💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 740
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
EdelV, в предишни коментари съм писал, че брадвичката, сабите и огърлицата трябва да се ползват само на етап с обединението. Обаче имам усещането, че в последния момент ще се опитат някой от тези амулети да бъде изваден от играта. Ще има иначе прекалено голяма бройка хора с тези големи предимства. Лош вариант е две загуби на Безстрашните, където Рали и Фифо ще бъдат принудени да ползват много грошове или амулети.
Както спомена Bengun, предстои най-интересната седмица от Втори етап.

# 2 941
Много ми се иска да видя Джаферович на играта снощи. Интересно ми е как ще се справи. И някои да ми припомни тя ходила ли е на индивидуална битка до сега. Чухте ли как коментираш снощи Фифо - че искал да си пази грошовете, искал обаче и да вземе това което другите имат. И което ми направи най голямо впечатление, тя каза "И когато стигнем на финала" /нещо подобно беше/. Тя е убедена че ще стигне на финал. Ей така между другото.

# 2 942
Аз сякаш мернах някакво кратко промо, където казват че племето спечелило териториалната ще има много голям шанс да се запази цяло през идната седмица. И реших, че ще побутнат безстрашни с Жени срещу Генчо на пъзела, понеже оредяха бая. После се сетих, че на Алекса Зори и Мира са му верни гласоподаватели и надали ще ги разбута продукцията, та не знам.
Може да е било просто понеже в резиденцията трупат сили, ама друго ми се стори, че се има предвид.

# 2 943
Скрит текст:
Нямаше никаква интрига, а Гого беше обул бански страстоубиец и аз изгледах без да трепне нищо в мен.
Единствената емоция, която изпитах за целия епизод, беше когато Лефтеров се разплака.
Дояде ми се диня и това беше всичко, което мога да ви споделя за снощния епизод.
Не съм вярвала, че мога да гледам битка на Гого толкова равно.

Много интересен феномен наблюдавам в себе си, докато гледам снощната битка на запис. Предвид нещата, които съм писала пред няма и месец! (по отношение на един фалшив спойлер, че Гого отпада.)
Цитат
19 окт. 2022, 16:13 ч.
Гарганела
Радвам се, че прочетох спойлера. Очаквах го, затова й влезнах да го видя. Искам да се подготвя по-отрано. Искам да се наслаждавам на всяка минута от следващите броени на пръстите игри, в които ще можем да наблюдаваме наистина артист от световна класа. Жалко. Можеше да има още представления и още наслада.
Дано момчето да не е контузено сериозно и да може успешно да се възстанови.
Нищо различно не съм очаквала да се случи. Сега просто съм благодарна, че го имаше. Отдавна сме принизили критериите до минимум, така че няма какво да очакваме и да се надяваме на повече.

Та феноменът е, че ДНЕС въобще не се наслаждавам на играта на "артисът от световна класа", дори превъртам и общо взето ми е все тая. LaughingLaughing Laughing
Ех, женското сърце неверно!
Ей, това жените сме страшна работа 🤣. Аман от това трепване 🤣. Днес трепне за един, утре за друг 🤣. Нищо де, важното е да сме живи и здрави 🤣.

# 2 944
А може жълтите да се подведат и да помислят, че червените пак ги баламосват и не Генчо е капитан. Божа работа, пардон - тъпаревска.

# 2 945
  • София
Фифо не е сексист, а даже напротив. За да ни знае женските номерца, то той трябва да има доста сериозно женско обкръжение. Друг е въпросът, че тези в предаването са елементарни и не е трудно да им проследиш логиката и играта, че са в женска коалиция. 

# 2 946
Аз не виждам на снощната игра, не само жена, ами и мъж, който да мине 7 пъти трасето по бързо от Гого.Да не говорим, че освен Фифо и Георги, не виждам кой изобщо би го минал 7 пъти. Мани би се справила с макарата и гредата,но на 90 кг с кофите и хвърлянето на динята се съмнявам много. Истината е , че Гого го правеше да изглежда лесно, но то си беше много трудно и невъзможно за повечето играчи и от двете племена.

# 2 947
  • софия
За мен има логика Гената да го турнат на капитански пост. Алекса си е маймун от класа. Водещите сложиха вече картите на масата. И се знае колко време остава до сливането.  Алекса не губи нищо от това капитанство, освен да натрупа точки пред Генчо, че му гласува доверие, а в най-добрия случай да го отгърмят на капитанаска елиминация.
 Нашето момче с ново видео.

# 2 948
  • София
Ми то няма значение дали жълтите ще повярват дали Генчо е капитан, освен ако главата на змията не се разболее отново и някой трябва да я замести. Тя обаче е мотивирана да отиде и да ограби нечии грошове. Ако се срещне с пандата, няма шанс, защото и него го пази продукцията.
Явно са " подшушнали" на пандата да направят капитан Генчо, защото не е добър на пъзели, червеното Гоше може да я отвее.
То и в двете племена силните мъже поставени в подчинена позиция без реална възможност да преобърнат нещата. Все пак да не забравяме, че Ралица може да реши да спаси главата на змията и мъжете да си потрошат грошовете на вятъра.
В същото положение са червените, харчат си грошовете и пандата вади секирата и шах и мат.

Затова продукцията намира решение, дава на Джафката грошовете на Генчо, не бих се учудила ако има нагласена игра като тази на Паолина и Мартин в предишния сезон, за всеки случай. Да имаме възможност да се порадваме на богатата вече Джафка.
Вчера на Гого му се полагаха само 100 гроша, стигат му толкова, нямаше секири, саби, гердани.  

# 2 949
Вчера на Гого му се полагаха само 100 гроша, стигат му толкова, нямаше секири, саби, гердани.
Да. Наградата за победа в елиминация е 100 гроша + парите и предметите, които има съперника, ако има такива.
Секири,саби,гердани се печелят само на Капитанска битка.

# 2 950
  • София
Сутринта Лефтеров по Нова- беше много искрен, разочарован от Мирела и от "очернянето" му, доволен, че е спечелил приятели в лицето на Фифо и Гого. Прекрасно момче, както той самия каза, с Мирела са явно много различни като поведение, възпитание и мироглед, пожелавам му успехи и едно стойностно момиче до него.

# 2 951
  • софия
Дяволче, горе в анкетата Гого и Лефтеров са с общ глас.
 Гласувах за Гого играч на седмицата. Всички други отговори са ми отрицателни.
  П.П. оф, не ме слушай, глупости говоря. Явно чукча писател, не читател. 🤣

# 2 952
  • София
Пуснах новата анкета!

По-късно ще пиша за битката и епизода като цяло, както и за лекцията на Гого, но как може да се пише, че битката била лесна и скучна? Това е много, много трудно трасе. Иска се много сила, издръжливост, бързина и пластичност. Това е олекотено трасе на оригиналните колумбийски игри, смятайте за какво става въпрос изобщо...
Лефтеров не се е справил зле, просто едно 80, 90% от каста на всичките 4 сезона на Игри на волята няма могат да минат това трасе и ще изглеждат ''смешни'' като Лефтеров.
Гого - нинджата на България! 😈

Следва серия гифчета от снощния епизод! 😎

Дай пет! 😮😁

Когато законите на физиката влязат в сила 😄😂

Гого на терен - пластика, баланс и скорост. Наслада за окото! 🤩😎😈
+
Висш пилотаж да не падне

Гого мята диня ; Гого високо на върха ; Гого вече победител!

Гого и кобилицата... 😄😃😂🤣

Кълбенце за феновете! 😎

Сезонът на дините! 🙄

Бам бам бам - Гого ще маха главите на Змията!

Мъжете също плачат!
Сбогом, Лефтеров! Ти бе истински доблестен, благ, възпитан и добър човек, но продукцията се изгаври с теб.
😥😌😪😢😰
Успех!

# 2 953
Заради реакциите след саботажа на Мани и Фейгин, аз разлюбих Алекса и Гого и донамразих Виктория. А симпатичният ми Георги ме разочарова, защото показа липса на реакция към тези, които реагираха.
Не знаех, че си любила и разлюбила Алекса 🤣. Я разкажи 🤣. Аз пък там някъде като гушна Фейгин след саботажа взех да го “любвам” 🤣🤣🤣. Разминали сме се значи 🤣🤣🤣. 

# 2 954
  • София
Да. Наградата за победа в елиминация е 100 гроша + парите и предметите, които има съперника, ако има такива.
Секири,саби,гердани се печелят само на Капитанска битка.

Това не го знаех,  сега  го разбирам. Това означава ли,  че освен грошовете на Генчо, Джафката ще получи и жокер  ?

Общи условия

Активация на акаунт