💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 798
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 805
С такова нетърпение чаках битката тази вечер - мислех, че ще е битката на сезона, а се оказа най скучната елиминация. Реално след като зацикли на макарата просто нямаше как да се върне обратно в играта Лефтеров. Стана ми мъчно за него накрая - колко ли трябва да го е наранила Мирела. Той влезе със заявката, че още я обича и е трябвало да ги гледа как се натискат с Валери, като се държи достойно пред камерите, защото не знае какво ще излъчат. Добряга е Лефтеров, как не се усетиха да се опълчат. Вместо имунитет трябваше само да насочат гласовете си към Джаферович. Но нямаше време да се договорят. Ясно е, че там продукцията щеше да я побутне с пъзел за една ръка примерно, но на нищо друго нямаше да се справи.
Не разбирам ядът на Гого към Мани - нали е дошъл да играе и иска битки? Срещу жена кой знае каква щеше да е битката - я да прекара топче през мрежа, я да оплете чорапи. Хем иска битки, хем ако може срещу слаби жени. Много му е зле социалната игра - ако се неше усетил с мъжете да се обединят, Мани щеше да го подкрепи и имаха възможността да отстранят Джафа

# 2 806
Разминаването с действителността за Джаферович обаче ще е огромно. Тя си мисли, че е била с перфектна социална игра, че е държала племето в страхопочитание и.т.н, оказва се, че всеки, който отпада я хейтва вероломно и е бил лицемерно лоялен към нея, явно ги е било страх. Май никой не я е харесвал - и Лефтеров, и Чакалов и Михаела. Само Мирела й е вярна безпределно,  защото вижда в нея рола на родител- закрилник- нещо, което й липсва

# 2 807
Разминаването с действителността за Джаферович обаче ще е огромно. Тя си мисли, че е била с перфектна социална игра, че е държала племето в страхопочитание и.т.н, оказва се, че всеки, който отпада я хейтва вероломно и е бил лицемерно лоялен към нея, явно ги е било страх. Май никой не я е харесвал - и Лефтеров, и Чакалов и Михаела. Само Мирела й е вярна безпределно,  защото вижда в нея рола на родител- закрилник- нещо, което й липсва

Вижда тя.Инстаграм дружка и помощ в развитието и .Това вижда Smile

# 2 808
Ралица и Мануела- новите подлоги на Джаферович.

# 2 809
Ех, Гого, тая злобичка не може да я сдържи. Жена не можела да мине битката - тази битка, изключая кобилицата (и то защото не съобразяват килограмите), изобщо не е проблем за повечето жени този сезон. Всъщност, Лефтеров-мъжът не можа да се справи. За сметка на това, Виктория, която Гого смята има шанс, за мен ще е една от най-зле представилите се на такава битка, вероятно единствено Джаф ще е по-зле.

И сега го гледам тръгнал да се опитва да привлече Мани. След като й беше бесен, след като беше предателка, след като я изгони от стаята им, след като не искаше да я подкрепи на елиминационна... ясно е, че само иска да я използва, ама не му отговаря на заявката за чест и достойнство. Ако приемем, че тя играе мръсно и е змия, той пада на нейното ниво. Ама не, същият си е просто. Един човек се познава, не когато е на завет, а когато излезе срещу вятъра. Колкото и да не харесвам Джаф, относно мъжките и женските коалиции е права. И затова се надявам добре да им намажат ските трите моми на тез достойни мъже.
Доста добра си му е преценката на Гого. На тази битка тези три останали жени от племето им (че и от другото също) нямаше да могат да минат трасето дори и един път (без да броим за минаване пропускане на 2-3 компонента с наказания). Единствена шанс би имала Михаела.

# 2 810
Това, че Гого се разигра за мен е лош знак. Това, че открито поведе война срещу Евгения, е още по-лош. Това, че благодарение на Ралица, която все повече ми изпада от личната класация на фаворити Евгения ще стане за пореден път капитан, е трети пореден. Всичките те сочат към едно - елиминация на Гого. Бих казала и на Фифо, но той има пари, има и имунитет, освен ако както предполагам не успеят да го преметнат. Не елиминация, а номинация, после каквото дойде. Не виждам как изобщо с Евгения капитан Гого и Фифо с грошовете си могат да направят нещо, при все, че Фифо се е стиснал и не му се дават. А на следващ съвет надали спасението ще е 100 гроша, колкото има Гого. Двамата сами не могат да направят нищо, абсолютно нищо. Затова Гого ще опита да обработи Мани, но няма да му се получи. Както не се получи на Фифо с Ралица. Никакъв шанс няма, един от двамата просто ще е на пангара, а защо не и двамата.

Червените ще спечелят в понеделник, моят прочит на промото.
Има вариант. Достатъчно е Джеферофич да е втора след Филип на гласуването. Оттам имунитета на Филип излиза и Джеферофич отива на елиминация.

# 2 811
Аз пък мисля ,че Гого си вярваше като им каза ,че само Вики ще я мине играта. Ама не заради друго той подчерта ,че играта е много тежка и само тя е толкова издръжлива, не че ще мине по летвите. И аз съм съгласна с него и Джаф и Мани , че и Рали щяха да окапят като круши. А на тежестите само Ралица може би щеше да мине. Единствената занимаваща се професионално със спорт е Вики. Той например Зори не я е виждал в индивидуални игри.А Елица и Мишето вече ги няма. Остава само Вики накрая. И е прав. Все пак Гогича гледа от първи ред способностите им, а и се занимава с трениране.  Мисля ,че ги разбира тези неща.😁

# 2 812
И какво от това, те са вън, тя е още в играта.

# 2 813
Показаха в промото Генчо със знамето, ама пусто Жълтите като нямат знаме Simple Smile
То и миналата седмица Виктория носеше знамето, а не беше капитан.

