💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 837
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Добре де, защо никой не номинира Джаферович?
Пари ли им е обещала, че нея хич не я слагат в сметките за номинирани...

И аз се чудя?! Реално можеха 4 гласа да и дадат. И Гого е победител на 100%. И само пъзел да им дадат пак има 50% шанс. И после мъжка коалиция за другата седмица. А сега как си я мислят, ами ако пак двама номинират другата седмица и и двамата останали мъже ще са номинирани.

# 2 191
Джафа по някакъв начин дали с връзки, дали знае предварително за битките, но прави така, че да печелят, поне досега. Мисля, че затова не я номинират. Много е хитра и с интриги и стратегии държи себе си и племето.

# 2 192
  • Пловдив
Джаф е много досадна и рядко плиткоумна. Бръмва й някаква муха в главата и хоп..... Хамлет... Според нея и жени, и мъже трябва винаги да номинират единствено и само мъже.... за да е честно някак си!? Няма доводи, няма симпатии, всички номинират мъже.

# 2 193
  • SF
Искам Мани да гласува за Ралица и да им обърка сметките.
Да подкрепи приятеля си Лефтеров.
Така Жени остава сама без женска коалиция. Освен, ако не предваря с Мани за коалиция. Simple Smile Но аз бих се смяла ХОХОХО.

# 2 194
Е как не се отърваха от най-големият манипулатор в племето, Джафата. Нарочнало спомена женската коалиция за да се подсигури, че простоватата Ралица ще гласува за мъж, а не за нея, че ако имаше два пръста чело щеше да се сети кой шутира Михаела.

# 2 195
  • София
Аууууу пак ми иде да метна нещо по телевизора! Много ме дразни Жени, направо не я понасям вече съвсем!
За пръв път нещата и се изплъзват и то в решаващ етап... не можа да се сдържи... лесно беше да гледа отвисоко, когато всичко вървеше по нейните планове и манипулираше всичко около себе си. Не че не съм предполагала, но най-после явно си показа злобата.

# 2 196
В другите подобни предавания много удобно казваха: "По-добре за нея ще да е да си отиде вкющи, защото е контузен." Wink Та по тази логика защо не я изпращат и аз не зная. А не е като да нямаха шансове особено тази седмица.

# 2 197
  • Брюксел / София
И сега мани, ако има една мозъчна гънка ще каже Ралица,  ама понеже тя няма ще каже Лефтеров! Дано да бъркам! Чудна възможност и се предоставя да разцепи още едно племе.

# 2 198

Това е въпрос за 1млн $.
За първи път гледам някой да държи сметка кой кого номинира от съплеменни ците. Много агресивна жена, щеше да хваща Зори за косата, сега "повръщаше" след номинацията на Гого. Високомерна и агресивна, нищо че не вика 🤮 Затова и мълчат явно

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:01 от araselia

# 2 199
За сабите на Ралица, вярно имаше.

Бива сега Гого да падне от един Лефтеров... дойде и тяхното време да се покажат на елиминация

# 2 200
Жалко за Лефтеров или Гого! Утре съм за Гого с две ръце обаче. Но много се надявам другата седмица пак да има оферта имунитет за 100 гроша да видим Джафа на арената. И да няма - дано мъжете се обединят да купят 5 гласа и да я отстрелят.

# 2 201
Гого пак направи това с мустаците.

# 2 202
Отвратително ехидни Мани и Джафи!

# 2 203
  • София
Така Жени остава сама без женска коалиция. Освен, ако не предваря с Мани за коалиция. Simple Smile Но аз бих се смяла ХОХОХО.
Нямаше начин хитрата Мани да не се подмаже на Джаферович... Rolling Eyes

# 2 204
И аз си мислих в един момент, че Мани ще прати Ралица, защото все пак я пита дали би я защитила и ралица ясно си каза, че Няма да защити Мани и ще гласува срещу нея Wink

Общи условия

Активация на акаунт