💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 039
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 265
Според мен на този съвет Фифо показа мислене.
Заложи на сигурност за себе си. Избяга и от открит конфликт с Жени. С оглед идващия край на играта е по-скоро стратегически правилно решение. Защото Жени е много по-лек съперник за него на арената от Гого или Лефтеров.

# 2 266
Защо ли имам усещането, че другата седмица капитан на червените няма да е Алекса и Жени ще плячкоса нечие имане...Жената има спешна нужда от грошове, а продукцията ще гледа да и осигури.
И аз съм убедена, че ще и инжектират чужди грошове наготово. Цял сезон кръшка, за да събира някой друг за нея. Мале, мале, предизвика ми агресия тази 🤑

# 2 267
Защо ли имам усещането, че другата седмица капитан на червените няма да е Алекса и Жени ще плячкоса нечие имане...Жената има спешна нужда от грошове, а продукцията ще гледа да и осигури.
Скрит текст:
Освен Алекса, Генчо и Георги, кой друг има грошове там? Дали няма да е битка между Джаф и Генчо?
Или като по чудо може да е Виктория капитан и вече да има пленяване на капитан?

# 2 268
Лесно се играе с гръб от продукцията. Джафа И Алеко затова се правят на смели и праведни

# 2 269
  • Буркина Фасо
Ралица тръгна с раница за този съвет. Фифо не. Не че нещо, но не мисля, че някой имаше съмнения след имунитета на Мани кой ще е номниран. Затова и Фифо напазарува. Щеше да е по-умно да изтеглят сабите на Ралица, но може да не са сигурни.
сабите май ги показваха след като е приключило гласуването.
преди него само грошове играят.
ако дребната беше номинирала Ралица сигурно тя щеше да извади сабите.

Именно. Можеха да изгърмят нейните саби, ако бяха малко по-хитри. Тази раница не е прозрачна.
кой знае за нейните саби освен ние, зрителите ?

# 2 270
Не мисля, че пръстите на Жени й позволяват да участва в капитанска битка 🤣 Все пак още не са се залепили трайно 🤣 Ти с разлепени пръсти би ли играла 🤣 Хич не ги мислите тия работи 🤣
Като краен вариант предвиждам докато Мани чисти пода с парцала Жени леко да залитне и да си изкълчи глезена 🤣 Разбира се лекарите ще й гипсират и двата крака за по сигурно 🤣, а Мани отива директно на номинация 🤣

# 2 271
Радвам се, че Мани се спаси.
Исках Джафа или Рали да са номинирани.

# 2 272
Борбено същество е тази Джаферович. Лъже, маже, хапе, щипе, реди сладки приказки само и само да стане на нейното. Както казах и преди само Алексата й е на нивото и щеше да е интересно да ги видим противници.
Не смятам, че Жени показва дори частица от перфектна игра, просто нейните конкуренти стратегически са доста зле. Ралица дори след като Жени предаде нея и Михаела пак й има доверие. Същото важи и за Филип, който беше абониран за номиниране в началото, но после влезе в коалиция с нея наивно и си мислеше, че може да е спокоен.

Щом виждаш, че тя е човека, който дърпа конците правиш ВСИЧКО възможно да я изкараш от играта, за да контролираш събитията, а при тях по-скоро те предпочитаха да са с нея и да им е мирна главата - но така не се печели тактически тази игра.

# 2 273
На утрешният дуел съм за Гого. Давай, Гого! Стиснала съм всичко, квото може да се стисне! Hands Muscle

# 2 274
Скрит текст:
Освен Алекса, Генчо и Георги, кой друг има грошове там? Дали няма да е битка между Джаф и Генчо?
Или като по чудо може да е Виктория капитан и вече да има пленяване на капитан?
А, може и така! Как искам да ги видя Женя и вики заедно. Joy Ама ако вземат да номинират Викито как ще търчи Алекса с томахавката в друго племе Thinking

# 2 275
  • SF

Да, защото Ралица е куха хралупа и хич не знае какво да прави в тая игра. Стои и чака. Както днес на битката. Стои и чака да падне в басейна. И цял сезон стои и чака да я номинират и изгонят...
Мани не знам защо към Джаферович гледа. Изобщо не знам как още някой се връзва на приказките на тая мръсна лисица... Михаела щеше да ѝ скрои шапката на нея, ама Джаф развали временно "женската коалиция", изгони тази при която имаше вероятност за просветление и продължи пак с коалицията, когато ѝ е удобно

Тя усети, че Ралица е лапнишаранче и за секунди спретна Едит на женската коалиция - на съвета го направи.
Филип е доста смотан също.
Оставиха я да си разиграва коня, както си поиска.

# 2 276
Чета назад - две страници коментари за Джаферович.
Ами не може толкова човека да я намират като манипулативна и "хлъзгава" (най-меко казано) , аз бих казала "противна личност" а тя да се опазва от елиминации толкова време. .. Има нещо.,.

# 2 277
Отчайващото е, че участниците са наясно, че и да номинират Джафера, който се изправи срещу нея, изправя се срещу продукцията и е изгорял в нагласена игра.
А че ги разминаха в директната елиминация с Алексата означава само, че продукцията не е могла да предпочете кой и е по-голям любимец 🤑🤑🤑

# 2 278
Айде казвайте утре за кой сте на битката
Аз за Гого естествено.

# 2 279
ИВ сезон 4 : Най - рицарското предаване.😁 Алекса пази жените. Джаф пази жените.Ралица Паскалева пази жените. Продукцията пази жените. Илиян и Валери и те там могат да се наредят. Всички пазят жените. Пазители до пазители наредени .😁 Само Жорето , Лефтеров, Гого и Фифо мишки. Не пазят жените.Лоши бееее. Наглиии, влезнали в предаване под надслов" Честит 8 март " и не пазят жените. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт