💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 114
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Силните жълти жени не взеха нито една точка, а "мишките" бележат

# 2 086
Играта май отива за червените Thinking
Въпроса е дали жълтите ще си държат на думата да не се номинират и да пратят Мани или ще набутат някой от мъжете..

# 2 087
При червените засега жените + Алекса са донесли точки, а при жълтите пък само мъжете.

# 2 088
Аз стискам палци за Непобедимите 🤞🏻 Много ми харесва като някой натрие носа на Джафа. Рай за душата!
Мира беше с феноменално представяне! Прекрасна.
Гого беше феноменален! Два пъти излиза, два пъти взима победата безапелационно! Едно голямо браво!

# 2 089
Силните жълти жени не взеха нито една точка, а "мишките" бележат
По-точно само Филип и Гого. Лефтеров както винаги си губи дуела.... Не помня кога е печелил даже май срещу Касим и Цецо цял сезон....

# 2 090
  • софия
За първи път виждам червени, като истинско племе и мнооого им се радвам.

# 2 091
Гого класи ,класи над другите... красота да го гледаш. ❤ А Мира ми изпълни душичката с победите над Джаф. 🍾 Вики и Зори и те с добро представяне.Бравооо. 🥂А сега стискам палци на Жорето, сърцето ми се е свило на топка. А дано жълти да паднат. Много ми се иска. Ама мнооогооо.

# 2 092
  • София
Абе на Жени заедно с инжекциите срещу вируса да не й били и някоя в горната устна?

# 2 093
Играта май отива за червените Thinking

Много ще се радвам ако стане така. Ама надали. Продукцията обича съспенса. Жълтите ще бият. "Какъв обрат дами и господа"
Ще ме изкефи ако нинджата излезе още веднъж, че амо може пак да понатупа Алексио цена няма да има Smiling Imp

# 2 094
За първи път виждам червени, като истинско племе и мнооого им се радвам.

СлаБе моля се да победят. Ама много искам червените са победят.

# 2 095
Ако все пак жълтите бият, трябва да благодарят единствено на Гого и на Фифо.

# 2 096
Че да беше паднал Гого, да може да излезе срещу Мани Simple Smile ХИч не е подъл и хитър значи, язък Simple Smile

# 2 097
Зори е ужасно дразнеща в битките! Голямо кречетало.

Кат' цяло е дразнеща и извън битките Trollface

# 2 098
Ееее, не очаквах, мислех че жълтите ще бият! Браво на Непобедимите! Каква искрена радост от всички! Добра работа свършиха всички!

# 2 099
  • София
Ами по-добри си бяха червените, трябва да се признае.

Общи условия

Активация на акаунт