💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 821
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 475
  • софия
Мери, ама и твоята работа е все "глуха акула или свирка без топче" Един път да хванеш да слушаш подкаст и да се наденеш на Мирела.🤣
  Има уникално добри подкасти с участниците, но точно този не бих го дала за пример. И това не е упрек към създателите. Просто няма какво да научиш специално от нея.

# 2 476
На мен подакстите ми бяха интересни,но признавам аз ги пускам на фон.

Мирела ми изглеждаше много смачкана от някои думи изречени по неин адрес, но отвъд това като човек, който просто се е наслаждавал на макс на участието си и е искал д навигира пипкава ситуация по най-добрия възможен начин. Ако съм честна не мисля, че има оптимален вариант и Неделчо го й каза даже.

Странно за мен, но колкото повече тя се опитваше да се държи с респект спрямо Лефтеров и без каже нито една лоша дума, толкова повече на мен някои негови постъпки от сезона ми харесват още по-малко.

Младо момиче, вятър го вее на бял кон, но в никакъв случай незлоблива.

# 2 477
Аз също не гледам всички  под/над /пред и отзад касти със напусналите участници . Едно че са мноого дълги и друго ,че едно и също въртят и повтарят  някой от тях де .Преценям си кои ще са ми по-интересните.До сега Илиян и Фейгин ми бяха интересни .

# 2 478
  • Другата България
Скрит текст:
Облъчих се от подкасти с Мирела днес - много дълги, бе Simple Smile
Прави ми впечатление, че доста си е променила мнението за някои неща, изглежда ми точно като хората, които се влияят напълно от хората, с които са обградени. Фейгин беше по същия начин - от възрастта ли е или просто и двете са си такива?
КАжи честно!
И двата ли ги изгледа/изслуша?
Остава ми още един час с Чакала, но наистина за пръв път в живота си се измъчих с тия подкасти.
Сега прочетох и твоето мнение и съм абсолютно съгласна. Твърде много думи с много малко съдържание. Опорните точки и на двата разговора:
- имах уговорка с Лефтеров да се пазим, но всъщност само аз пазех него
- много ни беше забавно в племето, но не са го излъчили
- исках да се докажа на племето и ми беше много важно одобрението им
И единственото ново нещо - била е с Валери, но вече не са заедно, не го каза в прав текст, но се подразбра. Simple Smile
То това ние го знаем, и без да го потвърждава. Мама не е позволила вероятно. Язък за гащите и за сълзите и сополите.
Мери, ама и твоята работа е все "глуха акула или свирка без топче" Един път да хванеш да слушаш подкаст и да се наденеш на Мирела.🤣
  Има уникално добри подкасти с участниците, но точно този не бих го дала за пример. И това не е упрек към създателите. Просто няма какво да научиш специално от нея.
Не, аз умишлено го направих. Понякога обичам да експериментирам със себе си, реших, че както съм след нощно дежурство, на топло, с чаша топло мляко и претъпени сетива от недоспиване, ще мога да издържа само защото исках/м да си “сверя часовника“ с личните хипотези, а и инфото, което имам за “Безстрашните“ оттук оттам. Ама ...не мога, сумарно час не само потвърди предположенията ми, ами и просто ги надгради, надкастна ги. Пуснах си Ники Кънчев да си тренирам мозъка с неговото преследване, отказвам се категорично.

# 2 479
  • София
Доста са тромави подкастите с участниците. Тежко и стъписано говорят. Ще кажеш, че са на разпит в районното.
Да знаеш, че говорят нещо съществено, хубаво, ама то "а мииииииииии азззззззз таковааааааааааааа, искахххххххх да са 'аресаммммммммм на онзииииии, ама то приятелиииииииииии направииииииииххх, беше много хубавооооо.." С тези народни песни да излитат с нова златна плоча на Вояджър 2

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 18:41 от Lunna_sonata

# 2 480
Това предаване е на път да стане негледаемо. Намесата на продукцията в играта става все по- очевидна и отвратително. Сега наративът е, че Лефтеров е мишка. Какво правим, за да набутаме него и другият страхлив мъж на дуел? Предлагаме имунитет за 100 гроша точно сега, а не например в някой предишен епизод, след като вече Гого е номиниран, а Лефтеров няма грошове. Евала Тупарев, правиш го по- тъпо от индийски сериал.
В същото време, Евгения продължава да напредва в играта без да прави абсолютно нищо, а останалите по някаква причина не смеят да я номинират (Ралица, горката, не знае какво се случва, тя се води от някакви си нейни принципи), срещу нея не се казва лоша дума.
Ако някога попадна в тази игра, имам предварително изготвена стратегия- ще си навехна пръст в началото, после ще се разболея 2-3 пъти и готово- на финалите съм.

# 2 481
Аз харесах Надкаст-ът с Мишето, Илиян и Елица много и много неща се разбраха от зад кулисите. На Фейгин ми беше много противоречив и трудно го изгледах .С Мирела не съм го гледала още. В неделя мислех да наваксвам , ама Вие ме отчаяхте.😄

# 2 482
Аз залагам, че подкастите със Зори ще са по-тегави, но се надявам и да са по-смешни Simple Smile

Иначе съм на средата на Надкаста с Мирела, но ще го дослушам утре. Пауза трябва, труден е за минаване от раз.Цецо не съм го пускал, на Мирела е първия надкаст, който не успявам да изслушам нацяло.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 18:58 от Bengun

# 2 483
На мен ми харесват подкастите като цяло, просто тези са излишно удължени, защото Мирелка е симпатична и приказлива. Но играта ѝ беше доста праволинейна и няма кой знае колко за разказване. Илиян прекара по-малко време в предаването, а имаше доста любопитни неща около него.
Същото ще е и с Ралица, освен ако не направи нещо триумфално в оставащите седмици. Супер праволинейна игра. Гого също си е в един коловоз, но пък той извън битките има около 4 минути екранно време за всички епизоди общо, така че ще е интересно да чуем премълчаното.

# 2 484
Мирелка е супер сладка. И определено е най-естествения участник досега в ИВ. Чак се учудвам че е скорпион. 🙈

# 2 485
  • Другата България

# 2 486
  • София

Ако някога попадна в тази игра, имам предварително изготвена стратегия- ще си навехна пръст в началото, после ще се разболея 2-3 пъти и готово- на финалите съм.

Теб ще те изгонят на момента. Нямаш връзки Joy (така предполагам де)

# 2 487
  • софия
И при Цецо си беше мъка, хич не го почвай. Фейгин, Мирела и Цецо са ми тегавите.  Останалите си ги слушах с кеф.

# 2 488

Теб ще те изгонят на момента. Нямаш връзки Joy (така предполагам де)
Така е, тези номера минават само, ако фамилията ти започва с Д и завършва на жаферович

# 2 489
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На мен над/подкастите ми бяха интересни примерно с Елица, Касим. Фейгин не я изтърпях, Мирела също. Много добре сте го синтезирани, толкова дълго и нищо съществено. Илиян от последните отпаднали ми беше интересен, макар че хич не го харесвам, но не мога да отрека добре се получиха разговорите. Девойките с ааааааа, ъъъъъ и т.н. не могат да ми задържат интереса.

Общи условия

Активация на акаунт