💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 676
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Sunshine state
Аз искам Джаферович да бъде елиминирана от Виктория или Филип. Това ще бъде моралното ми удовлетворение. Grinning
Ах, мечти.. 😁 И аз това искам, ама едва ли ще стане.

# 3 016
  • софия
Аз искам Джаферович да бъде елиминирана от Виктория или Филип. Това ще бъде моралното ми удовлетворение. Grinning
От Вики, ако е ще е по сладко. Няма да има оправдание, че е било срещу мъж и не е било честно. А и през целия сезон върви една тънка, почти невидима нишка между тях двете.  Снощи и клъвването на Гого.

# 3 017
Ооо, Джафа само като чуе името на Виктория и става като бик. Буквално излиза от релси. И това отново го видяхме снощи. Така че ще е голям кеф да отпадне точно от Вики.

# 3 018
Показно е, че изписаните страници до тук са значително по-малко от предишните 2-3 седмици. От продукцията сигурно са смятали, че Джафер ханъм ще е фаворит на всички жени, и едва ли не ще крещим "давай сестро!" докато разбива мъжете, а след като се е почупила са преминали към план Б, който е още по-мазен и противен.

Изминаха четири сезона и тези аматьори все още не разбират какво харесват зрителите и какво НЕ харесват (побутване, гаври, двойни аршини, фаворитизъм, шуробаджанащина, Паскалева, т.н.). Смехотворно е, че в крайна сметка първи сезон, който е известен с преигран финал и СМС гласуване за "победител", остава най-чист откъм [видими] манипулации след цялостна оценка на всички битки.

# 3 019
  • София
Без изненади снощи при избора на съюзниците
Ама Димо трябваше да покаже, че камъчето е в другата ръка. Не че бе от кой знае какво значение...
Жените пак се засегнаха, че и двамата мъже искаха Фифо за съюзник. А кой да искат бе мили дами? 😁

Битката на съюзниците бе тази от на Неделчо - Симеон дуела. Само че сега масата изглеждаше много по-тежка.
Очаквана победа за Фифо, но Ралица ме впечатли много. След 0-2 топчета се събра и държа яко и изпоти здраво Филип. Много сила има в тази жена! 🙂

Елиминационния дуел бе класическо трасе за колумбийските нинджи от оригиналното предаване. Там повечето трасета са такива като това на Гого и Митко от снощния епизод или тежки игри с лостове, халки и тежести (Фифо и Пух). Ама там всички участнции са нинджи и битките са брутални, докато ту имаме три-пет човека и останалите не са на това ниво. И после се получават тези солови игри с ясен победител. Ясен, защото е дяволски добър.
Като компоненти много ми хареса битката. Ако в такава битка имаме двама като Гого ще е нещо невиждано като зрелище, но уви, това е материала с който имат продукцията.
Гого играеше с лекота и се забавляваше. Аз си врътнах няколко пъти всички ключови моменти и се насладих максимално.
Ще го напиша отново за не знам кой път. Ако този сезон не победят Гого или Фифо това ще е пирона в ковчега на тази толкова дискредитирана продукция! Да ме извинява Алекса, но той може да победи Гого и Филип само в режисирано предаване с ясно зададен сценарий и краен резултат, както е в кеча и WWE на Винс Макмеън, където победителя се определя преди началото на мача и всичко е театър. Ще е жалко да се продадем за да обслужваме чужди интереси и да прецакваме постоянно собствените си кадърни хора. Но не само това, но и да ги очерняме!
Искам също така да кажа и че Гого е влязъл сам и без да познава никого. Филип същото. Единствения човек с който се е познавал преди формата е от тренировките в залите и това е жълтата маймунка и нинджа Михаела. Тя за това е искала да играе с него, но Фифо я е отрязъл и е искал да играе сам собствената си игра.
Жените на Гого и Фифо не са ВИП звезди и световни шампиони без каст избрани и с обещание за титла за техния мъж ако подпише договор и влязат заедно във формата. И Гого и Филип не влизат с жените си в предаването за да получат после наготово наследствените им коалиции.
Чакай да не се нервирам излишно, спирам по темата (засега).

7-1 е брутален резултат (особено за фен на ЦСКА като мен, хаха), но това е положението. Гого е в своя собствена лига.

