💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 000
Щом на preview- то (съжалявам за тая българска дума) за следващия епизод дадоха Гого да пробва стратегическа игра, значи нещата стават сериозни.

# 3 001
До онзи ден Гого няма мнение, Гого не говори, Гого е без характерен.
Излъчиха го 10 пъти и се почна: Гого е сексист, 🤣 Гого е злобен (тук цвиля от смях) 🤣🤣🤣, Гого натяква 🤣🤣🤣🤣. ЖДБ.
В тръпнене на очакване съм още каква глупост ще му лепнат 5-те потребиля тук, които се чудят какво да измислят и да изсмучат от пръстите си, за да го очернят. 🤦🤣🤣

Подпис: Загорялото дъно на Гогчо 😍

ОМГ, това сериозно ли? Буквално ти си дъното на Гого, така ли? Heart Eyes Снощи не можах да откъсна поглед от теб в тези слипчета, много хубаво дъно си! TrollfaceTrollfaceTrollface

Една девойка по нощите обясни, че всички фенки на Гого сме явно много загорели и трябвало мъжете ни да ни хвърлят по един бой.  Вики трябвало да бъде удряна с тояга през устата всеки път, когато си я отвори.

Боже, тази пък ... в каква среда е живяла и продължава да живее щом отговорът ѝ за всичко е обиди и агресия?!  Що за думи?! Ако тази гнусот наистина идва от жена просто оставам безмълвна. Много психо ми звучи.

# 3 002
Вчерашната битка не ми беше особено интересна, защото Гого беше много по-добър от Лефтеров на тази игра.

Сега се върнах да го търся, като попита, явно са го затрили.   Ще преразкажа в кратце на мен какво ми извади очите и защо реагирах.

Скрит текст:
Една девойка по нощите обясни, че всички фенки на Гого сме явно много загорели и трябвало мъжете ни да ни хвърлят по един бой. Следващото беше още по сладко. Пак цитат, пак почти дословен: Вики трябвало да бъде удряна с тояга през устата всеки път, когато си я отвори. Много мило мнение беше.

Скрит текст:
Девойката с мнението според мен е девойчо Joy

# 3 003
Аз лично съм притеснена за Фифо. Онзи ден падна лошо на колелото. Вчера на битката на съюзниците, пак падна. Тааа сериозно съм притеснена за дъното на Фифо, тоест дупето.

# 3 004
Скрит текст:

До онзи ден Гого няма мнение, Гого не говори, Гого е без характерен.
Излъчиха го 10 пъти и се почна: Гого е сексист, 🤣 Гого е злобен (тук цвиля от смях) 🤣🤣🤣, Гого натяква 🤣🤣🤣🤣. ЖДБ.
В тръпнене на очакване съм още каква глупост ще му лепнат 5-те потребиля тук, които се чудят какво да измислят и да изсмучат от пръстите си, за да го очернят. 🤦🤣🤣

Подпис: Загорялото дъно на Гогчо 😍

ОМГ, това сериозно ли? Буквално ти си дъното на Гого, така ли? Heart Eyes Снощи не можах да откъсна поглед от теб в тези слипчета, много хубаво дъно си! TrollfaceTrollfaceTrollface

Една девойка по нощите обясни, че всички фенки на Гого сме явно много загорели и трябвало мъжете ни да ни хвърлят по един бой.  Вики трябвало да бъде удряна с тояга през устата всеки път, когато си я отвори.

Боже, тази пък ... в каква среда е живяла и продължава да живее щом отговорът ѝ за всичко е обиди и агресия?!  Що за думи?! Ако тази гнусот наистина идва от жена просто оставам безмълвна. Много психо ми звучи.

Цвиля. 🤣🤣🤣 HugHug
Поздравче за теб. Kissing Heart

# 3 005
Според мен няма никакъв шанс Джаферович да бъде елиминирана тази седмица. Фифо и Гого - двете дръвчета, както ги нарича Мери-Ан, колкото са добри на арената, толкова са зле в реденето на схеми и коалиции. Аз затова всъщност ги харесвам. Grinning Следващата седмица имунитетът ще струва сигурно двеста гроша, тоест на Гого няма да му стигнат финансите. Grinning Евгения пък ще спечели като капитан някоя брадва - билет за финала, и ще ѝ се радваме до края. Дано не познавам, но от Тупарев честна игра не очаквам. Надявам се червеното племе да я плени, но в толкова напреднал етап от играта едва ли ще се случи. Всъщност, ако Генчо е капитан, той може с удоволствие да загуби капитанската битка, за да се махне от Зори, Вики и Алекса. Grinning

