💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 837
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 235
Джафа ако пак стане капитан, освен да забременее, друго не знам вече какво да измисли за да не иде на битка.

# 2 236
Искам Мани да гласува за Ралица и да им обърка сметките.
Да подкрепи приятеля си Лефтеров.
Така Жени остава сама без женска коалиция. Освен, ако не предваря с Мани за коалиция. Simple Smile Но аз бих се смяла ХОХОХО.
Нямаше начин хитрата Мани да не се подмаже на Джаферович... Rolling Eyes
Джаферович вече е сама, откакто плъзна по пързалката патерицата си тая седмица на капитанската.
Не знам какво виждат в нея, че я мислят за силна. Тя е сама реално в момента в играта.

# 2 237
Ааа, Джаферович ми е супер Анти! Толкова е манипулативна и на моменти нагла "Ще ти оскубя косата" ...
Как пък някой не й намери майстора, да я номинира? Как успява да се запази суха? Нито е толкова добра в игрите, нито е толкова ценна...
Тя е много добър манипулатор, там е разковничето. Във всеки един момент държи различна коалиция за мнозинство и по този начин и другите минават към масата - от страх може би. Факт е, че даже хора като Филип, Валери и Лефтеров, и играят по свирката.

# 2 238
Джафа искала четвърто капитанство. Тя понеже 2 така ги изкара Joy
Еми то понеже минаха директните елиминации на капитани и тя доби смелост !!

# 2 239
Обзор на епизода:
Наказанието на мишките - част 2
Гого е първият номиниран. Той почва да се готви за битката дори на сън.
Предстои тежка номинационна битка за двете племена. Зори отново изпада в пристъп на тревожност при мисълта за Гената и неговите грошове. Алекса е отчаян, че дори шоколадът не помага. Успокоява я, че мъжете няма да харчат грошове.
Гого провежда нинджа мастър клас на колелото на смъртта с надеждата да се изправи срещу червен и да плячкоса голямо имане, но напразно. Жълтите падат безславно. Хиляди жени настръхват пред екраните в уплах за Филип и бъдещето му поколение.
Гого предвкусва как ще може да отмъсти на Мани за саботажа, но продукцията има други планове. Няма да оставят мъж да мине без елиминации. Затова предлагат имунитет на Мани. Фифо също успява да се възползва от специалната промоция. Лефтеров е вторият номиниран. Продукцията се усмихва зад камера - наказали са мишките.
Джаферович първа забива нож в гърба на мъжете, но изкарва тях виновни. Все пак положението е притеснително и за нея, защото който мъж се върне, ще го направи с грошове, а тя си няма. Налага се да прекрати болничния си и да реши да се бори за истинско капитанство.

# 2 240
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жени другата седмица пак иска да е капитан. Ми то капитан да си на този свят - само седиш, правиш се на болен във възловите моменти и кроиш шапката на другите. Толкова ми писна от тази, вече симулира на границата на търпението ми и се вбесявам, че никой и не прави опит да я махне. Все едно дори не им идва наум.

# 2 241
  • София
Добре де, защо никой не номинира Джаферович?
Пари ли им е обещала, че нея хич не я слагат в сметките за номинирани...

Това е въпрос за 1млн $.
За първи път гледам няйой да държи сметка кой кого номинира от съплеменни ците.
За втори път гледаме. Вече го видяхме при сините.
Не я номинират, защото ги е страх от нея, от злобата й, от езика й, от отмъщението й. Страх ги е.
И от какво ги е страх? Точно срещу Гого почти няма шанс, освен ако не измисли как да отиде някой вместо нея на битка.

# 2 242
  • София
Обаче утре Гого кого ли ще си избере за секундант?! Joy Митко 100 % ще вземе Фифо, но Гогито направо гоууем избор има Joy
Възможно е вече да няма секунданти. Продукцията си добавя и премахва елементи, когато реши.

# 2 243
Филип една седмица преди финала каза, че най-сетне е готов да започне стратегиеската си игра, накара ме да се усмихна. Bowtie
Стратегическата игра на Филип клони към нула - сам даде капитанството на Жени, довери й се и не стреля, когато трябваше, цял сезон таргетира Мирела, която стратегически нямаше да е проблем за него и за капак никога не опита да бутне най-опасният човек за него - Жени.
Колкото е добър на арената толкова е слаб стратегически Фифо. Единствено разумно си взе имунитет тази вечер

# 2 244
  • SF
В нито един момент мъжете, включително ѝ Лефтеров, не са опитали да привлекат Мани, нито да ѝ покажат, че искат да играят с нея, докато самата Мани вижда спасителен пояс в споменаването на женска коалиция, усети и че това говори нещо на Ралица, така че Мани няма ама никаква полза да пази мъже, тя ги смята за по-силни противници и ѝ е много по-изгодно да се елиминират един друг.

Знам, знам... Под "приятеля" имах предвид някакви закуски, които дразнеха Мирела.
Нали имаха някакви симпатии двамата.

Ами пък да  вземат, че да се елиминират един друг.
Щеше да е прекалено предвидимо Мани срещу Гого. Утрешният епизод нямаше да става за гледане.
Редакторите разнообразиха малко. Предложиха имунитет за толкова гроша, колкото Мани имаше в джобчето.

# 2 245
Ралица тръгна с раница за този съвет. Фифо не. Не че нещо, но не мисля, че някой имаше съмнения след имунитета на Мани кой ще е номниран. Затова и Фифо напазарува. Щеше да е по-умно да изтеглят сабите на Ралица, но може да не са сигурни.

Жени го каза: като се пазят мъже-чест и готино, като се пазят жени - лошо.

Не виждам абсолютно нищо лошо или неистинно в това, което тя каза. Лефтеров е гласувал за нея на предишни съвети и донякъде й коства Мирела, Фифо предпочете Гого пред Ралица...Как точно да избере с тях да играе?

# 2 246
Много издаващ синхрон в края на Жени за това, че ще се стреми към поредно капитанство и думите и след това, че е доволна как е изиграла играта. На мен ми прозвуча донякъде и като сбогуване Wink
Но може и да греша.

# 2 247
Ааа, Джаферович ми е супер Анти! Толкова е манипулативна и на моменти нагла "Ще ти оскубя косата" ...
Как пък някой не й намери майстора, да я номинира? Как успява да се запази суха? Нито е толкова добра в игрите, нито е толкова ценна...
  Да има такива хора- за нищо не стават, ама дават вид, арогантни, агресивни и нагли... И натикват в ъгъла нормалните можещи хора.

# 2 248
За съжаление, продукцията опропастиха хубавия сезон, който можеше да се получи с този каст. Но те решиха да подкрепят една зле възпитана и струва ми се зла жена. И сега ще кажа нещо, което не интересува аудиторията: един ден децата на тази жена - жени ще имат възможността да прочетат и видят майка си. Тогава ще й се наложи да им обясни каква е защото поведението и постъпките й се нуждаят от обяснение. А, на нас не ни дреме защото само си чешем клавиатурите!
Фифо е много готин! Всички готини момчета да отпаднат, да остава жени с двата одраскани пръста и да се свършва този цирк!
Според мен това няма как да се случи … ще са образ и подобие на Женята … за тях това ще е нормално поведение !!

# 2 249
Обаче утре Гого кого ли ще си избере за секундант?! Joy Митко 100 % ще вземе Фифо, но Гогито направо гоууем избор има Joy

Гого ще вземе Алексата с двете топки 😂

Общи условия

Активация на акаунт