Лефтеров ме трогна много на финала. Не всеки плач е фалш или слабост. Понякога има и такъв мъжки плач като този на Митко от снощи, който е истински, първичен и облекчаващ всичко. Цялото унижение на което бе подложен и всичко останало.
Насълзих се и аз. Харесвах много Митко. Той ми бе и първия така да се каже сред скритите фаворити за титлата, първа опция, но уви, този път не разчетох знаците на продукцията, както в минали години. Но няма значение. Митко спечели много от формата.
Успех в живота, Лефтеров! Simple Smile

Фифо правилно се опита да обработи Ралица, защото реално безстрашните все още не са се предали. Лефтеров бе номиниран заради имунитете на Мани. Ралица обаче побърза да изтропа всички на господарката си и още повече олекна пред хората.
Гого като се върна нарочно ги бъзна и натисна по мазолчетата със споменаването на Вики. Не че си го мисли според мен, но искаше да ги подразни. И успя. Джаферович агресира, защото и натиснаха опасен бутон. Тя никак не харесва Вики и Зори. Мани и Ралица също не им стана приятно. Да, стратегически лош ход ама на кой му пука? Гого е наясно, че няма как да играят заедно, връща се след страховита битка със 100 гроша и яко адреналин и просто си направи кефа. 😀😊

Един от най-любимите ми епизоди този сезон. Без да показват мега дразнителите от червеното племе (без Генчо и Георги разбира се), с четиримата ми фаворити на Арената (двама явни и двама скрити) и с много култови моменти за гифчета.

Simple Smile

# 3 020
Ще се изкефя Джафера да отпадне и от Зора 😎😎😎
Дяволо, моля на корицата за другата седмица да намери място и Мира на колелото на смъртта.

# 3 021
  • София
Пък и защо и на кого ще отмъщава.
По принцип са смешни приказките за отмъщение в риалити формати, но още по-смешно е, когато започнат да отмъщават за хора, с които са прекарали 8 дни заедно, какъвто е случаят на Гого с Лефтеров. Grinning

Жени така освирепява, когато чуе името на Виктория, че дори често го изрича сама, заедно с думите "силен играч" в същото изречение. Joy

# 3 022
  • София
Днес от Надкаста вече са снимали с Лефтеров. Всичко се е развило много бързо. Аз чак сутринта щях да знам, ама така или иначе исках да се наспя и чак на обяд видях за какво иде реч. Та нямаше как да пусна обичайните тук въпроси към Лефтеров. Но тъй като си искаха въпросчета и вече са свикнали с тях и участниците ги очакват, то набързо импровизирах (нямах никакво време, буквално след 20, 30 минути започваха да снимат) и изпратих следните 4 въпроса към Лефтеров от името на Бг мама фенове в темата.
Нарочно не съм питал за Мирела, защото му е болна тема на Митето, а и този въпрос сигурно ще се разисква детайлно при Чакалов. За преиграване на битки също няма смисъл да питаме гостите, защото първо Неделчо и Туджаров никога няма да ги питат и второ, играчите никога няма да го признаят, защото е изрично забранено.

Та това са:

1) Има ли ход, за който си е мислел по време на играта и сега съжалява, че не го е направил?

2) Имало ли е момент в играта, в който някой от племето е кроял план да елиминира Джаферович? Но сериозен такъв!

3) Коя му е любимата битка в Игрите?

4) Да опише всеки един от племето на Безстрашните (оригиналното) с една/две думи.

# 3 023
Пък и защо и на кого ще отмъщава.
По принцип са смешни приказките за отмъщение в риалити формати, но още по-смешно е, когато започнат да отмъщават за хора, с които са прекарали 8 дни заедно, какъвто е случаят на Гого с Лефтеров. Grinning

Те може и 8 дни да са прекарали заедно. Но са си станали дружки и са си спечелили уважението. Те отвън също са заедно и са приятели. За това Гогчо толкова навътре го прие, защото на фона на Ралица и Джафа, отпада играч като Лефтеров.

# 3 024
Ох, видяхте ли новата Мис България? Първата ми мисъл беше, че  Мирела е сто пъти по-красива, хем не ми е никак симпатична като човек.

