💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 691
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 030
Накрая губеща е Мирела, понеже се показа като лесна жена и в крайна сметка остана и без двамата, които явно не искат да общуват с нея - единия открито го казва, другия не, обаче се подразбира.
А Валери не е ли лесен мъж тогава ? JoyJoyJoy
Аз съм го писал и преди - Мирела е сложила точка и продължила напред. Лефтеров явно не е. Кофти се е получило това с Валери, разбирам, че го боли Лефтеров да е бил в съседната стая тогава. И накрая Мирела олекна Simple Smile

# 3 031
Аз очаквам продукцията да ни поднесе дуел змии срещу мишки. Тоест Джаферович срещу Гого/Филип и да ни покажат колко е комплексна и силна. Дано не съм права, защото нито един от двамата не заслужава да отпадне от Джаферката. Тя за мен от слабите жени, с мъжете пък изобщо не може да се мери. Въпреки, че тя често го прави.

# 3 032
  • Другата България
Малко МЪЖЕ.

Heart

# 3 033
Аз пък да кажа, че Генчо всъщност е доста добре изглеждащ мъж като се изтупа. Аз определено бих го загледала. Другите са ми дЯца 😂

# 3 034
  • София
Marri_An , сърце нямаш, как да се спи сега Joy

# 3 035
  • Другата България
Аз пък да кажа, че Генчо всъщност е доста добре изглеждащ мъж като се изтупа. Аз определено бих го загледала. Другите са ми дЯца 😂
Айде айде, и твоя съм го виждала, какъв Гено те гони? С тая брада и татуировки, все едно е от махалата! Да не говорим, че ти е нисък!

Жени:

# 3 036
Генчо е много готин на тая снимка обаче гаджето, неговото, е трепач. Слага ги в джоба всичките участнички, той за това и не се впечатляваше, то и в червеното племе…. 😂😂😂

# 3 037
Генчо е много готин на тая снимка обаче гаджето, неговото, е трепач. Слага ги в джоба всичките участнички, той за това и не се впечатляваше, то и в червеното племе…. 😂😂😂

Я дай да я видя! 😃

# 3 038
  • софия
Дяволче,  евалата, че си успял да реагираш с въпросите.
 Относно преиграването, да, няма смисъл. Неделчо в подкаста с Мирела вкара няколко изречения завоалирано. Доколкото разбрах и той и Туджаров са още обвързани донякъде с договори, а и не мисля, че ще им е в полза да изкарват кирливите ризи на продукцията. Като нищо от другата година сложат клауза в договора, че им е забранено да дават интервюта пред определени хора. Тук си имаме супер детективи и повече от това не е нужно. Благодаря на всички, които се включихте с инфо за случилото се.
  Божкеееей, какъв тоз Генчо, бре. Чак на мен ми хареса.🤣

# 3 039

Аз пък гаджето на Генчо хич не го харесвам. Ама грам не ми харесва визуално. Но не е важно какво мисля аз, а те двамата да си се разбират. 😁
Мен Генчо не би ме впечатли. Дори не бих го загледала. Не е моят типаж за мъж. 😁

Ааа, Елена туй второто не е сигурно. Там какво са правили и стрували не ни е излъчвано. Например виж колко е впечатлен от Мира.. Например и спаринга им със Зори... Все пак Зори прилича на приятелката му чисто визуално, поне според мен. 😁

# 3 040
  • София
Продължавам с моите фермани, още два и спирам, че утре ме чака тежък ден с три нови тежки теми. СП, ИВ и Ф. 😯

