💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 984
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 505
Не мога да реша, за кого да викам на елиминацията. Anguished

# 2 506
Ама то си личи, колко пъти го писахме, постоянни вметки в социалните мрежи настоящи, бивши участници...игнорът на Алекса и Елица от групата на “готините“...
То па едни готини 🤣 Алекса и Ели всъщност са в групата на наистина готините - Гого, Мира, Куков 😍

# 2 507
  • София
То излезе, че цялото жълто племе са хора които са се познавали от преди. Лефтеров- Мирела-Чакалов, Жени-Валери, изобщо не е случайно. Те затова бяха така сплотени от начало и затова в тяхното племе се повтаря това с пазенето.
Но на пандите не им разрешиха да са заедно, може би защото щеше да се развали имиджа на мъжката панда.

# 2 508
Не мога да реша, за кого да викам на елиминацията. Anguished
И аз съм така. Лефтеров ми е много симпатичен като човек, а Гого ми пълни душата на арената. Тоя двубой ще ми е като Морунов и Андрей миналата година.

В този ред на мисли се сетих, че би било много интересно, ако си чопнат от Фермата и въведат правило - този, който се върне от елиминации, автоматично става Капитан. Определено ще направи играта по-стратегическа и няма да гледаме все едни и същи хора на пангара.
И за следващия сезон си пожелавам без повече елиминационни Капитански. Един път е интересно, три пъти в сезона е твърде много.

# 2 509

😭😭😭😭

# 2 510
В действителност колкото и да говорят, че това е една Игра и навън са Ок, след излъчването на епизодите всичко приключва. Може би само Гого и Мирослава се имат със всички... Поне това показват за сега.

# 2 511
Значи от всичко прочетено ,и видяно до тук оставам с впечтлението,че:
- Продукцията са държали много да влезне Елица в предаването(сигурно и без кастинг)Обаче женската панда не е голям фен на предаванането ,за разлика от мъжката панда, и от там е тръгнало всичко.Елица казва на Фордо и ко ,че ще влезне при едно условия!!! Мъжката падна да излезне герой ,и да вземе голямата награда Sweat Smile  И като гледам баш на там са тръгнали нещата.

# 2 512
Просто играчите са разбрали, че цял сезон са правени на маймуни заради пандичките.
Нищо учудващо няма.
В тоя зоопарк предпочитам пандичка пред маймунка 🤣. Не знам, по-авторитетно звучи 🤣.
Не че и крокодила Гена не е внушително 🤣, но него трудно да го гушнеш 🤣. Ще ти откъсне ръката🤣. 

# 2 513
- Продукцията са държали много да влезне Елица в предаването(сигурно и без кастинг)Обаче женската панда не е голям фен на предаванането ,за разлика от мъжката панда, и от там е тръгнало всичко.Елица казва на Фордо и ко ,че ще влезне при едно условия!!! Мъжката падна да излезне герой ,и да вземе голямата награда Sweat Smile  И като гледам баш на там са тръгнали нещата.
Елица е фен на предаването, гледала си го е вечер и Алекса покрай нея се е загледал. Всичко останало и според мен е така, като първата част даже си е потвърдена от нея - включително и това, че не е ходила на кастинг.
Сега с целите ми уважения към българските спортисти и успехите ѝ на олимпиадата, ама аз лично не знаех коя е Елица Янкова и това дали участва или не не ми е повлияло на решението дали да гледам предаването, сигурна съм, че и масово за хората е така. Че то "синът на Мария Гроздева" има по-голяма привлекателна сила за зрителите от името на Елица.
Може би са имали за цел да влизат повече и повече активни спортисти в предаването, ама с очернянето на образа ѝ, по-скоро са постигнали обратен ефект.

# 2 514
  • софия
Има едно момче във фейса.  От миналите игри пуска идиотски разбори и образи на героите в него. Ето ви писанието за Жорката:

Плува като моторница, цело лЕто създава проблеми на продукцията - на всяка морска битка ги посещава брегова охрана, поради засечен от радарите неидентифициран обект във водата. 
 Спечели си ядене на корем за него, дойде време за вечеря, другите от неговото племе 3 седмици карат на по 7 джанки на ден на човек, изгладнели като сумалийско куче в многодетно семейство. На нашио му сервират елен на жар, 17 филии хляб и един буркан черен хайвер, за десерт еклери от Ситняково и 7 парчета френска селска торта. Сложат го пред всички, омете всичко, половината жени от племето ревнат от глав, броят им се ребрата, направят му забележка, он каже - Ее, бате, вие гладни ли сте, що не казвате... - гледа загрижено, вика - Няма за какво да ви е яд, то това и без това дори за мен не стигна - гледа загрижено-реванширано.
 Цел сезон ухажва Фейгин, вика й - Бате, само ела при мене и ще те пазя до финала - наш'та млада и влюбена, прее*е цело племе заради него - съберат се. Он сбрал 2 бона в грошове, дойде време за съвет, всички се заканят на Фейгин да я номинират, водещата му предложи да я спаси срещу скромната сума от 5 гроша - откаже, щял да си ги пази за нещо по-важно, бил сигурен, че никой няма да я номинира. Номинират я всички, даже той гласува за нея, изгонят я. Ревне, рече "Бате много ми е гадно, ако знаех, че така ще стане, щях да постъпя другояче" - преглътне девети еклер, заспи все едно нищо не е станало.
 Изпратят го на морска битка за спасение срещу Гого, който идва с предимство, водещио заглади кичарата, каже - Готови ли сте за битка? Гого, ти имаш предимство. Твоите парчета от пъзел ще бъдат на понтона, а тези на Георги в Приморско. - гледа неутрално. Почне битката, нашио загребе като мелница, мине през централния плаж в Лозенец като Хълк Хогън с лодката от "Гръм в рая", стигне до южния плаж в Приморско. Вземе си парчетата от пъзела, заплесне се по магазинчетата и сергиите, изпука си грошовете, купи си картина за стаята в стопанството и Нутрибулет, вземе и един магнит за хладилника на Генчо, върне се - Гого още на понтона. Нашио го бие на битката, предложат му храна на корем за цялото племе или слънчеви очила - он вземе очилата, върне се в стопанството, вика "Сега Фейгин като ме види с новите очила, че избием рибата" - търси я, гледа неориентирано.

# 2 515
- Продукцията са държали много да влезне Елица в предаването(сигурно и без кастинг)Обаче женската панда не е голям фен на предаванането ,за разлика от мъжката панда, и от там е тръгнало всичко.Елица казва на Фордо и ко ,че ще влезне при едно условия!!! Мъжката падна да излезне герой ,и да вземе голямата награда Sweat Smile  И като гледам баш на там са тръгнали нещата.
Елица е фен на предаването, гледала си го е вечер и Алекса покрай нея се е загледал. Всичко останало и според мен е така, като първата част даже си е потвърдена от нея - включително и това, че не е ходила на кастинг.
Сега с целите ми уважения към българските спортисти и успехите ѝ на олимпиадата, ама аз лично не знаех коя е Елица Янкова и това дали участва или не не ми е повлияло на решението дали да гледам предаването, сигурна съм, че и масово за хората е така. Че то "синът на Мария Гроздева" има по-голяма привлекателна сила за зрителите от името на Елица.
Може би са имали за цел да влизат повече и повече активни спортисти в предаването, ама с очернянето на образа ѝ, по-скоро са постигнали обратен ефект.

Елица страшен автогол си вкара с участието в Игрите,и няма връщане назад ,но тя така или иначе мисля беше споменала ,че е приключила със спортната си кариера ,че тази част от живота и е минало ,и въпреки всичко според мен изгуби много повече отколкото да спечели.Дори и при победа на Алекса и 100 хил.

# 2 516
Имам да чета последните 7-8 страници, но явно ще е след епизода.

Надявам се Гого да победи довечера, предпочитам да гледам него пред Лефтеров на арената. А и за мен Гого е победителят на сезона, независимо кой ще вземе чека. Към Лефтеров изпитвам особен сантимент, защото страшно много прилича на брат ми, но му е време да си ходи.

Жорката е наистина впечатляващ плувец. Ако реши да става треньор се записвам моментално.

# 2 517
Aaliyah13
Айдееее,🤣сега за Генчо ще четем фантазии и сексуални блянове….
Може ли да се върнеш на Гого, плиййз, че с този Алекса ме потрисаш с постоянното натякване на онова с “ топките”🤣 и к’во беше: “звярът, грубия, агресивен” …и не знам още какъв….”гушлив, сладкиш…”
А той - най- обикновен сръбски палячо/ че и грозноват и нисък според моите критерии/, дето дори собствената му федерация не ще да прати на олимпиада, освен малък кръг сини съотборници , никой друг не го уважава…

# 2 518
Айде приятно гледане!

# 2 519
Приятно гледане на всички. Дано видим чиста игра тази вечер. И ако може без предимства в елиминацията.

Общи условия

Активация на акаунт