💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 815
Добре де, не може ли да си стиснем ръцете с продукцията, като те окичат с чека който там са си решили, а пък отделно да връчат и почетна награда на публиката Trophy Мисля, че участниците ще се изкефят повече на второто.
Отделно може да има и призове:
.....
Това е добра идея! Ама нека наградата на публиката да я връчим ние. Нека Дяволо да помисли над това. "Наградата на БГ Мамма" за сезона.
Така или иначе и ние бяхме някакъв фактор /или факторче/ - нека се изявим!

# 1 816
  • Другата България
Аз не мисля, че Алекса е мишка.
Никога не съм го твърдяла.
Това, че трима “мъже“ наречени продуценти, правят така, че момчета като Гошо, Лефтеров, Гого и т.н. да изглеждат като мишки според монтирано и напаснато, и изкуствени реплики и дуплики, режисирани съвети и другарски съд с Ралица в образа на “лицето“ на продукцията и слушалка в ухото, та това не прави респективно Алекса мишка. Човекът си играе играта, и той е там по сценарий, и по неговата пандичка се сипе/ше/ хейт за страх, дали му е било приятно?

# 1 817
Не мисля, че една битка може да е показател за това кой е тотално по-добър. Гого абсолютно се показал в отборни и индивидуални, че е изкючително силени комплексен. Има слаби страни, но това е валидно за всеки. Смятам, че просто откъм теренен играч е страхотен и дори да загуби 1,2, 3 битки не означава, че е слаб или не толкова добър. Има толкова много фактори.

Същото за мен е и когато победите на Алекса се омаловажават. Това, че съперникът му е бил добър, дори по-добър в някои елементи, не означава, че в крайна сметка Алекса не е победил. Не е и изненада, че някои битки са много близки, всички уастници са силни. С всичките си недостатъци, Алекса е добър играч на терена.

# 1 818
Аз наистина не разбирам защо Мани или Ралица не отидоха при мъжете и да им кажат- искам да гласувам с вас и да номинираме Джаферович.
Просто умът ми не побира защо продължават да ѝ се връзват на манипулациите.
Не виждат ли какво прави и как подложи накрая на патерицата си, че да отърве си отърве тя самата кожата?!
На мястото на Ралица веднага щях да отида при мъжете след като Михаела напусна.
Ама тя куха, та куха...

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 14:30 от Лайкa

# 1 819
В Българско предаване, даже и фаворит на публиката да не станеш 😅 Ясно изявените фаворити на сезона са Гого и Фифо, и ми направи изключително впечатление как се обръща внимание главно на техните грешки и “слаби” представяния по различни мнения. Аз нямам проблем с това да кажа, че някой мой любимец се е справил лошо, просто не мисля че някои мнения са обективни. Както се твърди, че мненията основани на пристрастност не са обективни, така според мен и мненията основани на чисто дразнене, че има изявени фаворити, отново не са обективни. Пример за това е как всички грешки на Валери са оправдани, но Филип каже ли нещо по-накриво (което си е лично негово право - да отстоява мнението си), бива хвърлен на клада. Аз също харесвам Валери, беше ми фаворит, но изобщо не беше безгрешен. Доста по-слабо физически се представи на изометрия в доста компоненти, както и Филип ако става на въпрос. Помните ли играта с кръстовете? Гого и Лефтеров издухаха и Филип, и Валери, и Алекса и все. Ами играта с издърпването, която пак беше силова? Гого там пък издуха и Филип, и Чакалов, и Валери. Просто да се твърди, че даден играч не е толкова комплексен, за колкото е представян, само защото не е спечелил битка с топчета, не е ходил на елиминация или не плува добре като Георги е глупаво. Всеки играч тази година е най-добър в своя собствена сфера. Никой не може да бие Георги в неговата-плуване. Гого е изключително издръжлив и жилав, пък очевидно и изключително силен като се има предвид срещу какви играчи се е изправял и пак ги е бил( нищо, че не в директна индивидуална битка, а в отборна ). Джаферович колкото и да не я харесвам, е подготвена за пъзелите и рядко има загуба. Мисълта ми беше, че всеки има с какво да изпъкне и не виждам смисъл в това нито да се омаловажават постиженията на даден участник на базата на една битка, нито да се боготворят други, просто защото ги харесваме на външен вид. Надявам се да не съм засегнала никой, просто исках да изкажа мнението си.

# 1 820
Аз не мисля, че Алекса е мишка.
Никога не съм го твърдяла.
Това, че трима “мъже“ наречени продуценти, правят така, че момчета като Гошо, Лефтеров, Гого и т.н. да изглеждат като мишки според монтирано и напаснато, и изкуствени реплики и дуплики, режисирани съвети и другарски съд с Ралица в образа на “лицето“ на продукцията и слушалка в ухото, та това не прави респективно Алекса мишка. Човекът си играе играта, и той е там по сценарий, и по неговата пандичка се сипе/ше/ хейт за страх, дали му е било приятно?
На Жорката поведението относно Фейгин е меко казано ... няма да употребя думата. Не знаел бил, че ще бъде номинирана и искал потвърждение. Смешно е. Не мисля, че някой ще му повярва. Да иска да го оправдае да, но да му вярва.
Жълтите, пратиха Мирел. Факт. И само Гого смотолеви нещо, и според мен искаше да отиде, но остави избора на нея.

# 1 821
Като си говорим, че Гого не бил имал победи в единоборства:
И особено имайки предвид, че е категория комар на фона на останалите мъжаги.

- еднолично победи цял сезон участници на висенето на кръста - и своя, и противниковия отбор.
- победи 2 пъти - Фифо и Чакалов в битката с пълзенето рез тунела и под мрежата, ровенето в пясъка и борбата за халките и ринговете.
- спечели всички единоборства с дърпането на понтона на онези ужасяващи трупи, при които всички си нараниха ръцете и краката. Та той би Фифо, Валери и Чакалов на тази битка!
- спечели си битките с бутането от понтона - 4 пъти срещу Валери.

Добавено:
- 2 х 2:0 победи на Колелото на смъртта срещу - Георги и Алекса.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 00:32 от Tahiti

# 1 822
Кой квото и да казва като гледам повечето тук сме на едно мнение относно мишката на сезона бого Алеко. Нашите момчета са далеч по-приятни от него.
Разберете се моля какъв е Алекса мишка или мутра?  Фейгин ми стига. Започвам вече да получавам раздвоение на личноста. Не забравяйте, тези хора не са актьори, иначе сигурно щяха да вземат по един оскар. Някой вече го каза: "Липсват ми рицарските времена". Истината е, че и на мен Simple Smile
На мен най ми се доближава до рицарско поведение това на Алекса към жените 😍 (сега останалите от форума ще ме смелят като фураж 🤣).
Просто човекът си го носи това в себе си, така е възпитан, а и войната в Сърбия е направила такива неговите дядовци, чичовци, баща му и явно така са го възпитали - да не позволява жена да плаче пред него. За протокола Фейгин като се разплака пред него в нощта като им лъсна саботажа Алекса си я гушна сладко сладко 🤣. Тъй че при такива мъжаги като него пускаш сълза и той спира да крещи 🤣. Толкова ли е трудно, дами 🤣. Убедена съм, че всяка от нас това го владее до съвършенство 🤣.

# 1 823
  • София
Цяла вечер нямах телевизия и нямам представа какво се е случило.

# 1 824
Ама ако червените паднат днес, как номинирани ще са Генчо или Георги?! Забравихте ли "мъжките" приказки на Алексата в понеделник, че ако паднат на номинационна битка, той ще е номиниран? 🤪 Или май очкаваме, че ще се скрие под полите на жените си с аргумента аз исках, ама те не ми дават. 🤣 Нали е "лидер", ще тропне по масата и ще ходи той... 🙄

# 1 825
Цяла вечер нямах телевизия и нямам представа какво се е случило.
Мюзикълът “Мамма Миа” гледала ли си? 🤣 Същото 🤣

# 1 826
Подкрепям с две ръце и два крака написаното 😅 не знам кога и защо всички се обърнаха срещу него и започнаха са омаловажават всичките му постижения в предаването
Като си говорим, че Гого не бил имал победи в единоборства:
И особено имайки предвид, че е категория комар на фона на останалите мъжаги.

- еднолично победи цял сезон участници на висенето на кръста - и своя, и противниковия отбор.
- победи 2 пъти, мисля, Чакалчето в битката с пълзенето под мрежата, ровенето в пясъка и борбата за халките и ринговете.
- спечели всички единоборства с дърпането на понтона на онези ужасяващи трупи, при които всички си нараниха ръцете и краката. Та той би Валери на тази битка!
- спечели си битките с бутането от понтона.

Ако някой се сеща още нещо - да добавя.

# 1 827
  • София
Мислите ли, че капитаството на Джаферович и гласуването на Филип, са изтъргувани предварително от тях тримата?
Всички анонси сочеха, че ще ударят Лефтеров, но той бързичко посочи класната отново за капитан, а вечерта го отнесе Гого?
Реално дали снощи или утре, или другата седмица, той все щеше да бъде номиниран.

На съвета снощи очите му говореха повече от думите на останалите - направо не вярваше къде се намира - не заради неговата номинация, а заради всички празни думи, които се изговориха...

# 1 828
Как ще го номинират него, моля ви се?
Тази седмица като се издъни на териториалната, ако беше някой друг, веднага щеше да е нагрочен, а те го галеха и целуваха като малко беззащитно котенце - тия страхливки от Непобедимите.
Това не знам нарочно ли всяка година най-нелепите и грозни женски образи все в червения отбор ги събират, обаче са покъртително лицемерни тазгодишните кикимори стане ли въпрос за Сръбското съкровище. Мира даваше някакви индикации да е по-различна, но и тя се оказа най-обикновена овца от стадото.
Генчо е обърканият овчар. Алекса - вълкът в овча кожа.
Само Жоро ми изглежда не на място в приказката. Следователно скоро ще му скроят шапка.

# 1 829
Кой квото и да казва като гледам повечето тук сме на едно мнение относно мишката на сезона бого Алеко. Нашите момчета са далеч по-приятни от него.
Разберете се моля какъв е Алекса мишка или мутра?  Фейгин ми стига. Започвам вече да получавам раздвоение на личноста. Не забравяйте, тези хора не са актьори, иначе сигурно щяха да вземат по един оскар. Някой вече го каза: "Липсват ми рицарските времена". Истината е, че и на мен Simple Smile
На мен най ми се доближава до рицарско поведение това на Алекса към жените 😍 (сега останалите от форума ще ме смелят като фураж 🤣).
Просто човекът си го носи това в себе си, така е възпитан, а и войната в Сърбия е направила такива неговите дядовци, чичовци, баща му и явно така са го възпитали - да не позволява жена да плаче пред него. За протокола Фейгин като се разплака пред него в нощта като им лъсна саботажа Алекса си я гушна сладко сладко 🤣. Тъй че при такива мъжаги като него пускаш сълза и той спира да крещи 🤣. Толкова ли е трудно, дами 🤣. Убедена съм, че всяка от нас това го владее до съвършенство 🤣.

Няма да те смилам Simple Smile , но няма и да се съглася.
Проблемът с Алекса е, че при него няма никаква последователност между думи и действия - буквално говори едно, а прави друго. Веднага се сещам за това как се скара на мъжете от Непобедимите, че са номинирали малките момиченца (Елица е на 27-28), а той след това не само, че заплашваше наистина малките момиченца Мани и Фейгин, ами и номинира едната. Но не е и само това, а ред други неща.
Освен това да разплакваш някого и след това да го утешаваш, си е чиста форма на манипулация.
Играта му щеше да ми е много интересна, ако не бяха гръмките слова по синхрони. Ако в племето говореше за сила и чест, но на синхрони си казваше истината и това, което прозира от постъпките му, щеше да е перфектен.

Аз за съжаление от всичко прочетено и размислено съм стигнала до извода какво е искала да постигне продукцията като краен резултат (победител и послание), ще тълкувам надълго и нашироко след финала, че сега ще е спойлер. Само ще отбележа нещо - в никой сезон досега не е имало толкова много отпадания на капитански битки и то на такъв ранен етап. Не е случайно и не е за рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт