💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 925
Защо Гого или Фифо са сексисти?
По тази логика тогава Джаферович мъжемразка ли е?

# 2 926
А, забравих, че на Джаферович и бяха направили даже племе от 5 жени и 3 мъже, та да не се налага да се борят наравно за власт в началото.
И сега и е голяма драма, че нямала грошове. Ами откъде ще има, като не ходи на битки? От припек край басейна ли? То е все едно хем да не ходиш на работа, хем да искаш заплата...

# 2 927
  • София
Жалко, че не се намираме в Сървайвър, защото това, което каза Гого на Мани, ще е the best ход евър. Продукцията ще да са го изпуснали, когато са си говорили. Наивен съм да вярвам, че е възможно. Даже ще се изкефя много, дори и Филип да пострада. Перфектен туист спрямо цялата Игра.

# 2 928
  • SF
Първата ни работа ще бъде да оплюем Мани, ако този туист с прецакания Фифо се осъществи. Единственото й спасение ще бъде, че живее някъде в Англия. Иначе тук ще бъде изядена с парцалите.
Виж колко негативно са настроени хората към интересните ходове: наговаряния, саботажи, реакции след саботаж...

Заради реакциите след саботажа на Мани и Фейгин, аз разлюбих Алекса и Гого и донамразих Виктория. А симпатичният ми Георги ме разочарова, защото показа липса на реакция към тези, които реагираха.

# 2 929
  • София
И на мен няма да ми е окей, но да са се сетили в другите племена. Ще изгърмят Жени и Ралица, а при обединението Алекса и Вики стрелят по Зори и Мирослава. Това малко граничи с фантастиката, но ще бъде уникален ход на Супергероите. Сам не вярвам на думите си, докато ги пиша.

# 2 930
Есме, права си, но в крайна сметка всички реагираме емоционално според личните ни възгледи. Ето - и да се сърдиш на Алекса и Гого, че реагираха остро на Мани и саботажа не е логично. Гого си беше добре в коалицията на сините и тя му усложни живота.
Просто, който обича хитростите се кефи на едните, който харесва играта 'сила и чест' на другите. Аз, каквото и да се опитвам да правя, все клоня към честните, дето ще ходят на 100 битки, ама няма подличко да вървят напред. Само в Сървайвър малко съм се пречупила, защото е друг мотивът на цялото предаване и все пак Ники Мартинов още ми е топ любимецът от победителите.

# 2 931
Жалко, че не се намираме в Сървайвър, защото това, което каза Гого на Мани, ще е the best ход евър. Продукцията ще да са го изпуснали, когато са си говорили. Наивен съм да вярвам, че е възможно. Даже ще се изкефя много, дори и Филип да пострада. Перфектен туист спрямо цялата Игра.

Това няма как да стане, защото е неистинско. Гого ги говори лицемерно тези работи само, за да вземе гласа на Мани за следващия съвет/капитанство. Въобще не го мисли. И Мани, разбира се, го знае. Има си хас да те гледа като чумава 99 % от времето и изведнъж - Айде да разбием безстрашните като им се вклиним! Trollface Има чувство за хумор Гогича!

# 2 932
Надявам се някой да не се обиди, но не разбирам защо е това вечно сравняване със Сървайвър. Гледала съм един американски сезон преди може би повече от 10г.,дано не се бъркам и бг сезон, в който спечели Ваня. Не е моят формат, определено.Слушам и Надкастърите постоянно правят сравнение.
Хубаво, стратегия, стратегия, но и битките са доста решаващи,затова е изключено ти да нямаш някакви физически заложби и да се уповаваш на страрегия само.
За Лефтеров-->много лошо представяне на вчерашната битка, имало е защо да се пази от елиминации. Много възпитано момче, но само той и Женята не бяха ходили на елиминационни, и двамата минаваха между капките.
Разбирам защо Гого го каза това за Виктория, но ако пребрегна, че е искал да уязви жените,тази, която все повтаря "тази не е моята игра" няма шанс да се справи нито на макарата, нито на гредата, нито на летвите и гумите.Щеше да пръхти и сумти само.

# 2 933
Есме, права си, но в крайна сметка всички реагираме емоционално според личните ни възгледи. Ето - и да се сърдиш на Алекса и Гого, че реагираха остро на Мани и саботажа не е логично. Гого си беше добре в коалицията на сините и тя му усложни живота.
Просто, който обича хитростите се кефи на едните, който харесва играта 'сила и чест' на другите.
Аз харесвам играта на "сила и чест" и затова се ...сърдя на Алекса, Виктория и Гого, че заради един Цецо прецакаха хубавото племе и играта на другите. За мен те искаха да хитруват и хем вълкът да е сит, хем агнето цяло. Не става така.

# 2 934
  • софия
Добра среща, добри хора! Включвам се почти за следобедното кафе.
  Драгата продукция си върши добре работата. Имам чувство, че сме в "семейни отношения",, а не в темата за Игри на волята.
 Де що има модерен "изъм" се вкара и развъртя.
  И аз съм от тези, които мислят, че Джафа ще захлеби добре в капитанската. Те тогава какво ще се изсипе в нета, не е истина.
  Нощеска преслушах и подкаста на Чакалов с Мирела. Мноооого по-добър. Неделчо и Туджаров просто изгубиха ума и  дума пред госпожицата,  обезоръжи ги. Изглеждаха, като анимационни влюбени герои, много се смях.
 Чакалчето разкри много повече от нея, въпреки увъртанията и. Браво, Чакалче!
  Това с Джаф и подминаването и и аз съм го пропуснала, наслада за окото е.🤣
  Интересни думи ми попаднаха,  докато ви настигам. Фенки на Гого, повишиха ни в ранг. Вече сме "загорели дъна". И ако случайно мъжете ви още се мотат, сръчкайте ги да ви поотупат малко, че тва нащо не се търпи.🤣
  И на края да се изповядам. И аз снощи си поревах с Лефтеров.

# 2 935
Би се получил страхотен ход, няма спор. Аз харесвам Жени и начина и на игра, но ако Гого и Мани и намажат ските по този начин мога само да ги аплодирам дълго. Защото ще е много красиво по отношение на играта. А красотата ще спаси света Simple Smile Иначе Жени с многото грешки, които допусна все още се измъква, защото реално няма кой да ги накаже. Ако това беше в последния Сървайвър Жени много отдавна щеше да гледа играта по телевизията.

Но според мен е закъсняло обръщането на Гого към Мани. Не трябваше да се оставя на чувствата да го водят, все пак играта си е игра и хладното мислене за бизнес е по-доброто в нея, отколкото вкарването на емоция.

Фифо със скрития имунитет също има страхотна възможност за голям стратегически ход, нека не го забравяме и това.

Реално в момента Жени е в много уязвима позиция, затова чакам седмицата с интерес.

# 2 936
Ще е супер очевидно, ако наистина капитан на червените е Генчо, а на жълтите Евгения, че ще я напълнят с грошове и/или предимства.Как пък точно сега Алексио е решил да пусне кокала, и да даде път на Гената? И на слепите , ще им стане ясно за какво фаворитизиране говорим 🙃

# 2 937
  • София
Да не забравя да потропам по акаунтите на Продукцията дето се спускат да пишат тук. Филип печели поредна индивидуална битка, както за себе си, така и като помощник. Щото лесно може да откаже под претекст, че може да има елиминация на секундант Grinning

# 2 938
Изобщо не си представям Фифо и Гого да се предадат един друг. Фифо отиде да търси съюз с оригиналните безстрашни, а Гого с Мани с идеята всеки да подведе жените и да им разбият гласовете, само че няма да стане. Много е наивно.
Мани надали ще повярва, че като стигнат обединението Гого ще пренебрегне Фифо, Алекса и Вики, за да играе с нея. Джаферович поне беше честна като каза, че след като толкова пъти е номинирала Фифо, очаква той да я предаде в един момент.
Въпросът е продукцията ще подпомогне ли Жени да ограби нечии грошове на капитанската или не? Защото ако идат жените без грошове на съвет тя ще изгърми. Ако отидат на съвет с нейните грошове и има двама номинирани ще са най-вероятно Мани и Гого, като ще пазаруват всички. Фифо мисля ще пази до последно огърлицата.

# 2 939
Колкото и да съскат някои срещу Гого, той си остава един на милион. За всичките 4 сезона на Игрите досега, не е имало играч като него,  вероятно скоро и няма да има.
Преживейте го и го преглътнете. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 13:26 от precious*

Общи условия

Активация на акаунт