💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 460
Аз пък съм от тези ,които не харесват Алекса. Раздава се на терен факт. Подкрепя си хората, каквито и да са. Огнен , див , темпераментен - за приятел идеален , ама за мъж да не ти е в къщата. Аз лично не мога да се примиря с неравния старт. Знам че той няма вина ,сценария е такъв и дори ме е яд ,че не беше отначалото с Елица в едно племе ,да го видим тогава как щеше да си изиграе играта. Минус му е голям това. А черната му точка за Гайтанов ( която е отново грешка на сценария, но ) все още си стои при мен , не съм я изтрила.😁

# 2 461
Една жена трябва да е мила, фина, нежна и възпитана, а мъжът до нея дори да е огнен звяр
с топки на масата
🤣 това не е проблем, стига да я обича и уважава.

Нали?

# 2 462
Една жена трябва да е мила, фина, нежна и възпитана, а мъжът до нея дори да е огнен звяр
с топки на масата

Нали?
Това се подразбира 🤣

# 2 463
Скрит текст:
с топки на масата

Нали?
Това се подразбира 🤣
Ох, чудя се дали да ти пожелая това, за което си мечтаеш или да те пожаля! SmileLaughing

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 17:15 от Гарганела

# 2 464
Все си мислех , че нещо забравям- и хоп, изплува. Гого вчера се състезаваше по слипчета, а в резиденцията се върна с шорти. Та, питам аз, къде се преобу Гого?

# 2 465
  • софия
Все си мислех , че нещо забравям- и хоп, изплува. Гого вчера се състезаваше по слипчета, а в резиденцията се върна с шорти. Та, питам аз, къде се преобу Гого?
Хахахах, веднага да си признае коя бг мама го е огащила по път да не му изстине кръста и нежно му е зализала перчема.
 И аз, покрай Хоупчето се сетих и ще си призная, че не бях от позналите и Мани успя да дръпне със саботажа.
 Бен, моля, пожелай ни пак приятно гледане.  Ти си ни на късмет, искам пак да гледам красива игра, без значение от крайния победител.

# 2 466
А как протича играта след обединението? Има ли пак индивидуални двубои или всички се състезават заедно или и двете?

# 2 467
И според мен Фифо, Лефтеров и Гого са по-интелигентни от Алекса и далеч не мисля, че всеки мъж трябва дя тропа по масата пред жена си. Но на Виктория такъв и трябва.
Като цяло затова е хубаво интелигентни хора да си се намират. Нито жената ще прави панаири и ще крещи, нито мъжа ще псува и ще 'слага топки на масата'.
Разбирам ти идеята и мисълта, но избухливият мъж не означава глупав мъж. И не е нужно двама души да си приличат по темперамент, за да са заедно.

Изобщо не разбирам и харесвам грубите и невъзпитани жени и мъжкарското им поведение и език. Само като видя жена как стои на масата и ми става ясно всичко. Повечето жени от игрите са все разкрачени и с вдигнати крака я на стол, я на маса.
Една жена трябва да е мила, фина, нежна и възпитана, а мъжът до нея дори да е огнен звяр 🤣 това не е проблем, стига да я обича и уважава.

А аз нямам предвид глупав. Може и умен да е човек и да се държи просташки. За мен интелигентен е определение за човек, който има не само акъл, но и поведение на високо ниво. И да ме прощава Алекса, ама това го няма определено.
За жените съм съгласна на 100%. И аз се усещам, че хем се дразня мъжът като не е кавалер, хем и аз не се държа като дама, ама тоя живот нещо стана не за кавалери и дами. Joy

# 2 468
  • София
А как протича играта след обединението? Има ли пак индивидуални двубои или всички се състезават заедно или и двете?
Първите няколко човека се спасяват от номинация, а следващите са на пангара. Последният не си спомням дали директно отпада. Всички очастват в една и съща игра. Полуфиналът беше от пет човека. На финала отиват трима. Миналата година беше така.

# 2 469
А ако е само възпитана, възпитана, възпитана и възпитана ,брои ли се за жена, или е мъж? 🙄Все пак никога не е късно да осъзная половата си идентичност. 😄

