💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 837
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Пловдив
Джафа пак пусна мишките от тенекиената си глава на свобода. Толкова..... не същество е тази, рядко срещано .... нещо....

# 2 761
Леля Джафи вчера вика на Мани, че Виктория е по-добра. Днес смени плочата.Joy
Ужасна.

# 2 762
Хм, има откъде да вземе грошове Жени според мен.
Една Капитанска елиминация срещу някой от богаташите от Червените и те така Simple Smile

Да, следващата седмица сигурно тя ще е капитан срещу Гената. А капитанската игра ще бъде пъзел, докато пази баланс върху 10 сантиметрова греда...
Не мисля точно така.
Ето едно мое мнение от вчера
Много издаващ синхрон в края на Жени за това, че ще се стреми към поредно капитанство и думите и след това, че е доволна как е изиграла играта. На мен ми прозвуча донякъде и като сбогуване Wink
Но може и да греша.

# 2 763
Генчо носи знамето в понеделник ,значи ще е капитан.

# 2 764
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ама как "мило" Джафар го посрещна Гого: "ето го този". И перманентно клинчещата после говори за чест и достойнство. Мега, мега противен човек.
Опаааа, сега Виктория стана черната и гадната, а Мани героинята в очите на класната. Пък и обидени го игрят змиите. Триглавата ламя се формира тази вечер.

# 2 765
Мани ако е умна ще подкрепи Гого .

# 2 766
Имам въпрос към Мани, Ралица и Джеферофич като се явят в Надкаста(докато не съм забравил) :
След като видяхте битката на Гого и Лефтеров коя жена според вас би могла да я мине. Гого беше прав,най-малкото за последната част, защото всички жени без Виктория са по-нисички.

# 2 767
Ама пък е много приятно да гледаш епизод без Алекса, Вики и Зори

# 2 768
Обаче от промото много ясно се вижда, че Непобедимите ще загубят играта за територия заради Генчо.

# 2 769
  • София
Тази фъфлещата, русата, хем подла, хем за другите говори.Направо ми се догади, като я видях как раболепно докладва на Джаферович.Джаферович защо  си мисли,че е в Сървайвър, там мотото е да надхитриш, тук е в Игри на волята.И е прекалено спокойна, явно знае, че продукцията я пази.

# 2 770
Гого и Фифо тамън мислят да стрелят по Джаф джаф и тя ще вземе грошове бахти късмета.....

# 2 771
Еее, дочаках две седмици преди финала и Жени и Гого да заиграят така, както харесвам - с хитрост, а не с наглост. Ще става много интересно, а Мани е в най-печелившата позиция. Кога се завъртя така колелото.

# 2 772
Джаферович - Аз няма да мога да мина с макарата и по гредите"
Ами какво правиш там тогава

# 2 773
Някой може ли да каже какво каза Гого на Мани, че не успях да чуя?

# 2 774
Дано да няма ,както миналия сезон финал преди финала Андрей Vs Морунов.

Тази битка беше малкия финал като миналата година. И аз си го мислех. Следващата седмица някой трябва да изхвърли и останалата част от боклука.

Общи условия

Активация на акаунт