# 3 025
И аз съм на 99% сигурна ,че Джаф няма да изгори тази седмица. Те досега я бутаха от всякъде Продукцията, а сега ще я изтърват. Няма шанс.🤪
    Големият въпрос е колко точно играчи ще влезнат във финалните двубои ?Ако са 8, то следващата седмица трима ще отпаднат. И съм почти на 100% убедена ,че един от тях ще отпадне на някоя смешна игра с топченца или делвички. Дано това не се случи,защото ще е адски тъпо за гледане. И дано това не е Гого.🤞 В такъв случай ще има много размествания и много изненади. Но това ще се разбере, още във вторник след капитанската.
   Ако са 10, тогава би трябвало само един да отпадне. И тогава ще гледаме харчене на грошове при червени. Те не случайно излъчиха разговора на Гената и Жорето за грошовете. Не мисля ,че ще са скъперници тази седмица, което според мен значи ,че може би червеният номиниран ще е жена. За жълти незнам много неща се разместиха и зависи от Продукцията дали ще даде право , пак за купуване на имунитети. Много ме съмнява това и аз предполагам , че Гого ще е отново на пангара. Но ако си купят гласове или имунитет , то тогава може би ще е Мани. Фифо и Ралица няма да стрелят по Джаф, защото не им е изгодно за след това. Те останаха единствените оригинални безстрашни и ще се пазят.
   Почти същото е, ако са решили да са 9 за финалната седмица. От червените ще е една жена ( вероятно Мира ,защото Жорето няма да иска да стреля по Зори) и един измежду Гената и Жорето. И при жълти мисля, че ще е така Мани и Гого ще изгорят.
   На мен най- много би ми харесало варианта с 10 играчи във финалната седмица, повече двубои, повече интрига и  по- голям шанс за ходове на съветите Много са надявам и сценаристите да мислят като мен.😁😁😁

# 3 026
И на мен ми стана болно за Лефтеров. Личеше си, че много го засегна Мирела. Той мълча, търпя, но тя го злепостави и наклевети пред всички и просто му писна. Според мен тя нарочно е изтропала за връзката им на кастингите, да има повече шансове да влезе тя и е обработила и него. Той явно е решил, че тя още има чувства и че може да излезе нещо и като е видял и чул фиаското с Валери е бил супер разочарован.
А пък Валери щом така се отдръпна, едно че мама му е начукала канчето, второ че се е усетил как се издъни понеже се поведе по акъла на втората си глава.
Накрая губеща е Мирела, понеже се показа като лесна жена и в крайна сметка остана и без двамата, които явно не искат да общуват с нея - единия открито го казва, другия не, обаче се подразбира.

# 3 027
  • София
Те може и 8 дни да са прекарали заедно. Но са си станали дружки и са си спечелили уважението. Те отвън също са заедно и са приятели. За това Гогчо толкова навътре го прие, защото на фона на Ралица и Джафа, отпада играч като Лефтеров.
Вярвам, че приятелството между Гого и Лефтеров се е развило повече отвън, колкото за тези 8 дни вътре. А това дали Лефтеров е заслужавал да стигне по-далеч е въпрос на гледна точка във формата. Жени и Мирела изглеждаха много по-близки вътре, отколкото  Гого и Лефтеров (не говоря за Филип и Лефтеров, защото това не бяха негови думи) и въпреки това не се говори за мъст, не се и очаква. Sweat Smile Това не е атака към Гого, когото подкрепям от началото на формата, това е наблюдение.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 14:42 от La Vikinga

# 3 028
Относно любовните трепети, ако наистина има резон в това, че Гого малко си пада по Мани.. гледаме и я с Лефтеров качват снимки.. ако бях на нейно място, със сигурност щях да избера Лефтеров като мъж. Ако ще и Гого да превърти терена от величието на физическите си възможности, като мъж стократно предпочитам Лефтеров.

# 3 029
Мен най-много ме изненадаха две неща от снощи - първо, че Фифо си купи имунитет, това не го очаквах изобщо, и второ - как Гого искаше за противник Мани, няколко пъти го повтори. Дори и Филип нямаше шанс да бие Гого точно в снощната битка, доста по-тромав е от него, но резултатът можеше примерно да е 7:4 или 7:5 за Гого.
Прашките на задника на Зори и снощното екипче на Гого са двете облекла, които  най - силно ме отблъскват в предаването - естетически погледнато.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт