За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 499
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Имам SMS, че Бриджъртън 7 ме чака в офис на Спиди, но е до служебния адрес и ще я взема в понеделник.
Да споделиш после. И аз ще я купувам на хартия. Ибис май няма шанс да я пуснат в ел. вариант.

# 511
  • Euskal Herria
Ибис отдавна спряха да издават електронно.  Няколко пъти съм питала, просто игнорират въпроса. Даже някои и ги и изтриха - питах на страницата им във фейсбук.

# 512
  • София
Ибис отдавна спряха да издават електронно.  Няколко пъти съм питала, просто игнорират въпроса. Даже някои и ги и изтриха - питах на страницата им във фейсбук.
Много тъпо (с извинение). Толкова е лесно, бързо и удобно. Докато платя, получавам код, и книгата е при мен до минути. Нямам нищо против да плащам за книги, но и издателствата да помислят за удобството на читателите си в 21в.

# 513
  • Euskal Herria
Да, знам, че най-бързо се появяват в нета електронните издания, много пъти още часове след издаването им някой ги пуска свободно. Но във време, когато отвсякъде сме заобиколени с какви ли не устройства и почти всичко вече се извършва чрез какви ли не приложения... И за мен е предпочитан вариант - купувам и веднага получавам. Пестя не само време, но и място. Но явно Ибис си имат някакви основания. Поне можеха да кажат, че няма да пускат.

# 514
И аз харесах книги книгите на Лекси Блейк. Харесвам и тези на Маас и Арментраут. Можете ли да ми препоръчате нещо подобно за четене?
Редактирам се, да кажа, че съм се объркала. Не Лекси Блейк, а Лекси Райън съм чела и ми хареса. Извинявам се 😀

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 09:08 от Parusheva

# 515
  • Велико Търново
Лекси Райън - Тези лъжливи клетви и Тези оплетени връзки

# 516
  • Варна
Понеже харесвам трилогията Преобразена, не мога да не сложа новата книга на авторката.

Могат ли двама души, обременени от насилие и сближени от кръвта, която с удоволствие проливат, да намерят начин да се заобичат?

Възможно ли е в свят, където властват камерите, дрогата е разрешена, а децата генно се модифицират, да се роди любов  и тя да не бъде прекършена от предателство?

Има ли шанс в Стая за мъчения, освен болка да поникне от кървящата плът разкаяние?

Трябва ли да се попречи на привличане, по-мръсно и порочно и от онова между ангел и демон?

2096 год, the–New–York–City

Мия Джероу е трето поколение хиена, специален отговарящ агент в новосъздаден отдел във ФБР под натиска на корупционно правителство и работи извън закона, за да убива без процес престъпници. Тя е наследила опасни способности и заболяване. Всичко се обърква с една игра на руска рулетка, а преди нея с една провалена мисия на екипа й. Случайно навлиза в живота на опасен и влиятелен учен, който иска много повече от нейната лоялност – тялото и живота й.

Д-р Самуел Кавелиърнс (Георгиев) е изобретателен и гениален в работата си, създавайки синтетични наркотици. Неуязвим за наемни убийци. Покварен от миналото си и решен да постави всекиго под абсолютен контрол. Никой не оцелява ако го предаде. Никой не дръзва да го ядосва. Наследник на огромен наркокартел.

Сблъсъкът им е предначертан. Сближава ги тяхната уникалност и новото откритие на доктора. Но светът познава и други, които желаят власт и подчинение, които крият тъмни копнежи. Задава се трета световна война. Появява се още по-силен играч, който ги манипулира според вкуса си. Извършва се грабеж, който превръща крехката симпатия между Мия и Самуел в ожесточена битка на живот и смърт между тях.

Той желае унищожението й, наранява до краен предел плътта и душата й, но ще я сломи ли? Или просто ще разбере, колко силно е подвластен на огромния копнеж, изпълващ цялото му тяло за нея.  Колко дълбоко е обсебен от силата на волята й.

Истината няма да ги освободи. Тя ще ги окове в още по-тежки вериги.

https://preobrazena.com/produkt/%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d1%80%d0%be% … %b0-%d1%82%d0%b8/

Любовната история в Преобразена е също толкова странна. Включваща
Скрит текст:
изнасилване и за отмъщение главната си изнасили въпросния в един асансьор, докато го ръга с нож. Ама въпросния нямаше нищо против Laughing Той много си пада по такива работи.

# 517
  • Бургас
Happy Valentines Day everyone! I'm so excited to announce I've teamed up with some author friends to give you sixteen FREE books! Download the books here: https://mailchi.mp/skyewarren/dark-valentine
безплатно в амазон, изисква регистрация и свален киндъл апп на телефона
Разбира се можете да ги откриете и в други платформи и да прескочите горните гимнастики. Тук обаче може да почерпим идеи и да срещнем автори, които не са ни познати, при мен са поне 10 от 16.

Получих си Бриджъртън 7 и сега съм разкъсвана да дочета "Чета те като книга" или да подхвана тази, а другата да остане на пауза.

# 518
Аз вчера започнах и днес ще довърша Любов от втори поглед, останаха ми към 50 страници. На мен ми хареса, като изключим, че е от първо лице.

# 519
  • София
Не, само на хартия са. Сега погледнах, че реално само първата книга е издадена.
https://xn--c1ajbfp.xn--e1a4c/%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1% … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

https://www.wattpad.com/user/VanesaGarkova
Да си кажа, че поредицата много ми хареса. Точно това, от което имах нужда. За съжаление историята за Ивайло още не е започната и авторката не е писала нищо от 2021г, ако не се лъжа.

Скрит текст:
В търсене на книгите ѝ попаднах на някакви коментари за скандали в соц. мрежи или нещо подобно, и вероятно това е причината да спре да пише.

Можеш ли да препоръчаш още читави автори в wattpad? Имах записани имена, които сте препоръчали тук, и не мога да ги намеря.

# 520
Харесвам книгите на Луиз Бегшоу, забавни са и се четат леко, макар че след третата вече се забелязва повтарящият се сюжет. Преди години четох Пръстенът на Даниел Стийл и си спомням, че много ми хареса, даже си го изтеглих за го прочета отново, заедно с още няколко нейни книги. Не знам защо толкова време не съм ѝ обръщала внимание. Вчера започнах Съпруга на конци и вече съм почти на 40%

# 521
  • В къщурката на хълма на феите
Я да ви задам лексиконски въпрос, любопитно ми е много Simple Smile
Най-най-най-любимата ви любовна книга, която винаги бихте препоръчвали? И понеже ще е сложно, може и да са 3 или 5, но хайде максимум 5.
Вие сте на ход Simple Smile

Джули Гарууд - Съкровището, Тайната, Годениците на леърд .. обожавам я тая жена! Джоана Линдзи също!

# 522
youtu. be/tq21zosQwgU
Момичета, излиза филм по Красиво бедствие на Джейми Макгуайър.

# 523
Искам да споделя мнение за " Съпруга по поръчка" на Хелън Хоан. Започнах я предубедена, бях на косъм да я оставя в началото още. Обаче не я зарязах, прочетох я и я препоръчвам! Завладяваща, истинска любовна история. Силно впечатлена съм! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 13:40 от Sonya.J.I.

# 524
  • Варна

ОЧАКВАЙТЕ НА 21.02.2023

Дългоочакваното продължение на бестселъра „Никога повече“

Редувайки гледните точки на Лили и Атлас, „Всичко започва с нас“ продължава точно оттам, където завършва „Никога повече“.

Лили и бившият ѝ съпруг са се споразумели за родителските права и отглеждат дъщеря си във вече установен ритъм. Докато един ден Лили среща случайно на улицата първата си любов – Атлас. Двамата не са се виждали почти две години и тя е въодушевена, че този път времето е на тяхна страна. Затова младата жена незабавно приема поканата на Атлас за среща...

„Тази книга съдържа всичко, което превърна романите на Колийн Хувър в сензация в ТикТок – оригинален сюжет, драматични обрати и неочаквани развръзки.“ – Ню Йорк Поуст

Общи условия

Активация на акаунт