# 3 006
Ако продукцията не беше предложила удобно покупка на имунитет, Мани нямаше да има такъв. Без имунитет, всички от Безстрашните щяха да гласуват за нея. След като тя си купи имунитет, Фифо си купи имунитет, Гого беше вече номиниран, на Жени и на Ралица не им остана избор. Най-логично беше и двете да гласуват за Лефтеров. На този етап нито Жени имаше интерес да гласува за Ралица, нито Ралица да гласува за Жени. Няма емоции тук и няма нужда да има. Чисти сметки, в крайна сметка това е просто една игра, която всички съвсем доброволно са приели да играят. Знаят какво е. Никой не ги е вкарал насила във формата.

# 3 007
Ако продукцията не беше предложила удобно покупка на имунитет, Мани нямаше да има такъв. Без имунитет, всички от Безстрашните щяха да гласуват за нея. След като тя си купи имунитет, Фифо си купи имунитет, Гого беше вече номиниран, на Жени и на Ралица не им остана избор. Най-логично беше и двете да гласуват за Лефтеров. На този етап нито Жени имаше интерес да гласува за Ралица, нито Ралица да гласува за Жени. Няма емоции тук и няма нужда да има. Чисти сметки, в крайна сметка това е просто една игра, която всички съвсем доброволно са приели да играят. Знаят какво е. Никой не ги е вкарал насила във формата.
Аз честно казано не разбрах драмата със змиите на Гого и защо му беше толкова забавно на последния съвет. Пък и защо и на кого ще отмъщава. Ако някой го е преметнал това е само Продукцията и там е двуглавия змей. Добри или лоши, нито Женя, нито Мани, нито Ралица имаха друг ход. Женя и Ралиця щяха да гласуват за Мани, ако не си беше купила имунитет, а на Мани гласът щеше да е нахалост.

# 3 008
Естествено, че не са сексисти Фифо и Гого.
Фифо от самото си влизане в племето е обект на атака от страна на жените (начело с Евгения) и отвръща по неговия си начин. Естествено, че не може да им се довери, щом го номинират при всяка възможност.
Гого е просто влюбен в Мани и у него се борят много чувства - любов, огорчение, яд. Сега просто всичко излиза наяве. В интерес на истината Гого досега ми беше леко скучен. Да, в спортно отношение, в битка няма за какво да го критикуваш, но извън арената други участници ми бяха по-интересни.
Но според промото той най-после ще направи това, което казах, че греши, като не прави - да държи Мани близо до себе си. От една страна ми е интересно дали Мани ще се съгласи и дали Гого, привличайки я към себе си, няма да я изманипулира и да й подлее вода. На второто сякаш не е способен, ако го направи, със сигурност това ще е план на Фифо. Много ми се иска да шитнат Евгения, не за друго, просто, за да й видя изненаданата физиономия. Но едва ли ще се случи.

# 3 009
  • Другата България
Според мен няма никакъв шанс Джаферович да бъде елиминирана тази седмица. Фифо и Гого - двете дръвчета, както ги нарича Мери-Ан, колкото са добри на арената, толкова са зле в реденето на схеми и коалиции. Аз затова всъщност ги харесвам. Grinning Следващата седмица имунитетът ще струва сигурно двеста гроша, тоест на Гого няма да му стигнат финансите. Grinning Евгения пък ще спечели като капитан някоя брадва - билет за финала, и ще ѝ се радваме до края. Дано не познавам, но от Тупарев честна игра не очаквам. Надявам се червеното племе да я плени, но в толкова напреднал етап от играта едва ли ще се случи. Всъщност, ако Генчо е капитан, той може с удоволствие да загуби капитанската битка, за да се махне от Зори, Вики и Алекса. Grinning
Подписвам се под това мнение, а ако на Евгения ѝ дадат и грошовете на Гено, става недостижима през идващата седмица. Аз вече писах, пак ще кажа - за мен Евгения ще бъде отстранена в директна битка, и то от жена, за да има оправдание после за пред зрителите, евентуално. Нито ще отпада на капитанска, нито ще я пленяват, нито нещо влага в синхроните си - напротив, тя за себе си е убедена, че е изиграла наистина страхотно играта си, и вероятно е така. Тази седмица е ред на Гого, сценарият неумолимо следва своя път, и дори мисля, че ако Генчо наистина е капитан, и наистина загуби от Женя, то именно той ще отстрани Гого. Другият ми “заподозрян“ е Георги, нещо с плуване предимно. А ако е Генчо - с гребане. Или влачене на тежести /като играта с Пух например, там не съм сигурна, че ако беше Гого, а не Фифо, изходът щеше да е такъв/. Така виждам аз нещата за следващата седмица. Дори много, ама много се изкушавам да си проверя теорията, снощи бях готова - толкова ми въздейства епизода, и бях яхнала не метлата, а моторетката. Но за момента изчаквам, докато отново не ме вбесят, и може и да го направя, защото колкото повече се доближаваме до финала, толкова повече театрото става долнопробно третокласно, все едно някой селски самодеен състав го и играе, и сам си пише сценария. Без да обиждам селяните изобщо с това, напротив.

Изгледах 5те минути с Лефтеров /как им се откъсна толкова МНОГО време за него се чудя / в Тази сутрин. Тоест, в “Събуди се“. Страхотен МЪЖ, страхотен. Направи ми впечатление, че е много разочарован. Явно са имали уговорка с Мирела освен това с двойната игра, и да не се забъркват с други ...индивиди от съответния пол именно за да няма разочаровани от една страна, а от друга - все пак се предполага, че всеки има някакво достойнство/това е хипотеза/. На нея ме навежда казаното, че Мирела му се е клела - буквално това каза, че му е говорела  -“Заклевам се, няма нищо да се дава, няма нищо да се види от хората“ /“интересно“ откъде го е знаела /, което пък води до вече почти сигурността ми в предишната ми хипотеза - в момента, в който на Гроздева ѝ е станало ясно за близостта с интимен характер между Валери и Мирела, същия веднага е изведен навън със смешна загуба на капитанската битка. Тук напасвам и другото - скандала между Мирела и Мишето и онова “кучка“, което разбира се, нито се излъчи, нито ще се излъчи, нито някой говори за това - евала за което, това е похвално, защото се злепоставя Мишето по този начин. Потвърждение за теориите ми е и другото - когато е излязъл, Валери му се е обадил пръв с идеята да му обясни всичко, което се е случило и т.н., и с него продължават да имат контакти. С Мирела не, тя също го е потърсила, но е било за услуга. Изобщо такъв карамбол е забъркала Мирела вътре, че ако не беше патерицата на главния статист, вероятно щеше да е излязла много, ама много по-рано.

# 3 010
  • софия
Съгласна с горното мнение. В началото, ако трябва да бъда честна,  мислих, че преекспонирате образът на Мирела в негативна посока. Но с времето и нещата, които излязоха мися, че сте абсолютно прави.
  Не тая никакви надежди Джафа да си тръгне отстранена от детските опити на Гого и Фифо тази седмица. Виждам го нещо епично в последна седмица. По тупаревски,  как си трябва. По-скоро тя ще намаже ските на някой от двамата, че да има предфинален вой до небесата.

# 3 011
Аз искам Джаферович да бъде елиминирана от Виктория или Филип. Това ще бъде моралното ми удовлетворение. Grinning

# 3 012
Аз честно казано не разбрах драмата със змиите на Гого и защо му беше толкова забавно на последния съвет. Пък и защо и на кого ще отмъщава. Ако някой го е преметнал това е само Продукцията и там е двуглавия змей. Добри или лоши, нито Женя, нито Мани, нито Ралица имаха друг ход. Женя и Ралиця щяха да гласуват за Мани, ако не си беше купила имунитет, а на Мани гласът щеше да е нахалост.
А защо сте толкова сигурни, че щяха да гласуват за Мани? Джафера доста хитро гледаше. Очаквах да даде тон и да опаткат Фифо или Лефтеров. Даже по-скоро Фифо, за да се отърват безболезнено от един от двамата най-силни играчи. Фифо и Гого и се въртяха в главата.

# 3 013
  • Другата България
Аз искам Джаферович да бъде елиминирана от Виктория или Филип. Това ще бъде моралното ми удовлетворение. Grinning
Аз съм по залозите, знаеш.
Този път бих заложила Коледния си бонус, че НЯМА да е Филип.
Няма как това да бъде позволено и от Тупарев, и от Евгения.

# 3 014

Цвиля. 🤣🤣🤣 HugHug
Поздравче за теб. Kissing Heart

Скрит текст:

Благодаря за изключително сочното поздравче! Hug Kissing Heart ГащЯта са пред пръсване, явно и Цецинко е фенКА на Гого, гледай каква загоряла .... утайка! TrollfaceTrollface Същата като мен.

Общи условия

Активация на акаунт