💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Другата България
Пропуснах.
Според мен репликата на Лефтеров към Женя: “Ела го реди ти.“ за пъзела е от презаснемването. Надали Лефтера я е казал първия път, след финала просто е набрал смелост, а и след снощния линч, който си е натурален според мен, от първата битка, казаното дори беше малко.

# 1 801
Не разбрах защо Женята се изсмя прикрито, когато Гого казваше, че той е виновен също и приема/иска да го номинират. Ако се "криеш като мишка" Женята ти сипва, ако си признаеш грешката и се предложиш за номинация,  пък се подхилква и бръмчи злорадо в гръб?! Много непризън в тази жена.
Смешно ми стана как я дадоха на кадър, в който се опитва да прескочи едната греда,но не ѝ се получи нещо, гравитация, тегло.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:15 от Bimbiflo

# 1 802
Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.

Брей ти да видиш🤣🤣🤣 И това го прецени от презаснетата битка с фалшивите актьори ли? Презаснети ден преди или ден след финала. Аи стига бе.
Мен ще ме е срам да коментирам битка, която се преиграва и не е оригинална, защото не е реална. Просто няма да бъде обективно, а ще е само и само да очерня някого.
Коментира се оригинала, а не копието. Тук никой не е коментирал битката, защото е презаснети, заедно с Капитанската. Не стават за актьори участниците.
Надявам се Гого да отпадне и да се махне от това Отровно предаване, защото не заслужава това!

# 1 803
Аз пък си мисля, че жълтите мъже са се усетили накъде духа вятъра във връзка с Джафа, устили са колко я подпира продукцията и са се примири ли. Видяли са че няма накъде да скачат. Може и да са и опонирали и на нея и на водещата но....
Видя се на с нощната битка, че Гого игра без хъс, това не беше той. Още повече че е битка която се преиграва след като всичко е приключило.

# 1 804
  • София
Гого не мисля, че някога се изтъквал колко е силен и комплексен, е поне не повече от останалите. Тук визирам коментарите му при сините, когато се самопредлагаше за капитан. Но те всички го правят това. Като цяло останалите казваха за него колко е добър, както и огромна част от зрителите. Той самият половин сезон мълча - кога да се изтъкне с думи?
А, аз лично, още след загубата му на онази капитанска, си помислих, че на него силата му е в отборните игри. Но, нямаше как да съм сигурна в това, съдейки само по 1 индивидуална. За това и ми се искаше да го виждам на повече такива битки - дали капитански, дали номинационни или елиминационни, но не стана. Нито го номинираха, нито за капитан го избраха повече. То и при Алекса вечен капитан и после в ново племе - трудно ще го изберат за капитан.
Лошото е, че подозирам, че има голям шанс да си остане само с две индивидуални (тази на съюзник не я броя толкова, там е само един елемент обичайно), а ще ме яд, защото много исках да ги видя с Филип един срещу друг.
Все още има шанс за това де, много зависи каква ще е играта в петък и срещу кого ще се изправи Гого.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:06 от gg__

# 1 805

Подозирам, че не я сложиха да разплита заради плуването. Тя там по принцип е бавна, а ако беше разплитала и уморила от това, после на плуването съвсем щеше да ги забави. Червените много добре си разпределиха постовете според мен. Рядко им се случва.

Мисля, че Мира щеше да има предостатъчно време за почивка. Първо докато Генчо хвърляше ласото и после докато плуваха първите. Така или иначе тя мина май 4-та на плуването. Изобщо не го приемам това като причина. На Виктория определено височината й пречеше на въжетата, освен това не е особено пъргава и със сигурност бавеше, заплете се... Ох, извинете "заплетоха я", тя никога не е виновна.

