За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Miriel, щом следи wattpad и чете Хувър, не виждам причина да не й купиш книгите на Ана Хуанг за Коледа, поне ще я зарадваш Simple Smile

# 196
  • Варна
Здравейте,
Някой чел ли е Ресторантът на Роуз ? Няма я онлайн, струва ли си да я поръчам?

# 197
  • Разпиляна във въображението
Miriel, щом следи wattpad и чете Хувър, не виждам причина да не й купиш книгите на Ана Хуанг за Коледа, поне ще я зарадваш Simple Smile

Изпуснах ги /не съжалявам де Simple Smile /, но предадох нататък поръчката за Хувър. Опитвала съм книга, две, от авторката и не ми допада. Признавам, че като цяло прескачам мненията за книгите й, защото знам, че не е моето. Все пак бях останала с впечатлението, че е по-скоро драматична/романтична и няма някакви по-хард истории. Купих й "Жестока любов" наскоро.

lina_bs, и аз това си помислих. Огромни възможности. Даже съм й давала моя четец, но тя ми го върна и заяви, че не й харесва. Предпочита да има книжно тяло Simple Smile

# 198
Защо не пробвате с книгите на Люси Елеазар и Никол Калева?

# 199
  • Бургас
Здравейте,
Някой чел ли е Ресторантът на Роуз ? Няма я онлайн, струва ли си да я поръчам?

Аз не съм, даже не ги бях срещала. От коментарите чета,че не са много въодушевени хората,които са я прочели.(това е субективно,разбира се ).Преобладават мнения от най-лошата книга която съм чела, през..не си я купувайте... до история,която ще стопли сърцето ви.

Егмонт дали ще я издадат? Или ще си останат само с първите четири книги.
Дано ,аз харесвам тази серия на Девни Пери, за разлика от другата за тенекетата ...там съм раздвоена

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 11:14 от lina_bs

# 200
  • София
Записвам се да ви следя, за мен коледните празници започват от днес и съм заредила таблета с "Чарли Дейвидсън" на Даринда Джоунс и Британеца.
Кои са другите части на Британеца, ако ми хареса да знам какво да търся?

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 15:54 от nad_tab

# 201
Ехе, не знаех, че "Никога повече" на Хувър има продължение. Ще я започна тези дни.

# 202
Записвам се да ви следя, за мен коледните празници започват от днес и съм заредила таблета с "Чарли Дейвидсън" на Даринда Джоунс и Британеца.
Кои са другите части на Британеца, ако ми хареса да знам какво да търся?
Другите части на британеца не са преведени, има само машинни преводи, които не са окей. Ако четеш книги на английски супер, но ако не четеш по-добре изчакай малко с нея.Може и да ги пуснат (надявам се) скоро. Иначе книгата на мен си ми е една от любимите.

# 203
  • София
Чета на руски и английски, не ми е проблем ако не са преведени.

# 204
  • Бургас
Дочетох Шен и нейният лош Круз. Забавна книга, чете се бързо.

# 205
Здравейте,
 С радост се записвам в тази нова за мен тема. Наскоро отново преоткрих любовта си към книгите, но понеже не бях чела от доста време, мисля, че доста съм изостанала в заглавията. 😅
 Сега съм в майчинство, малкият вече се кротна и имам възможност да чета отново.

Ще помоля да ми препоръчате книга, която е романтична, но не прекалено блудкава и банална. Обичам да има доза драматизъм, тъмни елементи, възможно е и любовен триъгълник.. 😂
Доста объркащо описание, но ще се радвам ако някой от вас помогне със заглавие. Simple Smile

# 206
  • София
Какви бяха отзивите за "Покварени" на Пенелъпи Дъглас в темата, че не мога да се сетя и да намеря стари постове?

# 207
Аз приключих с "Покварена" днес, честно казано малко множко ми дойде. Има теми и неща, които лично аз не приемам.
Главната се държи странно, иска да докаже нещо, а всъщност играе по свирката на четирима глупака. Няма да намесвам и разбиранията ми за любов..
 Малко пресилена ми се струва цялата книга, в старанието си да е скандална, авторката на моменти става банална.
Определено не е моята книга.

# 208

Ще помоля да ми препоръчате книга, която е романтична, но не прекалено блудкава и банална. Обичам да има доза драматизъм, тъмни елементи, възможно е и любовен триъгълник.. 😂
Доста объркащо описание, но ще се радвам ако някой от вас помогне със заглавие. Simple Smile

На мен много ми харесват романите на Нора Робъртс ( Сестрите Конканън,
Сага за Ирландия, Знакът на седемте, Родът О'Дуайър)
Меган Марч - серия Маунт (тук не знам коя поредица да ти предложа, защото всички ми харесват с изключение на една две)
ако четеш на Английски език Рина Кент - задължително щом ти харесват по -тъмни истории.
Британецът на Джоди Малпас
Серия Изневяра на Алита Ромиг

# 209
  • Бургас
"Покварени "(не "Покварена") момичетата я похвалиха. Аз,обаче умишлено я пропуснах на английски и я изчаках,защото
Скрит текст:
  по спомен приятелите (или приятеля) на главния също спят с главната. Не разбрах по едно и също време ли, но май да

Общи условия

Активация на акаунт