💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 867
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 565
А бе що се загрозяват с тез бради и мустаци, млади момчета, не я разбирам тая мода

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 21:41 от araselia

# 2 566
За Гого двете змии Мани и Жени са го нарочили да го гонят.

# 2 567
  • софия
Ахахаахах, Гого президент! Двуглавият змей. Най-накрая някой да си го каже право куме в очи.

# 2 568
Митко е по- тежък .Ще има предимство с пренасянето, но в другите компоненти ще му е по-трудно

# 2 569
  • Другата България
Абе тая нагла жена как не я е срам, как може да лъже и да говори по този начин при все, че надали има някой който да ѝ вярва? На края на сезона, гледаме я и я слушаме два месеца, зрители, участници, който и да е? Как може да извърта така нещата, та същия този човек до вчера игра с нея и тя пращаше на ден по три пъти придворната си дама да го разпитва дали ѝ е верен...сега вече запя друг рефрен...

Гого, обичам те, МОМЧЕ! Heart
Двуглавият змей.....Joy

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 21:58 от Merri_An

# 2 570
Гого Лефтеров,  новият участник
Бил братовчед на Андрей Морунов и Неделчо Рабухчиев от предния сезон Simple Smile

# 2 571
Браво! Гого проговори с пълно сложно изречение, с метафори и сравнения и подреди страхотно Джаба, но и Водещата Ралица! Страхотен!

# 2 572
Определено хубава битка като дизайн.

# 2 573
Гого нищо не му се изплъзва от очите. Веднага е разбрал кои са змиите.😁 И им е казал да запазят капитанството мъжете, ама не слушат вееее, а пък вече е късно.

# 2 574
  • София
А бе що се загрозяват с тез бради и мустаци, млади момчета, не я разбирам тя мода

То и аз не го разбирам. На някои им отива, на някои не. На Гого му отива, на Лефтеров е гротескно. Но не мога да разбера още повече защо пускат блади като талибани.Всеки втори с талибанска брада.  А пък момичетата, чиито приятели са така пък съвсем не ги разбирам. Остаряла съм....

# 2 575
Ох, махнете я тая Джаферович вече! Супер дразни!!!
И си мисля, че е нечестно, според мен, да я наричаме "Джаферович", може би просто Женя. Ваня е много готин човек и се чудя как я търпи, тя и него, сигурно, го манипулира така както играчите тук...

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 21:48 от MoSt new

# 2 576
Лефтеров е по тежък и чудо трябва да стане да победи

# 2 577
Това с възможното потъване на макарата при падане на играча не е добре измислено, макарата трябва да е закрепена към горната греда с късо въже.

# 2 578
Тегава игра Sad

# 2 579
  • София
Добре, че трите валяка не се въртят, защото щеше да е убийствена битка вече Joy

Общи условия

Активация на акаунт