За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
"Покварени "(не "Покварена") момичетата я похвалиха. Аз,обаче умишлено я пропуснах на английски и я изчаках,защото
Скрит текст:
  по спомен приятелите (или приятеля) на главния също спят с главната. Не разбрах по едно и също време ли, но май да

Скрит текст:
Да, по едно и също време. Това не ми хареса, както и, че главният всъщност я харесва от 16 годишна, което малко ми граничи с педофилия.

# 211
  • София
"Покварени "(не "Покварена") момичетата я похвалиха. Аз,обаче умишлено я пропуснах на английски и я изчаках,защото
Скрит текст:
  по спомен приятелите (или приятеля) на главния също спят с главната. Не разбрах по едно и също време ли, но май да

Скрит текст:
Да, по едно и също време. Това не ми хареса, както и, че главният всъщност я харесва от 16 годишна, което малко ми граничи с педофилия.
О, не! Определено не е моята книга. Благодаря, че ми спестихте време.

# 212
  • Велико Търново
Уу, звучи си крийпи книгата, но аз започнах да я чета пък да видим. След това явно ще е Любов и неврони. Не знам писах ли , че прочетох Хипотеза за любов - не е нещо уау, но е приятна историята. Иска ми се да прочета нещо, което няма да знам как ще приключи....не ми се е случвало скоро май

# 213
  • Разпиляна във въображението
С любовните романи няма как да се случи Simple Smile

# 214
Уу, звучи си крийпи книгата, но аз започнах да я чета пък да видим. След това явно ще е Любов и неврони. Не знам писах ли , че прочетох Хипотеза за любов - не е нещо уау, но е приятна историята. Иска ми се да прочета нещо, което няма да знам как ще приключи....не ми се е случвало скоро май
Веднага препоръчвам Карън Суон (Перфектният подарък) Сега съм на "Коледна тайна", стигнах средата и още се чудя коя ще е любовната двойка. Любов, история в развитие, тайни, неочакван край. Отдавна не бях чела роман различен от "той разказва/тя разказва + страстно садо/мазо" 🙄

# 215
Веднага препоръчвам Карън Суон (Перфектният подарък) Сега съм на "Коледна тайна", стигнах средата и още се чудя коя ще е любовната двойка. Любов, история в развитие, тайни, неочакван край. Отдавна не бях чела роман различен от "той разказва/тя разказва + страстно садо/мазо" 🙄

Перфектрият подарък [/b е много по добра от Коледна тайна . Коледна тайна четох скоро , но не ми беше някаква уау , докато Перфектният подарък ме държеше на щрек .

# 216
  • София
Не помня дали четеше на английски, но ако четеш, тези двете отговарят на условието ти:

https://www.goodreads.com/book/show/60192737-pen-pal

https://www.goodreads.com/book/show/49730872-perfect-strangers

# 217
  • Велико Търново
Предпочитам да чета на български, но съм заинтригувана, та ще ги пробвам. Отбелязвам и "Перфектният подарък" за прочит

# 218
  • в края на града
Благодаря за спойлерите за "Покварени", отлагам я засега. Харесах анотациите, тук имаше положителни отзиви и даже свалих  другите на английски, ама нещо по-леко ми се чете предпразнично. Сега завършвам "Любов и неврони" - приятна и неангажираща (на места глуповата, но не дразни), една идея май ми е по-интересна от "Хипотеза за любов", не мога да преценя, приличат си. После ще е нещо с коледна тематика, пак лекичко.

# 219
  • Бургас
Петя, дай и шанс. Книгите на Рина Кент и Пенелъпи Дъглас не са лъжица за всяка уста, дарк са, но не е драма която те хваща за гърлото, като Хувър например. Просто те държи в напрежение. Сюжетите са доста различни от типичната романтика и вярвам, че ще ти харесат.

# 220
  • Бургас
Тази серия ще я четем ли?
Скрит текст:

С любовните романи няма как да се случи Simple Smile
Винаги може някои от главните да умре

# 221
Може ли пак някой да качи схемата за четене на Кент?

# 222
  • Бургас
Може ли пак някой да качи схемата за четене на Кент?
https://www.rinakent.com/reading-order

# 223
  • Враца
Мафиотската серия ме заинтригува. Предстояща ли е или?

# 224
  • Бургас
Мафиотската серия ме заинтригува. Предстояща ли е или?
Да, първата излиза края на януари 2023 https://www.goodreads.com/series/356288-monster-trilogy
Иначе Рина Кент има и други мафиотски серии, в случай че ти се чете такова

Общи условия

Активация на акаунт