# 2 814
Лефтеров, че беше безличен и слаб играч на арената през целия сезон, е факт, но днес Гого направо го унижи. Доскуча ми, чак ми се искаше да превъртя битката, добре, че беше красивата игра на Гого. А самата битка беше нова и доста готина, краднали са малко от Фермата. Според мен, който и от останалите мъже да беше срещу Лефтеров, резултатът щеше да е същият. Та абсолютно заслужено си тръгва, даже много се задържа.
Не мисля, че имаха реална възможност да изгонят Джаферович до момента, освен с някоя от изненадващите капитански елиминации. От тази гледна точка социалната ѝ игра беше много добра - както някой беше казал, с 5 човека имаше 5 коалиции.
Но това е чудесна игра за стигане до топ 10, не и за финал. Не мога да повярвам, че човек, който е изгледал всички Сървайвъри и е играл в един от българските, може така да се окопае. Откакто изгуби Мирела всеки в Безстрашните - дори и Ралица - има мотивация да я "подхлъзне".
Даже ми се струва, че играта ѝ с Мирела я прецака и ако не се бяха заровили те като ядро на племето, работещо с която коалиция ми е изгодно, Жени можеше много по-добре да си изиграе картите.

# 2 815
  • SF
Всички са лицемерно лоялни.
Филип към Жени, Жени към Филип, Мирела към Лефтеров, сега и Гого се държи лицемерно. Генчо го раздава лицемер, Алекса, Георги, Мани, Фейгин, Илиян и Касим... "Право, куме, та в очи" след 6-ти клас е доста глупаво поведение.

# 2 816
  • Другата България
Ама моментът с пристигането на Мани при тях не беше толкова отдавна, паметта на зрителя не е кратка, да си спомним реакцията на Евгения при пристигането на Мани в племето - “пушечно месо“. Да си спомним реакцията ѝ когато разбра за саботажа. Да си спомним реакцията ѝ на играта с кофите с водата, когато всички мислеха, че Мани отново саботира. Да си спомним думите, изказа, езикът на тялото ѝ....
Е, и тя, която разчиташе на Лефтеров цял сезон, а сега се изрина докато го изкара по-черен от дявола в ефир, и направи същото с Мани, ще го направи, само че с реципрочен знак, та тя, на нея - ще ѝ повярва ли някой? Как са заслепени тези хора вътре, сценарий, манипулация...но има и една “слепота“, от която всички напуснали мигновено се излекуват и проглеждат, когато се озоват навън. Но - вече е късно.

# 2 817
  • София
За днес какво са кажа... Много ми хареса, че и двамата бяха усмихнати и позитивни. Гого даде съвет на Митко, а той викаше през трасето "Браво, Гого". Прекрасен беше Гого на тази игра, Лефтеров нямаше шанс, но не се отказа до последно и се мъчеше яко милият.
Много ми стана мъчно от изпращането му, явно наистина е обичал още Мирела, като са влезли. От една страна добре, че си отвори очите за нея, от друга...ами кофти е така да те правят на палячо пред цяла България. Яд ме е, че не игра от самото начало с Филип (и после Чакалов), играта щеше да се развие по доста по-различен начин според мен.
Жени няма какво да я коментирам, тя освен да бълва змии и гущери друго не може. Много ми се иска да я отстрелят другата седмица, но имам лошото предчувствие, че пак ще е Гого на пангара.

# 2 818
  • София
Аз не съм убедена, че Гого наистина вярва, че нито една жена не би могла да се справи с днешната битка. Според мен съвсем умишлено ги пусна по пързалката. Не виждам злоба точно в този негов коментар, имаше си цел и очевидно я постигна, щом Джаферович се подразни толкова, че чак се хвърли да хвали Мани. Чисто тактически би било най-добре сега Мани да играе с Гого и Фифо.

Разбира се, че го каза да ги дразни, но точно защото се озлоби.

Иначе искам да кажа евала на Лефтеров. Стоически изтърпя много неща в това племе. За мен той спечели най-много. Не се изложи, спечели приятели и разбра колко струва Мирела. Успех в живота му пожелавам.

# 2 819
  • SF
Ама моментът с пристигането на Мани при тях не беше толкова отдавна, паметта на зрителя не е кратка, да си спомним реакцията на Евгения при пристигането на Мани в племето - “пушечно месо“. Да си спомним реакцията ѝ когато разбра за саботажа. Да си спомним реакцията ѝ на играта с кофите с водата, когато всички мислеха, че Мани отново саботира. Да си спомним думите, изказа, езикът на тялото ѝ....

Мани също не го е забравила, не е толкова тъпа.
Просто Мани сега трябва да избира - да се лепне към Джаферович и Ралица и да стрелят по Фифо/Гого или да каже  в очите на Джаферович "ти помниш ли как ме посрещна!!, сега няма да гласувам с тебе"
И ще трябва да гласува с Гого, който също заслужаваше някой да му плесне един шамар, когато изгони Мани от стаята.

Общи условия

Активация на акаунт