💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Не знам какъв огън има Алекса, ама той не млъква, за Бога. То нали е прието ние да сме бъбривия пол, представям си Елица като се прибере след работа и иска тя да надува главата на Алекса, то се случва обратното. Нашият слага топки на масата и почва 3 часа без въздух да поеме Joy

# 2 446
В Надкаста с Мирела много хубаво покриха темата с Лефтеров, бих казала с доста класа и уважението, което такава важна и пипкава тема заслужава. Бих искала да чуя и неговата гледна точка.

Определено това е един от по-балансираните анализи на конкретна ситуация без излишни драматизации или оценки.

# 2 447
Не знам какъв огън има Алекса, ама той не млъква, за Бога. То нали е прието ние да сме бъбривия пол, представям си Елица като се прибере след работа и иска тя да надува главата на Алекса, то се случва обратното. Нашият слага топки на масата и почва 3 часа без въздух да поеме Joy
Недей, че се размечтах 🤣🤣🤣

# 2 448
Аз съм склонна да мисля, че Филип и Лефтеров мъчат от добро възпитание  и, Филип особено, пазят поведение. А и осъзнават бутането на Джазила и виждат, че няма смисъл.
Представете си Джаферович с Тодор в едно племе, или Екатерина или Куков, ооо безценно.

# 2 449
Нещо от подкаста на Чакалов.. Мирела е била на кастинг доста преди Лефтеров, понеже са и се обадили и тя там е казала за него, че биха изпуснали такъв "кадър" като него.
Тя го е накарала да се запише и заедно са му попълнили анкетата.

В момента нямат никакви отношения. Той не желае да поддържат такива, но тя го разбира напълно.

# 2 450
  • софия
Аз съм склонна да мисля, че Филип и Лефтеров мъчат от добро възпитание  и, Филип особено, пазят поведение. А и осъзнават бутането на Джазила и виждат, че няма смисъл.
Представете си Джаферович с Тодор в едно племе, или Екатерина или Куков, ооо безценно.
Всички на куп, майкоооу, хахаха. И една Зори за разкош бих мушнала. 🤣
  Някой нагоре беше писал за Алекса и Елица. Моята гледна точка, без да се брои, като защита.
 Алекса е този, който е искал да влезе във формата. Елица въобще си е нямала намерение. Той е спънатият от тяхната федерация по борба и пусто мъжко его, да се докаже, че става и къде, айде в игри на волята. Продукцията е надушила, кой е той и е имало: ако не влезе Елица и теб няма да вземем. Същото между другото се е случило и с Цецо и брат му. (това са думи на Елица и на Цецо в Надкаст)
  Бога ми и аз да съм и аз бих направила всичко възможно за да помогна любимия да сбъдне мечта. Дреме ми, даже да съм вселенска шампионка. Разбира се, че ще го подпра и ще го оставя да си грабне мечтата.

# 2 451
И според мен Фифо, Лефтеров и Гого са по-интелигентни от Алекса и далеч не мисля, че всеки мъж трябва дя тропа по масата пред жена си. Но на Виктория такъв и трябва.
Като цяло затова е хубаво интелигентни хора да си се намират. Нито жената ще прави панаири и ще крещи, нито мъжа ще псува и ще 'слага топки на масата'.

# 2 452
 Някой нагоре беше писал за Алекса и Елица. Моята гледна точка, без да се брои, като защита.
 Алекса е този, който е искал да влезе във формата. Елица въобще си е нямала намерение. Той е спънатият от тяхната федерация по борба и пусто мъжко его, да се докаже, че става и къде, айде в игри на волята. Продукцията е надушила, кой е той и е имало: ако не влезе Елица и теб няма да вземем. Същото между другото се е случило и с Цецо и брат му. (това са думи на Елица и на Цецо в Надкаст)

И аз си мисля, че нещо аткова е било по оста Елица- Алекса.

А какво за Цецо и брат му? Това съм го пропуснала.

# 2 453
Аквамен и Ледената принцеса:

# 2 454
  • софия
ТиЛи, в Надкаст Цецо обясняваше как е влязъл. Всъщност брат му е бил запаленият и го е навивал. Миналата година изпуснали срокът за подаване на документи за кастинга.  Тази година уж двамата заедно, Цецо попълнил, брат му се замотал.  Като разбрали от продукцията, че има брат близнак и ги викнали и двамата. И защото той се дърпал,  не бил във форма, не можел да си изостави работата им казали: Или влизате и двамата или никой. В крайна сметка не са сбъднали тази заплаха, след като братът не поддал и са вкарали само Цецо.

# 2 455
Привет, народе!
БЕН, трудно ми се откъсва от пръстите, обаче беше прав за Мани. 😉 Саботажът и лавирането и осигури по-дълъг от очаквания престой. Никак не съм си променила мнението за този тип игра, но фактите са си факти.
Червените бяха чудесни, истинска наслада за публиката. Странна сбирщина са, обаче здраво споени и гледащи в една посока. Подкрепяха се, за разлика от жълтите, при които основно Гого надъхваше съотборниците си,  останалите бяха доста тихи.
Съветът беше хубав. Гого изглеждаше като  същинска Алиса в страната на чудесата, докато Лудият шапкар дрънка небивалици,  а чешърският котарак се подсмихва в ъгъла.
Лефтеров и той накрая прихвана от настроянието на Гого, довечера ще си изсърбат лимонадата,  а един ще затвори страницата.
А ако правилно съм разчела знаците,
при следващия съвет при жълтите на Ралица ще и пораснат топки, та ще видим колко живота са останали на Джаферович.

# 2 456
И според мен Фифо, Лефтеров и Гого са по-интелигентни от Алекса и далеч не мисля, че всеки мъж трябва дя тропа по масата пред жена си. Но на Виктория такъв и трябва.
Като цяло затова е хубаво интелигентни хора да си се намират. Нито жената ще прави панаири и ще крещи, нито мъжа ще псува и ще 'слага топки на масата'.
Разбирам ти идеята и мисълта, но избухливият мъж не означава глупав мъж. И не е нужно двама души да си приличат по темперамент, за да са заедно.

Изобщо не разбирам и харесвам грубите и невъзпитани жени и мъжкарското им поведение и език. Само като видя жена как стои на масата и ми става ясно всичко. Повечето жени от игрите са все разкрачени и с вдигнати крака я на стол, я на маса.
Една жена трябва да е мила, фина, нежна и възпитана, а мъжът до нея дори да е огнен звяр 🤣 това не е проблем, стига да я обича и уважава.

# 2 457
Ако Алекса смени слипа с други гащи и не говори, и на мен би ми харесал Simple Smile
Е,ти искаш да му отнемеш самоличността направо 😂,сигурно ще искаш и гегата да хвърли и да спре да пер “кукавица”

# 2 458
  • София
Генчо отговаря на въпроси на фенове
Селектирал съм най-интересното:

Никога през живота си не е пушил. Нито цигара, нито наргиле.

Дупе или цици:
Дупе

В отлични отношения е с Мирослава. И в игрите и извън тях. Много я уважава. Тя е ТОП.

Фифо е най-сериозния/силния участник през сезона

Сега като се гледа отстрани се чуди на себе си как е изтърпял всичко и е запазил добрия тон. Надява се никога повече да не изживява подобно нещо отново.

Любима битка от миналите сезони в която си е мечтал да участва:
Онази с държането на коша, когато в него мятат торбички с пясък

Най-трудните за него битки през сезона дотук:
С мъкненето със сандъка с Елица / с количката / и дърпането на деветте варела с въжетата

Би участвал в Ол Старс. Веднага тръгва!
Голям фен е на формата!

В абсолютно никакви отношения не е със Зорница след формата.
Приключил е с нея.

Влязъл е 95 кг. Излязъл е 91 кг. Има бавен метаболизъм.

Каякар е. Кануто не е неговото.

Лефтеров е ТОП. И като играч и като човек. Много уравновесен, умен, умеещ и амбициозен. Само хубави неща.

Мирела - пример за амазонка. Тя е надградила най-много от всички от това което се е очаквало. Топ представяне

В никакви отношения не е с Алекса. Не го познава. Няма контакти с него.
Това вътре е било една поза. Изиграл е една роля... Добре я изигра между другото.

За Фейгин - най-чистия човек, който досега е влизъл в Игри на волята.

Подкрепя саботажа на Мани и Фейгин

Според него, повечето играчи вътре са били такива, каквито са и извън предаването в реалния живот. Много малка част са били актьори.

Няма отношения с Куков. Семпла личност в реалния живот. Само на здравей, здрасти са (бтв: т.е. дори той е пред Зорница)

Силови рекорди:
Почти 200 кг. на лежанка / Почти 200 кг. на клек / Тяга малко над 250 кг.

# 2 459
  • Другата България
Още един страхотен колаж, със страхотна препратка

Оригиналът

“Американският актьор Шон Пен връчи един от своите два Оскара на украинския президент Володимир Зеленски по време на посещението си в Киев, предаде ББС.
Жестът е "символ на вяра" в победата на страната в конфликта с Русия, допълни ДПА, уточнявайки, че статуетката ще остане в Екрайна до края на войната.
Шон Пен има две награди Оскар за най-добър актьор на американската киноакадемия, спечелени през 2004 г. и 2009 г. за ролите му съответно в "Реката на тайните" и "Милк".
Видео, публикувано в канала на Зеленски в Телеграм, показва също как президентът на Украйна връчва на Пен украинския орден за заслуги.“

Общи условия

Активация на акаунт