За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 438
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцето на един мъж...
Имам малък проблем в гудридс чаленджа на прочетени книги за годината не ми отчита нито една прочетена при вас как е ?ако сте се включили в предизвикателството

На мен ми отчита, даже ми е написало, че съм назад с 5 книги Simple Smile

# 631
Скрит текст:
Имам малък проблем в гудридс чаленджа на прочетени книги за годината не ми отчита нито една прочетена при вас как е ?ако сте се включили в предизвикателството

На мен ми отчита, даже ми е написало, че съм назад с 5 книги Simple Smile

Веднага ще се изтрия акаунта, ако ми излезе подобно съобщение… или просто след QualityLand нищо не е същото Sweat Smile

# 632
Ааа, що да го трия, даже се замислям, че е време да намаля сериалите и да седна да чета Simple Smile

# 633
  • Бургас
Отчита ми прочетените книги на мен. Даже съм напред с няколко книги от поставените 100.
Яна, Рина извади втора част за Кирил и Саша.Четеш ли я? Аз ще чакам и третата и тогава ще ги чета.

# 634
И моите си ги отчита 11 прочетени от 60 заложени.

# 635
Писах им и ми оправиха проблема обаче съм много изненадана едва началото на годината е а вие вече сте минали зададените брой книги уау кога успявате бре хора 😁

# 636
И на мен ми отчита прочетените книги. И определено ще чакам третата книга за Кирил и Саша,че не ми се почва недовършена серия. Дано е толкова интересна колкото и останалите на Кент.
Прочетох Изкушението на Кристен Калихан. Много по-добре е от Идол и Мениджърът. Има над какво да се замислиш🤔. Важното е да се споделят за проблемите който имаш със семейството и приятелите.

# 637
Ааа, аз имам много зададени и до края на годината чак се надявам да успея. Аз чета повече като имам ваканции Simple Smile
Нещо съм в творчески застой аз Sad Не мога да си намеря нищо интересно за четене.

# 638
И на мен ми ги отчита в ГР. Само че там съм задала по-малко бройки, тъй като там отчитам само тези, които чета на хартия.. Другите си ги записвам в таблица Joy Ще смятам в края на годината JoyJoyJoyJoy

# 639
  • Бургас
Само че там съм задала по-малко бройки, тъй като там отчитам само тези, които чета на хартия.
Защо? Отбелязвам всички книги, но си слагам таг, аудио, на хартия, само електронните не отбелязвам, но те са останалите.
Лина, започнах Рай и Кайл и днес ще довърша първата и ще започна втора. Изкушавам се да започна втората за Кирил, но ще видим, времето ще покаже. Пик не съм чела и Рейна, та...
Аз все залагам 50 книги, а чета много повече, така че тази година заложих 100 и вярвам, че ще ги прочета, предишните години имам по 120-140, а не слушах аудио книги.

# 640
Само че там съм задала по-малко бройки, тъй като там отчитам само тези, които чета на хартия.
Защо? Отбелязвам всички книги, но си слагам таг, аудио, на хартия, само електронните не отбелязвам, но те са останалите.
Скрит текст:
Лина, започнах Рай и Кайл и днес ще довърша първата и ще започна втора. Изкушавам се да започна втората за Кирил, но ще видим, времето ще покаже. Пик не съм чела и Рейна, та...
Аз все залагам 50 книги, а чета много повече, така че тази година заложих 100 и вярвам, че ще ги прочета, предишните години имам по 120-140, а не слушах аудио книги.
За да мога да запомня кои книги са ми в библиотеката вкъщи и да не дублирам купени книги Joy
Имам си таблица с електронните книги, а аудио не слушам.

# 641
  • Бургас
аз тук слагам прочетените, но ти би могла с този таг да отбелязващ и тези от секцията за четене. Като отвориш списъка ще ти покаже, кои вече си прочела и кои са "за четене"

# 642
  • В къщурката на хълма на феите
През почивните дни прочетох Проектът на Ви Кийланд. Със смесени чувства съм - хем хубава идея, хем много неизпипана ми дойде историята.  Кво стана с тая жена!? Предходните й книги бяха топ, последните са по-скоро посредствени. А пък да не започвам за превода, че просто на места едва не умрях от смях Close

# 643
  • София
Някой да е чел "Докато не те целунах" (Лора Трентъм)? Отзиви?

# 644
То това е последна книга от поредицата. Няма разлика с предните части. На мен ми бяха скучни.

Общи условия

Активация на акаунт