# 2 470
  • Другата България
Хора, опитах се. Признавам си, опитах се да започна и двата под/зад/над каста на Мирела. Този с Чакалчето - три чАса, и този с Туджаров и Неделчо - два чАса. От този на Чакала издържах 40 минути, от другия 30. И не мога повече, отказвам се. Ако някой иска и има желание, да споделя нещо, което е разбрал. Казано честно, аз се натоварих, ама много се натоварих. За толкова кратко време, наистина не спиращата да говори и да обяснява едно към едно Мирела вероятно ...не знам, 987654321 пъти повтори, и повтори, и повтори, и потрети, и пак, и отново едно и също: “Ние се бяхме разбрали, бяхме говорили, отново говорихме, трябваше да говорим, след като говорихме, Жени беше решила, аз говорих с Лефтеров, Жени не вярваше на Фифо, аз играех и с Лефтеров и с нея, Жени ме изпрати да говоря с Лефтеров, Жени се съмняваше постоянно в него, аз го пазех през цялото време, Жени беше говорила и говореше с всички постоянно, Жени движеше нещата, Жени решаваше, аз бях и с двете коалиции - по-скоро исках да бъда......“ Казано честно, почувствах се тъпа. И казано честно, разбрах защо тази жена е била постоянно болна и сама. Няма как ти постоянно да седиш и да мислиш, да премисляш, да смяташ, да анализираш, да предполагаш, да разполагаш, да пращаш “придворната си дама“ на преговори с Лефтеров, по-скоро, на проверка, само защото не вярваш и на собствената си сянка и очакваш, че някой постоянно ще те предаде. Колко енергия трябва да изразходиш в това, дори не искам да си го представям. Затова и не ѝ оставаше такава за физически битки...
Както и предположих, от ден първи коалицията е била Мирела - Лефтеров - Жени - Валери. Лефтеров си е влязъл с Мирела, първоначално се е записала тя за кастинг, от сезон втори е мечтаела, с Чакала заедно са си обсъждали, споделяли, коментирали, подали, подготвяли се и т.н. Мирела е подала документите на Лефтеров, когато са я извикали нея, е разказала и за него и естествено, продуцентите са напипали “златната нишка“, поредната такава, та взели и него. И “случайно“ се озовали в едно племе. За Валери вероятно е станало така, както предположих - мама Гроздева го е “зачислила“ на добрата си дружка, и затова и той беше плътно с тях. Мирела и Жени са се сближили вътре. Първоначално идеята на Мирела и Лефтера е била да играят двойна игра - тя с жените, той с мъжете, като си споделят взаимно нещата, и така се пазят един друг. Оттук и това за пазенето. Затова и самата Мирела е настояла Евгения да вземе и него под крилото си въпреки, че тя не му е имала доверие именно защото през цялото време е смятала, че той играе/ще играе с мъжете като цяло и Фифо в частност. Затова и постоянно е пращала Мирела да говори с него и да го разпитва какво са си говорили с Фифо и какви са плановете им. Ама наистина постоянно, защото на самата Евгения ѝ е било трудно да говори с Лефтеров предвид особения му характер. Първоначално е опитала /Евгения/ да привлече и Фифо, но той ѝ е отказал, защото е солов играч, и не е искал да влиза в коалиция. Затова и ѝ влезе в черния списък. Така е тествала и момичетата, от самото начало най-близка е била с Михаела - тази, която първа изпрати вкъщи. Дори когато Гого е дошъл в племето - това е важно, се е опитала и направо е говорила и с него, и дори преди разговора е била сигурна, че ще играе с нея. Да, ама Гогича е предпочел мъжете, и резултата го виждаме всички. Очаквано. Мирела наистина не спря да повтаря колко разговори са имали с Лефтеров, с Евгения...и как нищо от това не е излъчено. Ако някои има нерви и търпение, да слуша по-нататък. Аз не мога. Така или иначе съм настроена агресивно от снощи, сега от устата на Мирела  разказани нещата в действителност - схеми, схеми, манипулации, пак схеми, недоверие, разпити, преговори...все едно сме по времето на Инквизицията, не в ТВ формат със сюжет на сериал, ме донатовариха. Дори не стигнах до аферата с Валери, ако нещо е обсъждано. Но пък разбрах това с “пазенето“. На него от нея. Сега вече разбрах какво има предвид.

# 2 471
Скрит текст:
с топки на масата

Нали?
Това се подразбира 🤣
Ох, чудя се дали да ти пожелая това, за което си мечтаеш или да те пожаля! SmileLaughing
Не ме жали 🤣🤣🤣

# 2 472
Облъчих се от подкасти с Мирела днес - много дълги, бе Simple Smile
Прави ми впечатление, че доста си е променила мнението за някои неща, изглежда ми точно като хората, които се влияят напълно от хората, с които са обградени. Фейгин беше по същия начин - от възрастта ли е или просто и двете са си такива?

# 2 473
  • Другата България
Прави ми впечатление, че доста си е променила мнението за някои неща, изглежда ми точно като хората, които се влияят напълно от хората, с които са обградени. Фейгин беше по същия начин - от възрастта ли е или просто и двете са си такива?
КАжи честно!
И двата ли ги изгледа/изслуша?

# 2 474
КАжи честно!
И двата ли ги изгледа/изслуша?
Остава ми още един час с Чакала, но наистина за пръв път в живота си се измъчих с тия подкасти.
Сега прочетох и твоето мнение и съм абсолютно съгласна. Твърде много думи с много малко съдържание. Опорните точки и на двата разговора:
- имах уговорка с Лефтеров да се пазим, но всъщност само аз пазех него
- много ни беше забавно в племето, но не са го излъчили
- исках да се докажа на племето и ми беше много важно одобрението им

И единственото ново нещо - била е с Валери, но вече не са заедно, не го каза в прав текст, но се подразбра. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт