💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 837
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Другата България
Скрит текст:
Това, че Гого се разигра за мен е лош знак. Това, че открито поведе война срещу Евгения, е още по-лош. Това, че благодарение на Ралица, която все повече ми изпада от личната класация на фаворити Евгения ще стане за пореден път капитан, е трети пореден. Всичките те сочат към едно - елиминация на Гого. Бих казала и на Фифо, но той има пари, има и имунитет, освен ако както предполагам не успеят да го преметнат. Не елиминация, а номинация, после каквото дойде. Не виждам как изобщо с Евгения капитан Гого и Фифо с грошовете си могат да направят нещо, при все, че Фифо се е стиснал и не му се дават. А на следващ съвет надали спасението ще е 100 гроша, колкото има Гого. Двамата сами не могат да направят нищо, абсолютно нищо. Затова Гого ще опита да обработи Мани, но няма да му се получи. Както не се получи на Фифо с Ралица. Никакъв шанс няма, един от двамата просто ще е на пангара, а защо не и двамата.

Червените ще спечелят в понеделник, моят прочит на промото.
Има вариант. Достатъчно е Джеферофич да е втора след Филип на гласуването. Оттам имунитета на Филип излиза и Джеферофич отива на елиминация.
Няма да е Филип, Гого ще им е на мерника. Така мисля. А Филип надали ще си даде огърлицата за Гого. Дано даде грошове поне. Друг е въпроса, че и втора няма как да стане Евгения, освен с купени гласове. Което пак значи грошове. Или убеждаване на Мани или Ралица, в което не вярвам. Просто....не виждам никаква врътка, поне в момента, а и не го вярвам, прекалено е късно.

# 2 821
Ох, Джаферович какво се автоагресира на коментара на Гого, на мен ми беше смешен, тя откачи, просто си търсеше повод да захапе кокала. Гледахме това в началото с Филип- има няма от нищото и агресията започваше.😂

# 2 822
  • София
Скрит текст:
Това, че Гого се разигра за мен е лош знак. Това, че открито поведе война срещу Евгения, е още по-лош. Това, че благодарение на Ралица, която все повече ми изпада от личната класация на фаворити Евгения ще стане за пореден път капитан, е трети пореден. Всичките те сочат към едно - елиминация на Гого. Бих казала и на Фифо, но той има пари, има и имунитет, освен ако както предполагам не успеят да го преметнат. Не елиминация, а номинация, после каквото дойде. Не виждам как изобщо с Евгения капитан Гого и Фифо с грошовете си могат да направят нещо, при все, че Фифо се е стиснал и не му се дават. А на следващ съвет надали спасението ще е 100 гроша, колкото има Гого. Двамата сами не могат да направят нищо, абсолютно нищо. Затова Гого ще опита да обработи Мани, но няма да му се получи. Както не се получи на Фифо с Ралица. Никакъв шанс няма, един от двамата просто ще е на пангара, а защо не и двамата.

Има вариант. Достатъчно е Джеферофич да е втора след Филип на гласуването. Оттам имунитета на Филип излиза и Джеферофич отива на елиминация.
Точно това си мислих. Ама според мен Фифо ще се стисне и няма да иска да си харчи имунитета за Гого.

# 2 823
Не гледах епизода тази вечер и сега съм го пуснала, но разбрах че Лефтеров е отпаднал. Не съм учудена. Хем изглеждаше по-демотивиран, хем играта като за Гого, хем той беше главен обект на наказание от продукцията. Обаче се радвам, че Гого остана и се надявам с Фифо другата седмица да надиграят жените. Иначе - сетиха се те кога да режат главата на змията...

# 2 824
Ралица и Мануела- новите подлоги на Джаферович.

Енергиен вампир е тая.

# 2 825
Скрит текст:

Няма да е Филип, Гого ще им е на мерника. Така мисля. А Филип надали ще си даде огърлицата за Гого. Дано даде грошове поне. Друг е въпроса, че и втора няма как да стане Евгения, освен с купени гласове. Което пак значи грошове. Или убеждаване на Мани или Ралица, в което не вярвам. Просто....не виждам никаква врътка, поне в момента, а и не го вярвам, прекалено е късно.
Що да няма вариант - Гого вече е номиниран, втора загуба и пак съвет. Тогава може да стане точно така. За да е втора на Джеферофич и трябват 2 гласа. Варианта с жълтиците...малко вероятно е да ги предложат за глас при 50 жълтици при жените.

# 2 826
  • София
Гого първо:  се радва, че е номиниран. Второ: радва се, че битката е срещу Лефтеров, а не срещу жена, защото е по-достойно така. Трето: смята, че елиминираният сега трябва да е една от двете жени - Жени или Мани. Или лъже за това, че се радва да е номиниран или за това, че се радва, че битката му е била срещу мъж (Лефтеров), защото две от трите му становища се неутрализират едно друго.

Не си спомням жените от "Безстрашните" да са говорили с такъв гняв за мъжете от племето, Жени доста спокойно си гради стратегиите (въпреки че ѝ се приписва агресия под път, над път и на него), като веднъж си позволи да използва лична квалификация за Филип, което беше и навременно отбелязано от зрителите, сред които тогава бях и аз, сигурна съм, обаче, че всички глупости за отмъщения, рязане на глави, усойници и пр., избълвани днес от двете момчета на арената, най-малкото: не са им направили впечатление, а може би са ги и зарадвали. Добре, че беше Лефтеров да се изложи още малко и да "сипе" на бившата си приятелка на изпроводяк, за да не изпъква толкова много безумната "социална игра" на Гого в края на епизода. На този етап нямам нищо против Жени да бъде отстранена от Мирослава или Виктория, но бих искала преди това поне един от двамата "жълти" мъже да е напуснал, и ако може, както си пожелават, да бъдат победени от Алекса, нямам желание да гледам сценарий в стил "Тодор": великите мъже падат от жени, които мразят. Нека бъде така, както искат.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 01:45 от La Vikinga

# 2 827
  • софия

Експелиармус!
 Ей, така с усмивка и без страх се ходи на арената и се побеждава.

# 2 828
Тази фъфлещата, русата, хем подла, хем за другите говори.Направо ми се догади, като я видях как раболепно докладва на Джаферович.Джаферович защо  си мисли,че е в Сървайвър, там мотото е да надхитриш, тук е в Игри на волята.И е прекалено спокойна, явно знае, че продукцията я пази.
и като се огледаш си в Мичурин! /перефразирам Карамазов/

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 23:42 от Anhela_a

# 2 829
  • SF
Ох, Джаферович какво се автоагресира на коментара на Гого, на мен ми беше смешен, тя откачи, просто си търсеше повод да захапе кокала. Гледахме това в началото с Филип- има няма от нищото и агресията започваше.😂

Тя не се ядоса на това, че Гого много добре я е врътнал, а на това, че Гого я подценява и си въобразява, че може лесно да я врътне.
Самият опит на Гого е дразнещ.
Филип също се държи хахаво. На мястото на Ралица точно така бих реагирала. Пред него "да, да, може ще помисля" и след това "муахахахаха" с приятелки.
Много посредствено играят тези двамата. На мене като зрител са ми много смешни. Някакви недъгави опити, а са се убедили, че Жени ги играе добре.
Номинира Филип цял сезон, накрая го хвана на едно пънче на реката, обясни му, че могат да си направят коалиция и Филип, кротко-кротко й клекна.

# 2 830
Гого Лефтеров,  новият участник
Бил братовчед на Андрей Морунов и Неделчо Рабухчиев от предния сезон Simple Smile
Да не забравяме за доведения им брат Генчо Куков 🤣🤣🤣🤣

# 2 831
Лефтеров, че беше безличен и слаб играч на арената през целия сезон, е факт, но днес Гого направо го унижи. Доскуча ми, чак ми се искаше да превъртя битката, добре, че беше красивата игра на Гого. А самата битка беше нова и доста готина, краднали са малко от Фермата. Според мен, който и от останалите мъже да беше срещу Лефтеров, резултатът щеше да е същият. Та абсолютно заслужено си тръгва, даже много се задържа.
Не мисля, че имаха реална възможност да изгонят Джаферович до момента, освен с някоя от изненадващите капитански елиминации. От тази гледна точка социалната ѝ игра беше много добра - както някой беше казал, с 5 човека имаше 5 коалиции.
Но това е чудесна игра за стигане до топ 10, не и за финал. Не мога да повярвам, че човек, който е изгледал всички Сървайвъри и е играл в един от българските, може така да се окопае. Откакто изгуби Мирела всеки в Безстрашните - дори и Ралица - има мотивация да я "подхлъзне".
Даже ми се струва, че играта ѝ с Мирела я прецака и ако не се бяха заровили те като ядро на племето, работещо с която коалиция ми е изгодно, Жени можеше много по-добре да си изиграе картите.
След поредната и скатавка на последната капитанска можеха спокойно да я изгонят, но Лефтеров върна двата гласа в нейните ръце. Не посмяха да изберат друг за капитан преди втората елиминационна.
Тя няма грошове, с които да се защити. Филип и Мани с имунитет. Единствено Ралица със сабите можеше да я спаси, но едва ли би го направила. Ще ги пази за себе си. Мъжете можеха да гръмнат Джафа с четири гласа.

# 2 832
Скрит текст:
Аз не съм убедена, че Гого наистина вярва, че нито една жена не би могла да се справи с днешната битка. Според мен съвсем умишлено ги пусна по пързалката. Не виждам злоба точно в този негов коментар, имаше си цел и очевидно я постигна, щом Джаферович се подразни толкова, че чак се хвърли да хвали Мани. Чисто тактически би било най-добре сега Мани да играе с Гого и Фифо.

Разбира се, че го каза да ги дразни, но точно защото се озлоби.

Иначе искам да кажа евала на Лефтеров. Стоически изтърпя много неща в това племе. За мен той спечели най-много. Не се изложи, спечели приятели и разбра колко струва Мирела. Успех в живота му пожелавам.
Не знам, аз не го тълкувам като чиста проба злоба. Ядосан е на женската коалиция, подразнен е и иска да я разбие. Най-сетне да се задейства и на този фронт. Допада ми подобен развой на играта.

# 2 833
Обаче в този сезон повече от половината играчи ще отмъщават на някой за нещо ? Те знаят ли в коя игра са влезнали  хаха.Странно е .То не бяха Алекса за Елица,Виктория за Цецо .Мани за Илиян.Жени за Мирела .Ралица за Михаела сега и Гого и Филип се включиха за Митко  Smiley Само Гената и Жорката дето не му пука за нищо общо взето освен храна да има държат фронта  Smile

# 2 834
  • Някъде там...
Генчо е пуснал стори в ИГ, където отговаря на въпроси. Твърди, че Алекса е играл роля, при това много успешно, в игрите. И видимо е огорчен, че явно Алекса е успял да убеди и зрителите, и играчите, в това си лице.

Общи условия

Активация на акаунт