За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Аз много рядко зарязвам книга. Трябва да е много-много тъпа. И пак оставям я на изчакване, ако вече съвсем няма какво да избера.

За теглене на книги
Скрит текст:
Днес, търсейки една книга, която я намаше е ebook hunter,нито в libgen, попаднах на този сайт  https://annas-archive.org/ Дават го като едни от най-добрите алтернативи на z-library.

# 316
  • Варна

От авторката на хитовата поредица КРЪВ И ПЕПЕЛ

Историята се повтаря, а нещата не приключиха добре последния път.

Александрия не е сигурна дали ще доживее осемнадесетия си рожден ден – денят на своето Пробуждане.

Отдавна забравен фанатичен орден е напът да я убие. Ако Съветът някога разбере какво е направила в Катскилс, то тя със сигурност няма да оцелее... както и Ейдън.

Освен това, всеки път, когато Алекс и Сет прекарват време в „обучение“, Александрия се сдобива с още един белег на Аполион, който я приближава с още една стъпка до преждевременното ѝ Пробуждане. Страхотно.

С наближаването на рождения ѝ ден обаче нейният свят се разбива на парчета, когато след едно изумително разкритие тя се озовава между любовта и съдбата. Александрия вижда, че едни са готови да направят всичко, за да я защитят, а други я лъжат от самото начало. Боговете разкриват самоличността си един по един, отприщвайки гнева си, и това ще промени живота на мнозина, а някои дори ще унищожи.

Тези, които оцелеят, ще открият дали любовта наистина е по-силна от съдбата...

Книга трета от поредицата ЗАВЕТЪТ
Планираната дата на издаване е 14 януари 2023.

И не мога да не споделя  тази книга. Филма беше един от най хубавите за миналата година. Освен това участва Нина Добрев.

Любовта търпи, не завижда и не злорадства. Любовта не се сърди и не мисли зло, а извинява всичко и се надява на всичко. Не се превъзнася и не се гордее. Така описва апостол Павел любовта в своето послание до Коринтяни. Това е и посланието на Франсин Ривърс в нейния роман „Изкупителна любов“.

Годината е 1850-а - по време на Златната треска в Калифорния. Груби и закоравели мъже са готови да продадат и душите си за злато, а златото използват, за да си набавят всички плътски удоволствия, които могат да намерят. Едно момиче с име на ангел изживява своя ад сред тях - в публичен дом насред планините. Ейнджъл отдавна не вярва в любовта, не вярва в Бог, не вярва дори в човешкото добро. Тя отдавна е загубила всяка надежда и в душата й е останал само цинизъм.

Докато един ден един мъж с библейско име не идва, за да я поведе по пътя на изцелението. „Изкупителна любов“ е история за греха и невинността, за любовта и покварата, за страданието и спасението. Вдъхновена от историята на библейския пророк Осия и неговата любима Гомер, това е една книга за безусловната, изкупителна, всепоглъщаща и спасителна любов.

# 317
Здравейте, тези дни дни прочетох “Игра с огъня” и “Лесна”. Повече ми хареса първата, обаче вече започва да ми става дразнеща тенденция, главната да преживяла някаква травма, а главният винаги с тъмно минало, загадъчен и накрая, разбира се, в миналото му в замесена смърт, за която той се обвинява.
Не помня споменах ли, че прочетох и “Скъпа Ейва”, за тази книга мога доста да кажа:

Скрит текст:
Първо, сюжета през 90% процента от книгата се развива в гимназия! Тук говорим за деца на по 17 години, които вземат наркотици, правят си партита с пиене, дрога и секс и се оказва, че директор, учители, а дори и родители са наясно и не е проблем.
За Ейва, ами какво да кажа, тя не знае кой е изнасилвача ѝ, но пък няма проблем да се влюби в един от потенциалните, та дори да му се моли, едва ли не, да правят секс. Единственото хубаво за мен беше краят на книгата 😂

# 318
Момичета, в темата за електронни книги е качен линк за книгата "Вода за цветята“ на Валери Перен. Започнах я снощи и за сега ми харесва.

# 319
  • Велико Търново
Приключих "Срещи по време на ваканция". Мисля че толкова бавно не съм чела книга отдавна. Не е лоша книжката, но няма нищо непредвидимо , съвсем в началото става ясно какъв ще е финалът

# 320
Вишъс на Шен се оказа прекалено токсична за моя вкус, не харесвам и ретроспекции. Емилия е поредната “аз не съм като другите момичета” и ми стана ужасно досадна към края. А Вишъс е просто зъл, освен това не претърпява никакво развитие на характера - мда, травмите от детството му са виновни Grinning
Съжалявам, че оставям още едно отрицателно мнение в темата, наистина не успявам да попадна на романтична книга (dark или не), която да си заслужава.. :/

# 321
Набия ,не се притеснявай всеки е свободен да си даде мнението било и то негативно и аз също доста книги не ми допадат има и такива които зарязвам ..
Чета Лошият Круз и умирам от смях с тез двамата ....

# 322
Аз прочетох на Аз преди теб и почти съм към края на След теб на Джоджо Мойс .
Ами първата книга за съжаление не ме грабна , тъжно ми беше за Уил , че е избрал да направи такъв тежък избор ... не беше прав да вземе това решение , а що за родители ще се съгласят на това .. .
Във втората - Кларк е много объркана , все се забърква в едни кашии , не знае по кой път да поеме , какво да прави .. Оказа се , че Уил имал дъщеря за която никой не знае . Тя намери Кларк в дома и и каза , че я е видяла да пада от покрива.
 Всъщност тя е извикала линейка . Тоя Сам май наистина излезе сексманяк . А тая малката Лили страшно чудовище , освен за себе си от никой друг не се интересува . Изстрадала е , но това не и дава право да се държи така ..

# 323
Идвам да похваля книгата, която приключих преди малко, “Гласът на любовта”. Много ми хареса, нямаше нещо, което да не ми допадне. Нямаше излишен драматизъм, не беше толкова предсказуема. Прочетох, че предстои да се екранизира, май тази година. Ще ми бъде интересно да видя и филма.
Вероятно повечето от вас сте я чели, но все пак ако има някой, който я е пропуснал, препоръчвам с две ръце. Simple Smile

# 324
Вишъс на Шен се оказа прекалено токсична за моя вкус, не харесвам и ретроспекции. Емилия е поредната “аз не съм като другите момичета” и ми стана ужасно досадна към края. А Вишъс е просто зъл, освен това не претърпява никакво развитие на характера - мда, травмите от детството му са виновни Grinning
Съжалявам, че оставям още едно отрицателно мнение в темата, наистина не успявам да попадна на романтична книга (dark или не), която да си заслужава.. :/
На мен също не ми харесва стила на писане на Шен. Мъчих се с няколко нейни книги и ни става. Последно четох "лошият Круз" и тя не ме впечатли нищо друго освен с освен вулгарни изрази.

# 325
На мен пък малко ми остава да ошамаря Рийд и другите Роял. Grinning Отдавна отбягвам тази поредица и май трябваше да и устоя. Като приключа с тях ще  си изтегля  " Гласът на любовта", благодаря за предложението. Simple Smile

# 326
Здравейте,
зная, че не е в жанра, но някой знае ли дали автобиографията на принц Хари "Резервата" ще излезе на български? И съответно кога може да се очаква?

# 327
  • Бургас
Малко е рано да се каже дали ще я има на български.Предполагам че ще изчакат да видят какви са продажбите по света.

# 328
  • Варна

Изпепеляващо горещ модерен преразказ на мита за Елена от Троя, Ахил и Патрокъл, който е колкото греховен, толкова и сладък.

В Олимп или управляваш, или се подчиняваш. Ахил Калис може да е роден без нищо, но като дете се е заклел, че ще си пробие път до вътрешния кръг на Отровния град.

Сега, когато една жадувана длъжност е отворена за всеки, който има силата да се бори за нея, Ахил и неговият партньор Патрокъл Фотос планират да се включат в състезанието и да удвоят шансовете си за победа.

Никой от тях обаче не очаква скандалната красавица Елена Касиос да бъде част от наградата. Нито пък са готови за огъня, който пламва в момента, в който тя погледне към тях.

Зевс може и да мисли, че притежава Елена и може да прави с нея каквото си пожелае, включително и да я подари на някого, но красавицата има други планове за себе си. Напук на Тринадесетте, тя се включва в надпреварата, като на практика се бори за собствената си ръка. За съжаление, има хора, които предпочитат да я видят мъртва, отколкото начело на града. Единствените, на които може да се довери, са онези, от които не е способна да стои надалеч – Ахил и Патрокъл. Но дали те наистина ѝ мислят доброто, или всяка открадната целувка е измама?

Книга трета от поредицата МРАЧЕН ОЛИМП

Планираната дата на издаване е 21 януари 2023.

# 329
  • Галифрей
Здравейте,записвам се 😘 Кой е така мене още не съм свършила една книга и почвам друга 😂
Сега случайно попаднах на един роман “ Сърце от пламък”  още не съм го изчела но ми харесва. Не съм чела много любовни романи ей така подхванах от любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт