💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 950
Снимки от преиграната битка.
Красив Гого.😍 Никакъв съспенс между него и Лефтеров. По задължение.
Как седят цялото племе с досада, а Джафа е забила поглед в земята. Ралица никога не е седяла след загуба със скръстени ръце на гърдите.

# 1 951
  • софия
Добре си ни дошла, V_e_S_i. Сега сме даже прекалено кротки от към писане. Да беше дошла след саботажа да видиш какво чудо беше.🤣
  Ако Гогата отпадне в петък ще имаш възможност да се насладиш на форумско избухване.

# 1 952
А какво точно трябваше да направи Гого? Той нямаше никакъв шанс да промени нещата. А Мани го прецака два пъти ,защото тя видиш ли много го уважава! А Джаф нали уж беше срещу Мани, нали уж не можеше да и вярва защото била предателка? Гого е честен човек и изглежда вярва на думата на хората , както той си държи на своята.( специално за Мани имам впредвид) Но дори и да не им вярва , той почти няма ходове.

# 1 953
А какво точно трябваше да направи Гого? Той нямаше никакъв шанс да промени нещата. А Мани го прецака два пъти ,защото тя видиш ли много го уважава! А Джаф нали уж беше срещу Мани, нали уж не можеше да и вярва защото била предателка? Гого е честен човек и изглежда вярва на думата на хората , както той си държи на своята.( специално за Мани имам впредвид) Но дори и да не им вярва , той почти няма ходове.
Трябваше да намери компромис с Мани. Само заедно имаха някакъв минимален шанс за обрат. С подкрепа от Ралица и Фифо.Но той даже не се и опита. И го разбирам - обиден е и е зачертал човека. Но реално зачерта и възможностите си за по-добра социална игра. В тези формати не всичко е на арената, а извън нея Гого е един от много слабите играчи през сезона, за мен лично.

# 1 954
Трябваше да намери компромис с Мани. Само заедно имаха някакъв минимален шанс за обрат. С подкрепа от Ралица и Фифо.Но той даже не се и опита. И го разбирам - обиден е и е зачертал човека. Но реално зачерта и възможностите си за по-добра социална игра. В тези формати не всичко е на арената, а извън нея Гого е един от много слабите играчи през сезона, за мен лично.
И аз съм като Гого предателство не прощавам никога( е не точно, но поне 7- 8 години трябва да минат.😁) А относно социалната игра не съм съгласна ,той се опита с мъжете да направи нещо , но те са просто много привързани към класната.😁 Страх , лозе пази.

# 1 955
  • софия
Куца му социалната игра на Гогата, факт. Но той си е такъв, геройски тип. Според мен и сега да тръгне на ново да играе пак така ще постъпи. Всичко е на база чест и достойнство.  От една страна ще загуби играта, от друга пък печели извън нея. Аз съм доволна, че успяхме да видим, че още съществуват и такива типажи. Мнооого чакам подкастовете с него да отвори малко вратата към себе си. Супер интересен ми е.

# 1 956
Трябваше да намери компромис с Мани За мен това би било равносилно на "да плюе" на себе си и всичко в което вярва. По-добра социална игра Open Mouth Гого добре, че не го направи и няма нужда. В социалната игра е един от много добрите.

# 1 957
# 1 958
  • София
Чудя се, г-жа Джаферович как ли се чувства, след всичкият хейт, който отнася. И то с основание.

# 1 959
# 1 960
Много груб ретуш с видимо пластмасов ефект на кожата.

# 1 961
Скрит текст:
Вчера реших, че късно съм включила телевизора. Сега си пуснах епизода пак и изглежда не съм закъсняла…..Каква е логиката да не дадат как Алекса идва с шоколада??? Защо ни е спестиха тази емоция ? Колкото и да ме дразнят, ми се иска да я видя тази радост !
Още една 2- ка от мен за продуцентите 👎
няма време.
те и снощи след битката направо дадоха номинацията. друг път ги дават как се прибират, разговарят  и двете
племена. вечерта по тъмно е номинацията.

На Евгения как ще и се пръсне главата и обсъждането колко я дразни Лефтеров можеха да ни го спестят. И да го заместят с нещо положително.
Не знам каква е тази логика от всички предавания, че на хората им се гледат скандали, сплетни и шушукания. На мен ми се гледат положителни неща! Хубави тела и физиономии, а не нещо нелицеприятно и смачкано. Добри спортисти, а не грухтене по терена. Романтика и приятелство, а не командване и крещене. Искам като седна пред телевизора и да разпусна психически, не да се напрягам допълнително. Всеки ежедневно в живота си се сблъсква с всичките тези отрицателни герои така и така.
ние сме едни потребители - каквото ни се предложи това може да купуваме/тледаме или пък не.
ако се съди по страниците в темата явно са научкали ваксата за гледаемост. тях това ги интересува.

Не става въпрос за филм. Дяволчето на предишните страници го обясни. Не съм  много в час с тяхната работа, но явно материалът от целия ден е бил затрит след токов удар. Явно са успели да спасят някаква част, но много малка. Сами видяхте онзи ден синхроните на Мирела с какво качество бяха и колко орязани.
 Иначе и мен ме е яд много, защото чаках муцката на Зори при появяването на бурканите с шоколад.😁
дори и да се е случило подобно нещо не би трябвало да се играе отново играта.
съвсем спокойно можеше да излезе някой от продукцията, да обясни какво се е случило, да каже кой е победителя, да се извинят и готово.

А с какво ще запълнят час и половина - тях от това ги е страх

# 1 962
# 1 963
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Втората ми публикация в темата беше за Георги и как виждам нещо в него,което го сложи в листата ми за фаворити този сезон.
Не съм се лъгала.Пълни ми очите това дете.

Преиграните битки и онези двамата Вики и Алекса ми развалиха целия сезон и вече го гледам с едно око.
Как да се чувства Джаферович - изключва коментарите в ИГ и се прави,че не съществува докато се излъчва предаването по тв-то.

# 1 964
И как да има шанс за обрат с Мани, Ралица и Филип? Мисля, че всички видяхме , че Ралица е прекалено страхлива, за да се обърне срещу Джаферович. Чак след формата е разбрала и видяла някои очевидни за зрителя неща, но там и тя е била заслепена от “известността” на Джаферович. Филип и Лефтеров също са на думи. Уж срещу Джаферович, но повече под полата ѝ 😅
А това да намери компромис с Мани, лично аз не го разбирам. Разрешете на момчето да бъде засегнато от предателството и нека не го оплюваме за това, че не може да прости за 2 седмици на Мани. Все пак Гого беше истински привързан към отбора и правеше ВСИЧКО Супергероите да вървят напред. И в един момент разбираш, че 2ма човека, на които си имал вяра, са унищожили всякакви шансове това да се случи? Е и аз така бих се държала. Те не просто саботираха, те накараха Гого да се чувства като глупак, обвинявайки себе си за нерешим пъзел. Много добре си реагира момчето, всичко е въпрос на чест и достойнство. Да играеш с човек, от който се чувстваш истински предаден, е да си загърбиш принципите.

Общи условия

Активация на акаунт