💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 798
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 775
Жени,Ралица и Мани да говорят за лицемерие при Гого и Фифо е все едно Хитлер да ми говори за хуманност.

# 2 776
Обаче от промото много ясно се вижда, че Непобедимите ще загубят играта за територия заради Генчо.
Да, ясно си пролича по лицето на Зори, почва да реве, за шоколад

# 2 777
  • Пловдив
Имам въпрос към Мани, Ралица и Джеферофич като се явят в Надкаста(докато не съм забравил) :
След като видяхте битката на Гого и Лефтеров коя жена според вас би могла да я мине. Гого беше прав,най-малкото за последната част, защото всички жени без Виктория са по-нисички.
Освен това в момента само Виктория от жените може да вдигне 90 килограмова кобилица. Защото тя на гредата може и да й е трудно, може и да изчаква по три минути наказание, но на кобилицата и на крана не мисля, че ще има конкуренция.

# 2 778
Знам, че много се радвате за вероятното рязане на главата на змията... но Фифо, ако има мозък ще играе с Жени и ще пази грошовете за последния етап на играта. В крайна сметка има и скрит имунитет, рискът го няма.

# 2 779
Обаче от промото много ясно се вижда, че Непобедимите ще загубят играта за територия заради Генчо.
Да, ясно си пролича по лицето на Зори, почва да реве, за шоколад
Алексата ще и достави. Споко. И суджук ако поиска Зори и това ще и уреди Алеко

# 2 780
Днес Гого се раздаде за всички мами по света.
Една от най-готините, интересни и комплексни битки, които са правили в ИВ. Ники Мартинов и екипа са се постарали.
Жалко само, че Лефтеров удари голяма греда и не можа да предложи по-равностоен двубой и да вкара малко интрига и съспенс.
Не знам дали не беше замислена за Фифо повече тази битка, но със сигурност ако беше той там това щеше да е финал преди финала.

# 2 781
  • софия
Гогата е първият, който най-накрая се изправи очи в очи с Джафа и му е през хурката и си я дразни лекинко по тънката струна. Не мислих, че повече може да ми се издигне в очите това момче, но успя. Гого президент!
 На мен такова очеизвадно промо ми бие точно в обратна посока.  Може червени да захлебят на резиденцията.

# 2 782
Някой може ли да каже какво каза Гого на Мани, че не успях да чуя?
Перифразирам, но ѝ каза, че могат да победят Безстрашните и като Троянски кон да ги изядат отвътре. Което е най-правилната тактика на тоя етап. Махат Джаферович уж обединени с Фифо и после стрелят по него. Няма да им е трудно да го направят, макар и да ме съмнява. Гого твърде много го играе на сила и чест и по-скоро ще използва Мани, за да разчисти жените, но не ѝ за коалиционен партньор до края, както би трябвало.

# 2 783
Перифразирам, но ѝ каза, че могат да победят Безстрашните и като Троянски кон да ги изядат отвътре. Което е най-правилната тактика на тоя етап. Махат Джаферович уж обединени с Фифо и после стрелят по него. Няма да им е трудно да го направят, макар и да ме съмнява. Гого твърде много го играе на сила и чест и по-скоро ще използва Мани, за да разчисти жените, но не ѝ за коалиционен партньор до края, както би трябвало.
Благодаря за отговора. Силно се надявах Гого и Мани да се обединят и да направят добра стратегическа игра заедно. Дано не се пързалят взаимно. И двамата ся ми симпатични.

# 2 784
  • Другата България
Не знам за вас, но аз се разплаках с Митко. Лефтеров. Личеше си, че сълзите му са искрени. Имам син на неговите години горе - долу, признавам си, пристрастна съм. Но си представих как една такава.....жена ми унижава детето в национален ефир, и след това си представих...да не изпадам в повече подробности за това, което си представих. Респект, Лефтеров. Добро момче, кротък човек, не предаде приятелите си, не предаде и бившата си въпреки нескопосаните опити за внушение на противното, които от дни се сипят в ефир от цялата продукция начело с най-главния ѝ статист. Да, вероятно е имало малко наранено его предвид това, което Мирела му е правила под носа в съседната стая с Валери, затова и сега той не желае никакви отношение с нея. Точно както Валери. Всъщност, Валери се е дистанцирал малко от всички, там контролът е бетон. Само на публични събития с най-“достойната“ - дружинната Джаферович, като кученце.
Та, за Митко. Достойно поведение на битката, красиви думи за Гого, за Фифо, и лек намек няколко пъти, че е отпаднал в “битка за нинджи“. И играе срещу такава. Ние между редовете можем за четем, не сме вчерашни.
Браво, момче! Близките ти могат да се гордеят с теб! Heart

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 23:03 от Merri_An

# 2 785
  • София
Ех, Гого, тая злобичка не може да я сдържи. Жена не можела да мине битката - тази битка, изключая кобилицата (и то защото не съобразяват килограмите), изобщо не е проблем за повечето жени този сезон. Всъщност, Лефтеров-мъжът не можа да се справи. За сметка на това, Виктория, която Гого смята има шанс, за мен ще е една от най-зле представилите се на такава битка, вероятно единствено Джаф ще е по-зле.

И сега го гледам тръгнал да се опитва да привлече Мани. След като й беше бесен, след като беше предателка, след като я изгони от стаята им, след като не искаше да я подкрепи на елиминационна... ясно е, че само иска да я използва, ама не му отговаря на заявката за чест и достойнство. Ако приемем, че тя играе мръсно и е змия, той пада на нейното ниво. Ама не, същият си е просто. Един човек се познава, не когато е на завет, а когато излезе срещу вятъра. Колкото и да не харесвам Джаф, относно мъжките и женските коалиции е права. И затова се надявам добре да им намажат ските трите моми на тез достойни мъже.

# 2 786
  • SF

Да отстраняват Безстрашни.
Тоест Мани да гласува с него срещу Джаферович.
Остави ги тези глупости.

Гого от къде извади тези гащи днес? Simple Smile
Въпреки огромното предимство, което Филип осигури на Лефтеров, Лефретов изгуби на косъм. Много напрегната игра.

# 2 787
По-тъпа участничка от Ралица и по-злобна и гадна от Джафа , не помня да е имало 🤦♀

Браво , Гого , браво момче 💙

Лефтеров , ти си пич … страхотен сладур . Възпитан , умен , премерен . Много успехи ! 💙

# 2 788
Между другото да, имате право, че Гого днес прояви така чаканото мъжество по отношение на социалната игра и много тънкостенно почна войната с Командерович. Хареса ми! Дано се реабилитира социално, ,,склонна” съм на прошка. Simple Smile

# 2 789
Плача на промото за понеделник 🤣
Димо: “Генчо гледа пъзела и пъзела го гледа” 🤣🤣🤣
Алекса: “Все едно ако кулатата падне,  долу ни чакат хора с пистолети да ни стрелят” 🤣🤣🤣 С тия продуценти няма да се учудя 🤣

Общи условия

Активация на акаунт