива неговите дядовци, чичовци, баща му и явно така са го възпитали - да не позволява жена да плаче пред него. За протокола Фейгин като се разплака пред него в нощта като им лъсна саботажа Алекса си я гушна сладко сладко 🤣. Тъй че при такива мъжаги като него пускаш сълза и той спира да крещи 🤣. Толкова ли е трудно, дами 🤣. Убедена съм, че всяка от нас това го владее до съвършенство 🤣.

Това съм го виждала при повечето сърби. Но проблема е друг. Едно говорят, но после друго вършат. Много обичат да се правят на велики и сами да  се хвалят, но с делата си показват точно обратото. Била съм 6 години със сърбин, ходила съм в Сърбия и съм се движила със сърби. Алекса не е изключение. Има много като него. Но на практика са абсолютната противоположност.
Не мога да повярвам той е сърбин и затова. Flushed
Пак почнахме да се делим на българи, сърби, патагонци и кроманьонци 🤣.
Това, че авторката е имала горчив (а може би и сладко-кисел 🤣) опит със сърбин, не означава, че трябва да ги анатемосваме 🤣. Всички сме балканци, всички сме един дол дренки ( от които става страхотен компот 🤣, полезен при подагра, диария и задържане на течности 🤣). Тъй че да оставим географската карта настрани 🤣 и да си сипем вино 🤣.

Не става дума за опита. Самата ти започна с това, че заради войната в Сърбия Алекса може би е станал такъв и възпитанието му  е такова. Когато се каже, че хората в Италия са шумни, в Бразилия са темпераментни, много руснаци пият повече, както и полякини, то това е нормално. Е аз пък точно тези черти на Алекса съм ги виждала и при други сърби. Така че какво общо има моят опит? Не казах дори и че моят бивш е бил такъв... Както и да е, ще пийна и аз едно.

# 1 849
  • София
Изпратих въпросите към истинската продукция, Надкаста. Там поне ценят и уважават играта и участниците в нея...

Въпросите към Мирела:

Трите основни въпроса:

1. След като гледаш шоуто, месеци след края, кой смяташ, че ти е пазил наистина гърба и кой ти е забил нож? Смяташ ли, че е трябвало да бъдеш по-активна в социалната игра?
2. Ако беше попаднала в друго племе, коя според теб би била най-близката ти приятелка във всяко от тях и защо?
3. Защо смяташ, че Лефтеров те е предал, след като имаше за съперник жена, в лицето на Виктория? Не е ли по-правилно и справедливо жена да се бие с жена, а не мъж срещу жена?

Двата резервни въпроса:

1. Какво промени мнението ти за саботажа на Мани и Фейгин (имам предвид в и извън формата)?

2. Вие бяхте племето на амазонките. Защо тогава толкова се страхувахте да излизате на Арената и все мъжете трябваше да ви пазят?

# 1 850
  • София
Гласувах в анкетата. На първите 3 въпроса отговорите са очевидни, няма какво да ги коментирам. Иначе смятам, че Мирелка сама си е виновна за отпадането.
За номинацията на Гого и гласа на Филип - Жени си беше решила вече, Филип нищо не можеше да промени с гласа си. Смятам, че постъпи стратегически правилно за себе си.
Мисля си, че Безстрашните ще спечелят днес. Ако не, за номиниран залагам на Лефтеров - така Жени при всички положения ще е доволна, един мъж по-малко.
Лошото е, че ако загубят червените, ще пратят Генчо или Жоро (по-скоро Генчо) и това ме навява на мисълта, че това е последната седмица за Гого. Писах и снощи, че нещо много го дават и не е на добре. Според мен в зависимост от номинирания червен ще измислят подходяща игра да го махнат - или по-силова, ако е Генчо, или с повечко плуване, ако е Жоро.

# 1 851
Скрит текст:

Скрит текст:
Гого пак е в акция и отстоява позиция! Браво на него! Искрено му се възхищавам. 😍💗
Колкото и да се пънат тука в темата редакторите и журналистите от кръгът на ТЪпарев в опит да го очернят... Те се знаят кои потребители са... Няма да Ви се получи! 😉
Скрит текст:
Ти нали знаеш, че си ми слабост? Heart И че ще си останеш такава? Още от преди 4 години? И нали знаеш, че тогава аз бях на твоето място, само че на мястото на Гого беше Юли? Наистина добронамерен и приятелски съвет ще ти дам, макар и непоискан, но знам, че ще ме разбереш правилно. Ако не сега, някога.
Приеми, че има хора, които не харесват Гого. Така, както имаше, и все още има такива, които не харесват Юлиян. Хората са различни, а и много от тях се ръководят по монтажите на продукцията, и не само. Съдят за участник И по други качества, не само по показаното на терена/арената/плажа/полето. Очернянето, опитите за него не са насочени само към Гого, сама виждаш, че ги карат мъжете по домова книга, нищо лично към Гого, сигурна съм. За тях той е един от всички, различен от победителя. И ти го казвам именно защото тогава, преди 4 години съм говорила директно с участници, след финала, доста след него. За продукцията няма значение това, че ще покажат някой от участниците в светлина, неблагоприятна за него лично, която ще “заслепи“ някакъв брой зрители. За тях е важен само рейтинга, нищо друго. Нито някой редактор ще дойде тук в темата да “черни“ Гого, нито има нужда. А дори и да има такъв, надали това мнение ще повлияе на хора като мен и теб, които вече имат изградено такова не само за участниците като цяло, а и за Гого в частност. Но аз вярвам, че наистина има хора, които просто не харесват Гого, нормални хора, отново като теб и мен. Просто твоята прекалена пристрастност ти пречи да го “видиш“. И пак казвам - говоря го от “опита“ на човек, който беше в това положение по времето на първи сезон. Знаеш там колко повече прецакаха Юли, как, с какво и т.н., да не се връщам отново.

Merri_An нали знаеш, че те обичам. Hug

# 1 852
  • София
Стратимир (сезон 3), Ваня (сезон 2) и Боби (сезон 2) за дъното наречено 'Олд Скул продукция' този 4-ти сезон.

# 1 853
  • Другата България
За Еми. И не само. Като допълнение на предходния ми пост.

Ей на, кого да покаже в добра светлина продукцията? Гого, момчето, което никой не познаваШЕ преди началото на формата, или Джаферович, която е известна отдавна на аудиторията? Преди Гого беше Лефтера, още по-преди Чакалов, а най-преди Фифо. Сценарият си върви, зрителите “лапат“, и те така. Затова има и такива, които не харесват и Фифо, и Лефтеров, и Чакалов....

# 1 854
  • София
Вижте само изкривената от злоба уста на Ралица.
И после ще ми я защитават, че мислела за играчите. Айде бееее?
Погледнете с какво отвращение чак се обърна към Гого.
На теб ли да вярвам, някакъв 'прост камилар' или на светая светих, Джаферович!

# 1 855
Нещо фундаментално за уговорката по оста Лефтеров - Мирела:
Едно е да се застъпиш коалиционно за човека и да помолиш останалите си близки и коалиционни хора в играта да не го номинират (тук няма риск за теб да си тръгнеш от играта), а съвсем различно е да рискуваш собственото си оставане в играта на карта, за да спасиш човека.
Никой нормален и сериозен играч не би направил така. Да, вероятно Валери би го направил, но той за мен е много далеч от интересен и мислещ стратегически играч.

Това ще го засегна и във видеото в събота, но определено двете неща нямат база за сравнение и са малко кон за кокошка

# 1 856
  • София
Леко назад вървя с епизодите. Сега съм на предпоследния. Хич не вярвам на Джаферович, че е болна. Хич не вярвам, че и предаването не е без сценарий. Точно ще се разболее, когато битката е елиминация, а капитанът на червените е Алекса. Това със "заблудата" с Виктория май си остава само за зрителя.

# 1 857
  • Другата България
Преди това с Джаферович беше онова с : “Моля? Не те чух?“, препратка към вечното мълчание на Гого.
Гнусно направо. Като прибавим и тона, интонацията и изражението на лицето - още по-гнусно.

# 1 858
Дяволо, може ли гифче и с пуфтенето на Филип на съвета. Много красноречиво беше.
За мен Филип е страхотен млад човек, с огромно чувство за хумор, улегнал, стабилен, с професия и успехи. Джаферович на малкото му пръстче не може да стъпи, съжалявам.

# 1 859
  • софия
Малко воайорче го раздавам, ама да си кажа. Еми, Мери, браво момичета, така се прави. Напълнихте ми душата. А на Тайна ще кажа, да се чувства галеница на съдбата с това обезкабеляване снощи.
  Много искам старите участници да надигнат повече глас за това, което се случва с формата в момента. Много бих искала и в Надкаст да му се обърне внимание и да разбера как те виждат нещата специално за този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт