Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 414
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета, извинявам се за спама, обаче не ми се пуска тема, а имам нужда от малко информация

Някоя от вас ползва ли Pay Pal, че отскоро го ползвам и имам малко въпроси

# 226
  • Пловдив
mystic woman , пробвахте ли натурална вода с лавандула и един тоник (тук го намирам https://inaessentials.com/products/hydrobiotic-lavandula-i-menta-150ml )? И пак пиша за един уред, който на нас с младежа ни действа чудесно - дарсонвал (бях го взимала от козметичката си, та линк не мога да дам). Лазера не е ли доста силен за тази възраст, още повече, че доколкото ми е известно е задължителна ув защитата след него, което не му ли е тежко като мазило за неговата кожа?
да, ползвам я...
Лазера е основно за да не остават белези.

Лейди, аз не можах да се оправя с тоя Пей пал. Плащам друго яче и така.

# 227
Лейди, питай. Ползвам от много години.

# 228
Най-сетне стигнахме до дерматолог. Аз си мислех, че имаме напредък с форумния лосион, защото виждах ползата, но ....Лекарката каза, че според нея борбата ще е дълга и резултати да чакаме най-рано след 3 месеца. Изписа му Епидуо гел за вечер и Скинорен за сутрин. Забрани всякакво стискане на пъпките, включително от козметик, диетата си я знаем- без сладко, мазно, пържено и млечни с високо съдържание на мазнини.

# 229
Сега ако откриете и Скинорен🤷🏻♀ Няма го по аптеките.Ако не намерите ми пиши, мога да поръчам турския заместител от една група в Телеграм за продажба на козметика.

# 230
  • Пловдив
Zigi, да не те отчайвам...ама е доста повече от 3мес. Епи дуо ползваме вече от...ще стане 2г сигурно. Скинорена ни беше определен като слаб и тъй.
Как ви каза да го мажете? Процедури някакви не ви ли предписа? Добавки?

# 231
Епи дуо през вечер две седмици, после всеки ден. Скинорен всяка сутрин.

# 232
  • Пловдив
Епи дуо през вечер две седмици, после всеки ден. Скинорен всяка сутрин.
ама директно крема в/у лицето ли? Понеже при нас едната ни беше казала първо хидратиращ крем, чакаме поне 30мин и после Епи-то. Сегашната каза мажеш на мокро лице и съвсееем малко от Епи-то, като грахово зърно.

# 233
Лелеле.
Да, каза на почистено лице. Питах на цялото лице или само там, където има пъпки - на цялото. И да не ползва никакви други кремове, само ако много му се изсуши кожата, да й се обадя да даде крем.
Странно ми стана, защото аз отскоро се интересувам от ретиноли и тн, и винаги се изисква крем и слънцезащитна.

# 234
  • Пловдив
Лелеле.
Да, каза на почистено лице. Питах на цялото лице или само там, където има пъпки - на цялото. И да не ползва никакви други кремове, само ако много му се изсуши кожата, да й се обадя да даде крем.
Странно ми стана, защото аз отскоро се интересувам от ретиноли и тн, и винаги се изисква крем и слънцезащитна.
ами...споделям...При моя е абсурд така без нищо Епи-то. Зачервява се като рак.
Незнам вече...вдигам ръце и спирам май ... то и портмонето ми се изпразни от процедурите Unamused и поне файда да виждах, а и той дудне, че нищо не става и така.

# 235
При него имаше голям ефект от форумния лосион, но за три седмици си развали диетата и пъпките цъфнаха.
Мигрират от няколко месеца от горната част на лицето надолу. Сега са в долната част на бузите и брадичката.

# 236
  • Пловдив
При него имаше голям ефект от форумния лосион, но за три седмици си развали диетата и пъпките цъфнаха.
Мигрират от няколко месеца от горната част на лицето надолу. Сега са в долната част на бузите и брадичката.
оня с маслата ли?
Кое от менюто изключихте? С това ми е най-трудно, щото моя с тия тренировки и протенини...

# 237
Лосионът е:
100 милилитра салицилов спирт, 7-8 аспирина, съдържанието на 4 ампули хлорнитромицин.
Развали диетата като почна да яде много млечни, хляб, сладко, включително шоколад Милка.
Той също приема протеини заради тренировки... Нямах идея, че и това влияе. Много съм боса по темата.

# 238
  • Пловдив
Моят сладко не яде...мляко прясно обаче пие и в смутитата слага. Взимам безлактозно, ама...
Вярно ли, че протеина влияе зле??? Тъкмо му поръчах сега, че все ме врънка и ...

# 239
  • Deutschland/HE
Мистик, аз не съм запозната с тези протеини, но има и растителни. Лятото купувах за баща ми спирулина в един Био магазин и до нея бяха наредени 5-6 различни вида растителни протеини, консултанта обясняваше на едно момче, че най-добър бил този от грах.

Общи условия

Активация на акаунт