От няколко дена искам да напиша това относно стратегическата игра на Филип.
Повечето хора го взимат на подбив малко по това направление, но нека се вгледаме малко по-подробно в детайлите... 🙂
Значи Филип влезе в най-сложното племе, където всички са ТОП и там е Джаферович, мастър стратега на сезона! Всички са я чували и знаят за нея и изпитват респект от нея. Дали е личен от нея или от продукцията няма значение в случая. Аз не познавам лично Жени, но от това което съм чувал и чел и са ми споделяли в ИС, тя е силно харизматична жена, роден лидер, която просто умее да се налага над останалите и те да я следват. Това е умение, което или го имаш или го нямаш...
Та Филип влиза в това племе хора. Там вече имаме и и сформирани коалиции и той въпреки, че е шампиона на резервите спечелил с огромна преднина в най-тежката битка на Резервите, влиза и като бушон!
И Филип първо отказва подадената ръка от Михаела (не че тя щеше да промени нещо, защото там така се бяха овързали, че този не може да гони онзи, онзи-трети и то кой може - ами новите и излишните?) и второ дръзва да се опълчи на Джаферович за ШОК и ужас на останалите. Как може, как смее и т.н. Не само оспори лидерството и капитанството и, но и гласува срещу нея на първия племенен съвет! Ок, това не са решаващи ходове, но не е като да не играе играта! После като дойде Чакалов, Филип веднага го придърпа и двамата сформираха своя коалиция и пак Фифо се опита да обедини всички мъже на масата и в една друга игра това щеше да се случи, но не и в този сезон и в този състав и всичко това заради... хубавата Елена, пардон Мирела... Илинчето изгоря и след това наред бяха Фифо и Чакала. В същото това време, Фифо и сие удариха именно по дясната ръка на Жени, Мирела, но тя просто се спаси в играта с делвата и се върна. Това са си ходове хора, не е като да е стоял и да не е правил нищо, Фифагата. Аз много мислех какво може по-различно да направи, но реално нямаше. Михаела и Ралица щяха да са спасението за Фифо и Чакала и така търсения обрат в играта, но те така и не се решиха. Насила не могат да ги накарат! Те просто вярваха и следваха Жени, кредити за това за нея. И така играта си върви и развива. Валери отпадна нелепо, Фифо изведнъж се превърна в търсен съюзник. Не Филип потърси Жени за съюз, тя го потърси, но той добре си изигра картите, знаейки цената си и сключиха пакт за ненападение. Играта отново се развиваше и дойдохме до един кратък, но знаков момент в който Жени истински несигурна и застрашена отиде при Фифо да го моли за закрила (не буквално, но разговора бе в тази насока), а той дори имаше наглостта да и казва как да сплитват гласове, за да не излязат черни пред Ралица... По-късно Жени извъртя нещата (никога не пада по гръб, евала) и каза, че не е мислела истински да гони Ралица, а му била хвърлила прах в очите. Изобщо словесните дуели между двамата бяха истински наслада и това че Жени печелеше повечето, не прави Фифо слаб, напротив. И Филип не носи вина, че продукцията реши да сложи цена от 100 гроша, точно колкото има Мани, за да се спаси последната. И правилно не тръгна да пазарува грошове, защото не знаеше какво скрито оръжие има Ралица. Той има силно такова и си мисли, че в играта има и други такива и е предпазлив и пресметлив. Относно амулета. Аз не мисля, че той може да предпази друг човек с него. От това което чух е, че този имунитет е личен и не може да се преотстъпва. А и да може ще е скандално да го изразходи толкова рано и не за себе си. По-късно правилно се опита да говори с Ралица, но не за да прави преврат срещу Жени, а с приказките да се пазят старите жълти и да стрелят по Мани.  Жени оцени този ход, защото имаше по-рано съждения, че във финалното обединено племе трябва да се запазят колкото се може повече от оригиналните жълти. И Фифо тук също е в собри позиции, по-добри от тези на Жени, защото Фифо е с Гого, а Гого е с Алекса и Вики. Не вярвам и Алекса да се опита да отстреля Фифо по начина по който го стори  с Гайтанов, защото много уважава Фифо. Жорката и Генчо също биха играли с Фифо. Не виждам обаче с кого ще играе Жени... В момента Филип е много по-важен за Жени, отколкото Жени за Филип. Така че Фифо правилно лавира, прикотка Ралица и хвърли 'чужд' човек на стръвта, но забележете не Гого... Топката е в жените. За тях не е опция да стрелят по Филип, но Гого е опасен за тях, защото в обединеното племе ще се събере със старите си дружки.
Когато Фифо трябваше взе предимсто за племето си, когато трябваше взе лично предимство. Винаги гласува правилно на съветите. Говори малко, но право в целта и също е човек, когото останалите следват. Справка, Чакала, Лефтеров, сега Гого.
И когато се гледа играта на някого извън Арената, то нека се гледа и в кое племе се намира, кои са му опонентите и обстоятелствата, защото и това са много важни неща. Няма как да сравняваме Алекса с Фифо. Или Генчо с Вики. Или Жени с Илиян и т.н. и т.н. Различни племена, различни хора, различни истории.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 18:44 от Diavolo

# 3 041
  • Другата България

Я дай да я видя! 😃

# 3 042
  • София
Няма да издавам, за да има изненада, но в аванс да ви кажа, че утре гост в седмичния обзор на Надкаста на Туджаров и Неделчо ще е един Мъж, който ще взриви Надкаста и счупи бройката гледания... Ъъъ, няма да издавам кой е... 😀😎

# 3 043
Не мисля, че майка му на Валери му е набила канчето за Мирела. Много е възможно той да не е имал никакви намерения към нея, освен малко джиджи-биджи. Особено, ако я е усетил, че не е негов тип. Или пък е осъзнал, че ситуацията не го поставя в добра светлина и затова е бързал да звънне на Лефтеров и да му се обяснява. Чудя се.. не е ли могъл да му обясни още, докато са били вътре.
Лефтеров го разбирам, още я е обичал,  имал е надежди. Любовта не свършва от днес за утре. Мирела, обаче, грам деликатност и уважение няма.  На кой бивш , особено изоставен,  би му било ОК бившата да се сваля с друг пред него и да реве като магаре за новия на рамото му.

# 3 044
  • Другата България
Аз ще го направя.
Юли. То те е изненада, Еми беше постнала снимки по-напред в темата, аз днес си чета чинно.
Само дето няма да мога да гледам сигурно, но дано добра душа даде линк.

Общи условия

Активация на акаунт