# 1 806
Ще изляза пак като защитник на Гого, ама аз съм си такава 😂 На тази въпросна капитанска битка, с Валери бяха на косъм един от друг, ако има кой да бъде обсъждан от там, е трагедията, която Генчо сътвори 😂 За него може да се каже, че не го бива в пипкави игри. Още повече за битката на съюзниците - там вината беше в Михаела, не в Гого. Даже смея да кажа, че в действителност Гого беше много по-добър от Генчо. Той успя да вкара 3 топки ( и щеше да вкара и 4та ), въпреки изключителната съпротива от страна на Георги, докато Генчо вкара 4 коша, при статична Михаела. Няма база за сравнение Simple Smile
Гого не мисля, че някога се изтъквал колко е силен и комплексен, е поне не повече от останалите. Тук визирам коментарите му при сините, когато се самопредлагаше за капитан. Но те всички го правят това. Като цяло останалите казваха за него колко е добър, както и огромна част от зрителите. Той самият половин сезон мълча - кога да се изтъкне с думи?
А, аз лично, още след загубата му на онази капитанска, си помислих, че на него силата му явно е в отборните игри. Но, нямаше как да съм сигурна в това, съдейки само по 1 индивидуална. За това и ми се искаше да го виждам на повече такива битки - дали капитански, дали номинационни или елиминационни, но не стана. Нито го номинираха, нито за капитан го избраха повече. То и при Алекса вечен капитан и после в ново племе - трудно ще го изберат за капитан.
Лошото е, че подозирам, че има голям шанс да си остане само с две индивидуални (тази на съюзник не я броя толкова, там е само един елемент обичайно), а ще ме яд, защото много исках да ги видя с Филип един срещу друг.
Все още има шанс за това де, много зависи каква ще е играта в петък и срещу кого ще се изправи Гого.

# 1 807
Кой квото и да казва като гледам повечето тук сме на едно мнение относно мишката на сезона бого Алеко. Нашите момчета са далеч по-приятни от него.

# 1 808
Добре де, не може ли да си стиснем ръцете с продукцията, като те окичат с чека който там са си решили, а пък отделно да връчат и почетна награда на публиката Trophy Мисля, че участниците ще се изкефят повече на второто.
Отделно може да има и призове:
Най-изкусителен поглед
Най-чаровна усмивка
Най-голям майтапчия
Най-дълги крака
Най-много на брой стомаси
Най-железни нерви
Sunglasses🌞Sunglasses🌞Sunglasses

# 1 809
Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.

Дали вземаш впредвид,че си гледала презаснета битка след финала на предаването. А като гледах и съвета или поне това което излъчиха от него раздялата между Гого и формата не е била от най- приятните, независимо какво казва той.
Крайно време е Гого да излиза. И дано повече не им се връзват на игрите такива като него, Филип, Юлиян и Морунов. Само Анки и Манки, за да могат да  изпъкват по добре "фаворитите" им.

# 1 810
Какво налага това презаснимане?

# 1 811
  • Където морето целува небето...
Алехандро няма да гони момиченца, защото ще са му лесни на финала. Защо да не се застъпи за тях, като знае, че като излезе на битка, ще е "спасен". Така хем "спасява" девойките, хем излиза покровител, цар, Бог и всичко, което може да излезе. От друга страна на финала лесничко. Сега, Фейгин беше момиченце, но я изгони, защото ставаше опасно с Жорката и Генчо и грошовете.
Да видим ще успеят ли да му разчистят пътя и от Гого. Най-вероятно при падане на червените ще го изправят срещу Жорката, което според мен не е в услуга на Гого.
Нелепа ще е игра Гого - Жорката или Гого - Генчо, при положение, че Мира, Зори, Жени, че дори и Ралица и Виктория са в играта на сигурно.
Гого - Мани при Жълт съвет би било приемливо при отпадане на Мани. Всичко друго е губене на силен участник.

# 1 812
  • София
Гого хич не загуби от Валери на косъм. Напротив. Валери нареди плочките мислейки си, че са всички и пусна топчето да ги събаря. След това Димо му каза, че има още едно на земята и той пак успя да ги нареди всичките преди Гого.

# 1 813
Което си беше грешка на Валери, който не е видял, че му липсва част от доминото. След това и Гого се сети, че може да липсва и част от неговото, разрови се, намери го, нареди ги, разреди ги и беше на последните при разреждането, когато Валери нареди неговото. И мислите ли все пак, че трябва да се сравнява мъжката сила и комплексността, за която става на въпрос , въз основа на битка с топчета?
Гого хич не загуби от Валери на косъм. Напротив. Валери нареди плочките мислейки си, че са всички и пусна топчето да ги събаря. След това Димо му каза, че има още едно на земята и той пак успя да ги нареди всичките преди Гого.

# 1 814
Кой квото и да казва като гледам повечето тук сме на едно мнение относно мишката на сезона бого Алеко. Нашите момчета са далеч по-приятни от него.
Разберете се моля какъв е Алекса мишка или мутра?  Фейгин ми стига. Започвам вече да получавам раздвоение на личноста. Не забравяйте, тези хора не са актьори, иначе сигурно щяха да вземат по един оскар. Някой вече го каза: "Липсват ми рицарските времена". Истината е, че и на мен Simple Smile  Надявам се искрено повечето хора тук да се разграничат, конкретно от твоите мнения.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:45 от dundinka

Общи условия

Активация на акаунт