💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 830
Има седмица до финалното обединение, не е момента за разваляни на разклатените коалиции. Жени е наясно, че стреля ли по някои от своите е дотам. Рискува да се върне с грошове, да загуби съюзници и хем да влязат малко хора във финалното племе, хем да я изгърмят нея. Глупаво е за нея да стреля по Лефтеров, както Фифо по нея.

# 1 831
  • София
Цяла вечер нямах телевизия и нямам представа какво се е случило.
Мюзикълът “Мамма Миа” гледала ли си? 🤣 Същото 🤣
Не съм, не харесвам  формати като мюзикъл... Значи да не съжалявам, нищо не съм изпуснала.

# 1 832
  • София
Аз никога не съм казвала, че Гого е слаб или че не е комплексен играч, напротив, но на индивидуална, многокомпонентна битка нямам идея как ще се справи, просто защото той на такава не е бил.
От мъжете на такива са били (споменавам само тези, които още са в играта) :
Филип, Георги, Гената и Алекса. За Лефтеров и Гого няма как да знам как ще се справят на такава. Или дали въобще ще се справят.
От жените по подобен начин, видяла съм Виктория, Зорница, Ралица и Мани. Жени и Мира са ми мистерия как ще се представят.
По тази причина, на мен като зрител ми е по-интересно да видя всеки един от тези 4мата на такава игра, от колкото някой от останалите, на които вече им знаем възможностите в такива битки. Ето за Филип например на всеки му е ясно, че си разпределя силите и играе с едно темпо през цялото време, за Гого как да кажа каквото и да било, след като не съм го видяла. Само предполагам на база показаното от отборните.

# 1 833
Кой квото и да казва като гледам повечето тук сме на едно мнение относно мишката на сезона бого Алеко. Нашите момчета са далеч по-приятни от него.
Разберете се моля какъв е Алекса мишка или мутра?  Фейгин ми стига. Започвам вече да получавам раздвоение на личноста. Не забравяйте, тези хора не са актьори, иначе сигурно щяха да вземат по един оскар. Някой вече го каза: "Липсват ми рицарските времена". Истината е, че и на мен Simple Smile
На мен най ми се доближава до рицарско поведение това на Алекса към жените 😍 (сега останалите от форума ще ме смелят като фураж 🤣).
Просто човекът си го носи това в себе си, така е възпитан, а и войната в Сърбия е направила такива неговите дядовци, чичовци, баща му и явно така са го възпитали - да не позволява жена да плаче пред него. За протокола Фейгин като се разплака пред него в нощта като им лъсна саботажа Алекса си я гушна сладко сладко 🤣. Тъй че при такива мъжаги като него пускаш сълза и той спира да крещи 🤣. Толкова ли е трудно, дами 🤣. Убедена съм, че всяка от нас това го владее до съвършенство 🤣.

Не знам...може. Ама ако ще спекулираме, има вариант да бъде и от ония побойници, които теглят един бой на жените си, а после ги гушкат, целуват, извиняват им се и им свалят звезди до степен жените им да почнат да ги съжаляват и да ги обичат още повече.
Но това са спекулации. Може и едното и другото да нямат нищо общо с действителността. Което е най-вероятното.

# 1 834
Ама ако червените паднат днес, как номинирани ще са Генчо или Георги?! Забравихте ли "мъжките" приказки на Алексата в понеделник, че ако паднат на номинационна битка, той ще е номиниран? 🤪 Или май очкаваме, че ще се скрие под полите на жените си с аргумента аз исках, ама те не ми дават. 🤣 Нали е "лидер", ще тропне по масата и ще ходи той... 🙄
Той непрекъснато тропа с топки по масата и това е проблема всъщност 🤣. Жените все повече се влюбват в него и атрибутите му и не искат за нищо на света да се лишат от тях 🤣. Това е положението 🤣. Ако Георги и Генчо бяха показали на тезгяха какво предлагат 🤣 можеше и те да се спасят 🤣. 

# 1 835
Аз разбирам какво имате предвид Simple Smile Идеята ми беше, че няма как да се съди даден участник само заради една битка. Например ако пуснеш Филип срещи Георги на водна битка, Филип е тотално загубен. Ако пуснеш Гого на силова битка с 400/500кг бали, гуми или каквото и да е, плюс някое кану, и го пуснеш срещу Генчо .. ами и той е пътник много ясно. Това не значи, че Гого и Филип не са комплексни. Значи че битката е повече в плюс на Георги и Генчо. Но ако ги пуснеш на битка за издържливост и гъвкавост, нещата изобщо няма да завършат по същият начин. Всичко зависи от дадената битка, за това според мен отборните битки са изключително показателни, защото там всеки има шанс да се покаже в различна светлина. А най-често индивидуалните битки са уж незабележимо повече в полза на единият участник Simple Smile
Аз никога не съм казвала, че Гого е слаб или че не е комплексен играч, напротив, но на индивидуална, многокомпонентна битка нямам идея как ще се справи, просто защото той на такава не е бил.
От мъжете на такива са били (споменавам само тези, които още са в играта) :
Филип, Георги, Гената и Алекса. За Лефтеров и Гого няма как да знам как ще се справят на такава. Или дали въобще ще се справят.
От жените по подобен начин, видяла съм Виктория, Зорница, Ралица и Мани. Жени и Мира са ми мистерия как ще се представят.
По тази причина, на мен като зрител ми е по-интересно да видя всеки един от тези 4мата на такава игра, от колкото някой от останалите, на които вече им знаем възможностите в такива битки. Ето за Филип например на всеки му е ясно, че си разпределя силите и играе с едно темпо през цялото време, за Гого как да кажа каквото и да било, след като не съм го видяла. Само предполагам на база показаното от отборните.

# 1 836
Кой квото и да казва като гледам повечето тук сме на едно мнение относно мишката на сезона бого Алеко. Нашите момчета са далеч по-приятни от него.
Разберете се моля какъв е Алекса мишка или мутра?  Фейгин ми стига. Започвам вече да получавам раздвоение на личноста. Не забравяйте, тези хора не са актьори, иначе сигурно щяха да вземат по един оскар. Някой вече го каза: "Липсват ми рицарските времена". Истината е, че и на мен Simple Smile
На мен най ми се доближава до рицарско поведение това на Алекса към жените 😍 (сега останалите от форума ще ме смелят като фураж 🤣).
Просто човекът си го носи това в себе си, така е възпитан, а и войната в Сърбия е направила такива неговите дядовци, чичовци, баща му и явно така са го възпитали - да не позволява жена да плаче пред него. За протокола Фейгин като се разплака пред него в нощта като им лъсна саботажа Алекса си я гушна сладко сладко 🤣. Тъй че при такива мъжаги като него пускаш сълза и той спира да крещи 🤣. Толкова ли е трудно, дами 🤣. Убедена съм, че всяка от нас това го владее до съвършенство 🤣.

Няма да те смилам Simple Smile , но няма и да се съглася.
Проблемът с Алекса е, че при него няма никаква последователност между думи и действия - буквално говори едно, а прави друго. Веднага се сещам за това как се скара на мъжете от Непобедимите, че са номинирали малките момиченца (Елица е на 27-28), а той след това не само, че заплашваше наистина малките момиченца Мани и Фейгин, ами и номинира едната. Но не е и само това, а ред други неща.
Освен това да разплакваш някого и след това да го утешаваш, си е чиста форма на манипулация.
Играта му щеше да ми е много интересна, ако не бяха гръмките слова по синхрони. Ако в племето говореше за сила и чест, но на синхрони си казваше истината и това, което прозира от постъпките му, щеше да е перфектен.

Аз за съжаление от всичко прочетено и размислено съм стигнала до извода какво е искала да постигне продукцията като краен резултат (победител и послание), ще тълкувам надълго и нашироко след финала, че сега ще е спойлер. Само ще отбележа нещо - в никой сезон досега не е имало толкова много отпадания на капитански битки и то на такъв ранен етап. Не е случайно и не е за рейтинг.
Малките момиченца Фейгин и Мани, си го заслужиха. Не може да си малко момиче само, когато ти отърва. А аз Фейгин щях да я разрева и нямаше да я гушна изобщо след това.Wink

# 1 837
  • Мюнхен
Разберете се моля какъв е Алекса мишка или мутра?  Фейгин ми стига. Започвам вече да получавам раздвоение на личноста. Не забравяйте, тези хора не са актьори, иначе сигурно щяха да вземат по един оскар. Някой вече го каза: "Липсват ми рицарските времена". Истината е, че и на мен Simple Smile

Това съм го виждала при повечето сърби. Но проблема е друг. Едно говорят, но после друго вършат. Много обичат да се правят на велики и сами да  се хвалят, но с делата си показват точно обратото. Била съм 6 години със сърбин, ходила съм в Сърбия и съм се движила със сърби. Алекса не е изключение. Има много като него. Но на практика са абсолютната противоположност.

Алекса прави всичко за пред камерите.

# 1 838
Напълно режисирано отношение спрямо Гого и Лефтеров, с което продукцията подготвя драгия зрител за още по-грозно продължение. Гризе ме съмнение, че в петък ще е непосилна за Гого игра, извън неговите умения и способности и това ще предреши съдбата му. За Лефтеров имам малка надежда да се опълчи на Джаферович, защото снощи го орезилиха и е крайно време да отреагира, но не знам дали и как ще стане.

# 1 839

Това съм го виждала при повечето сърби. Но проблема е друг. Едно говорят, но после друго вършат. Много обичат да се правят на велики и сами да  се хвалят, но с делата си показват точно обратото. Била съм 6 години със сърбин, ходила съм в Сърбия и съм се движила със сърби. Алекса не е изключение. Има много като него. Но на практика са абсолютната противоположност.
Не мога да повярвам той е сърбин и затова. Flushed

# 1 840
За мен най - добрите победители за този сезон биха били или Мишето или Гого , а можеше също и Валери, а в краен случай Жорето.  Излючително добре физически подготвени хора са и четиримата и изглеждат като добри човечета. Готинки такива.😜 Зори не и достига малко умствен капацитет и  доста характер. А Гената ми е прекалено тромав, добър играч е , но сякаш нещо не му достига.  Иииии Фифо , довчера ми беше един от фаворитите, невероятни физически качества, машина на терен, плуване , издръжливост, сила,а бе всичко си има, ноооо има и нещо отблъскащо за мен в него. Още отначалото нещо не го харесах, сякаш има нещо прекалено горделиво , високомерно в него, постоянно се самоизтъква, арогантен ми е, един студен такъв, неприветлив, рядко се усмихва, държи се все едно всичко му е на всяка цена, едно такова самонадеяно . А като разбрах , че в какви ли не телевизионни формати се е бутал да участва ми дойде свръх. И след вчера с гласа си към Гого ми падна рязко в очите...  Другите не ги броя. Всички ми са там само за пълнеж на бройката. И затова от сега нататък ще гледам все едно е цирк, само за да им гледам номерата и сеира на всичките. Особено интересно ще ми е да видя как "великите " Продуценти ще ги прецакат и ще избутат своите галеници на финал, а накрая и ще връчат чека на един от двамата. Страхотно просто. Висш пилотаж в риалити предаванията.🤮Вече ми е безразлично кой ще се добере до финалните битки, кой ще спечели, кой ще отпадне. Все тая. Който и да е халал да му са и нека всенародната любов го облее със все сила.😁 Пожелавам същото и на Продуцентите халал да им е рейтинга , достигнаха заветната цел.: Дъното!!!  Е бравос.👏

# 1 841
Скрит текст:

Не мога да повярвам той е сърбин и затова. Flushed
Пак почнахме да се делим на българи, сърби, патагонци и кроманьонци 🤣.
Това, че авторката е имала горчив (а може би и сладко-кисел 🤣) опит със сърбин, не означава, че трябва да ги анатемосваме 🤣. Всички сме балканци, всички сме един дол дренки ( от които става страхотен компот 🤣, полезен при подагра, диария и задържане на течности 🤣). Тъй че да оставим географската карта настрани 🤣 и да си сипем вино 🤣.

# 1 842
Гого е време да се маха от там. Дето има една приказка - хем му е ред, хем му се пада. Взе максималното от ИВ, оставането му вече не би донесло нищо положително.

# 1 843

Той непрекъснато тропа с топки по масата и това е проблема всъщност 🤣. Жените все повече се влюбват в него и атрибутите му и не искат за нищо на света да се лишат от тях 🤣.  
Ох, моля те, спри!
Не мога повече! Рева от смях! 🤣 🤣 🤣

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 17:36 от Tahiti

# 1 844
А какво положително ще донесе оставането на Джаферович? На Мира? Зори? Пък дори и Мани, Лефтеров и продължава списъка.
Гого е време да се маха от там. Дето има една приказка - хем му е ред, хем му се пада. Взе максималното от ИВ, оставането му вече не би донесло нищо положително.

Общи условия

Активация на акаунт