💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 798
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 790
Гого коментира умишлено. Постигна резултат, я как скочи джафа. Която посмъртно не може да мине това трасе дори и веднъж.

# 2 791
Лефтеров, че беше безличен и слаб играч на арената през целия сезон, е факт, но днес Гого направо го унижи. Доскуча ми, чак ми се искаше да превъртя битката, добре, че беше красивата игра на Гого. А самата битка беше нова и доста готина, краднали са малко от Фермата. Според мен, който и от останалите мъже да беше срещу Лефтеров, резултатът щеше да е същият. Та абсолютно заслужено си тръгва, даже много се задържа.

# 2 792
Мани е интересната в случая, тя главно слуша, и едните и другите, не говори. Да видим къде ще се позиционира. Гого прекалено дълго и перманентно я игнорира, съмнява ме да я вербува отново. Пък и тя не е глупава, знае, че само ще я използва и после ще си довърши отмъщението при първа възможност. Изобщо при жълтите интригата е на макс, отделно има грошове, саби и огърлица. Да видим кога ще блеснат

# 2 793
Хич не я виждам Виктория на тази игра. Ама хич. Обаче Гого нарочно го заби на Джаферович. Клъвна я че жените няма да се справят, ама Виктория. Тя ще ги отнесе. И Джафа се върза.

# 2 794
  • София
То и Фифо и Лефтеров се сетиха накрая сезона, че трябвало да махат Джаферович.
Е къде бляхте досега бе?!? Толкова провалени възможности!!!
За Гого да не говорим - направи всичко възможно да отритне Мани, сега тръгнал да се коалира с нея...
Хайде да ги видим докъде ще стигнат....

# 2 795
Показаха в промото Генчо със знамето, ама пусто Жълтите като нямат знаме Simple Smile

# 2 796
  • SF
Ех, Гого, тая злобичка не може да я сдържи. Жена не можела да мине битката - тази битка, изключая кобилицата (и то защото не съобразяват килограмите), изобщо не е проблем за повечето жени този сезон. Всъщност, Лефтеров-мъжът не можа да се справи. За сметка на това, Виктория, която Гого смята има шанс, за мен ще е една от най-зле представилите се на такава битка, вероятно единствено Джаф ще е по-зле.

На Виктория има да й висят краката на гредата с макарата... А и искам да я видя как пази баланс на клатушкаштите се греди с поясите.
Гого от злоба говори глупости. И понеже е чул, че Жени на кила се сравнява с Виктория, я дразни.
Не умеят да играят социалната игра. Дървени са и Филип, и Гого.

Гого първо напада Мани, грам не му пукаше, че са от Сините, а сега я прикотква.
Дяволо, я пусни кадър на мигача на Мани зад гърбовете на тримата от запаса.
Тази игра се играе като Жени - от първата секунда, от първата среща в племето.  А не сега като Гого - да подмамва хитра лисичка като Мани. Мани колко пъти го изигра, без да се усети. Нали го направи за смях пред цяла България да сглобява пъзел без части.

# 2 797
Бяхме свидетели на страхотна битка! На мен лично изключително много ми допадна. Беше многокомпонентна и си заслужаваше гледането. Колко било приятно да се гледа хубава битка без крякането на Зори и други хора Rolling Eyes Гого беше феноменален, истински нинджа Blue Heart А накрая, дори и Лефтеров да не ми беше кой знае какъв любимец, искрено се разплаках. Личеше си колко е искрено момчето и колко му е чисто сърцето. Само успехи му пожелавам Yellow Heart Нещата при Безстрашните вече стават много напечени. Много ми хареса как Гого разръчка змиите Sweat Smile Не мисля, че в действителност мисли, че никоя друга жена не може да мине тази битка освен Виктория. Личи си, че уважава възможностите на Ралица. Като цяло днешният епизод беше изключително приятен за гледане и аз съм изключително щастлива, че Гого продължава и ще му се радвам още малко Blue Heart
Сега единственото друго, което ме интересува е Джаферович да си хваща най-накрая пътя и да се маха, че с тази нейната злоба и псевдо морал ми идва в повече Animal Snake и както беше написал някой по-нагоре - Да се извиним на змиите!

# 2 798
Може да не е блестял на терена Митко Лефтеров, но ще бъде запомнен като много добър и стойностен човек.

# 2 799
Показаха в промото Генчо със знамето, ама пусто Жълтите като нямат знаме Simple Smile
Но пък имат Боримечката 🤣

# 2 800
  • Другата България
Това, че Гого се разигра за мен е лош знак. Това, че открито поведе война срещу Евгения, е още по-лош. Това, че благодарение на Ралица, която все повече ми изпада от личната класация на фаворити Евгения ще стане за пореден път капитан, е трети пореден. Всичките те сочат към едно - елиминация на Гого. Бих казала и на Фифо, но той има пари, има и имунитет, освен ако както предполагам не успеят да го преметнат. Не елиминация, а номинация, после каквото дойде. Не виждам как изобщо с Евгения капитан Гого и Фифо с грошовете си могат да направят нещо, при все, че Фифо се е стиснал и не му се дават. А на следващ съвет надали спасението ще е 100 гроша, колкото има Гого. Двамата сами не могат да направят нищо, абсолютно нищо. Затова Гого ще опита да обработи Мани, но няма да му се получи. Както не се получи на Фифо с Ралица. Никакъв шанс няма, един от двамата просто ще е на пангара, а защо не и двамата.

Червените ще спечелят в понеделник, моят прочит на промото.

# 2 801
Аз не съм убедена, че Гого наистина вярва, че нито една жена не би могла да се справи с днешната битка. Според мен съвсем умишлено ги пусна по пързалката. Не виждам злоба точно в този негов коментар, имаше си цел и очевидно я постигна, щом Джаферович се подразни толкова, че чак се хвърли да хвали Мани. Чисто тактически би било най-добре сега Мани да играе с Гого и Фифо.

# 2 802

То кой е със знамето не е сигурен индикатор, както се видя 😏

# 2 803
  • SF
Наистина ли ви хареса начинът, по който Гого "ги пусна по пързалката"?
За мене това поведение беше на ниво детската градина и никой не им се върза. Аз доста се посмях. Оправи ми се настроението след плача на Лефтеров, с кого се натъжих.

# 2 804
Сериозно ли ще оправдаваме играта на Евгения цял сезон?И ще се хванем точно за 5 думи на Гого ,който каза на наглите женки хахах.Смях .

Каквото повикало такова се обадило.Това е положението.Време е мъжете да се вдигнат.

Общи условия

Активация на акаунт