💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 984
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 670
Голям разгром просто Лефтерката се изложи жестоко.

# 2 671
Еее, Димо, глупости плещиш. Лефтеров искал битка срещу силен мъж, но явно не му била по силите. Такива коментари са много грозни, говорят повече за продукцията, отколкото за играчите. Лефтеров би могъл да изпъкне в друг вид битка, няма нужда да го плюят така.

# 2 672
Димо: "Дупе дa ти е яко при подобни игри" в момента, в който Лефтеров се приплъзва по дупе по гредата Joy
Не очаквах да му е толкова трудно.

Гого е безапелационен!

# 2 673
  • София
На Лефтеров предимството не е предимство, защото ако стъпи на края на гредата, ще се счупи Joy
Играта си е типична за Ninja warrior.

# 2 674
Ха, Раличка ще изклюкари всичко май.. Някой изненадан? Не! Grinning

# 2 675
Егати, битката между Виктория и Елина беше по оспорвана от тази.

Ралица пак ще  удря тъпоменра.

# 2 676
Лефтеров, Лефтеров, не само ще си епилираш задника, но ще си остържеш и...... макарите... То ако ги остържеш добре, ама как са 7 дините, може и там да ги оставиш....
🤣🤣🤣 Заболя ме стомаха от смях.🤣🤣🤣

# 2 677
  • Другата България
Еее, Димо, глупости плещиш. Лефтеров искал битка срещу силен мъж, но явно не му била по силите. Такива коментари са много грозни, говорят повече за продукцията, отколкото за играчите. Лефтеров би могъл да изпъкне в друг вид битка, няма нужда да го плюят така.
Напротив, това е целта. Започна се с Ралица на съвета, Мирела, Евгения, сега Димо.
Захапали са го от дни, ясно е, че си тръгва, поне да го довършат.
Страхотен млад човек, един от фаворитите ми.
Достойно отпадане, на фона на предстоящите кадри с жената, която до момента няма нито едно излизане в индивидуална битка, нито номинационна, нито като съюзник, изключвам едната капитанска.

# 2 678
  • София
Ох, Ралицо.... стига бе, жена. Дъното на дъното ще изкопае май Joy  Joy  Joy

# 2 679
Дами и господа леля Джафра ще изнася лекция за социална игра.... А Ралица веднага трябва да докладва на вожда си......Бързо забрави Мишето

# 2 680
Много ми е смешен Гого с тая каска и по гащи, с тънките глезени и терличките на крачетата 😂😂😂😂

# 2 681
На тази битка ми се искаше да са Георги срещу Гого Лефтеров няма бързина и пъргавост, всъщност той има ...ами ...не се сещам къде му е силата

# 2 682
  • София
Гого как минава с макарата - наслада да го гледаш!
Искам го на финал!

# 2 683
Жени ще вземе да съжали Фифо накрая, че ще е сигурна, че с тази социална игра няма да може да играе с другото племе Joy

# 2 684
Очаквах епична битка, сега просто искам да приключи. Няма съспенс, няма чудене кой ще победи.

Общи условия

Активация на акаунт