Мен не ме мислете Сезон 2 ❤💙 Тема №4

• 13 468
  • 194
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Хахха, Cuckoo, Ида 121 е култово! Joy

Amber*, къде в Татковци играе Мартин Методиев? Аз не мога да си спомня. Пък и не намирам нищо по въпроса.

# 46
Съвсем епизодична роля. Когато с Христо  откраднаха джипа на Слави. Той го караше, а Слави му наложи наказание.. Май да му носи някакви пари в пицарията. И там се появи още един път и това беше.

# 47
  • Велико Търново
А, да, да, да, спомних си, благодаря Blush

# 48
И на мен ми направи впечатление кожата на Радина, но съм чувала актьори по интервюта да казват, че е от постоянния тежък сценичен грим.

# 49
  • Галифрей
Щях да кажа каква е тази фок “ певачка” до Иван Юруков, а това е Михаела Филева..😂
Ивинявам се но всички такива ми изглеждат еднакви, грим,мода и тн.

# 50
Това може да й е ролята , на някоя чакгарка

# 51
На мен сериалчето продължава да поддържа интереса ми, все така свежо и забавно ми е. Ще ми липсва като свърши. А явно няма да има друг сезон, гледам, че почват да приключват сюжетни линии. Ася, например.

На мен стилът на Яна ми допада. Много е тренд в момента, и като цветове, и като модели/съчетания на дрехи. Другите (Лора, Ася, Силвия) са ми прекалено офисно и строго облечени. Може би само Силвия има по-разчупени визии. На нея пък не ми харесва как й правят косата. Тя и без това не е буйна и гъста, а те допълнително сякаш я зализват. Остава ми впечатление за вечно мръсна и омазнена коса.

Силвия и Тома не ги виждам заедно. Той въобще не се поинтересува от нейното мнение за заминаването в САЩ, за бъдещия им живот... Харесва ли й, иска ли... Просто както той си е решил, без съобразяване. Кофти впечатление остави. Мисля, че ще се разделят.

Яна твърде драматично реагира, че Мартин не й бил казал първо на нея. Ами трудна е такава новина за съобщаване, какво чудно има. Ама пък бързо се оправиха. Обаче някак мисля, че детето няма да се окаже негово.

Христо ми харесва все повече и се радвам, че обсесията му по Яна вече мина. Определено има чувства към Силвия.

# 52
  • София
Добре, какво точно трябва да направи Тома? Попита я иска ли - искала. Впрочем, те не са се събирали, та той да се съобразява с нея дали ще заминава.
Едва ли и той самият знае отсега как ще се стече живота му там, за нея ще има ли възможност за добра работа... Като не й харесва - отказва и Ицето й се обесва на врата да го обгрижва. След макс година с него ще си бие главата.
Стилът на Ася беше най-добър, но тя си има хубава фигура, особено за панталон. Лора са решили да е само в черно-бяло, не знам защо. Маги Габггговска Yum беше най-добре откъм дрехи.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 12:39 от Cuckoo

# 53
Тома я попита, но после директно си ѝ обясни как ще им се стече животът без да вземе под внимание факта, че тя може да иска много по-различни неща. Като цяло пълно дърво е той. С Христо не ги виждам нещата, от прекалено различни светове са, но като на кино ще стане сигурно.

# 54
  • София
Той си каза как вижда живота им. Той отива да работи там, не тя, познай кой ще издържа двойката.
Който иска да осъществява мечтите си - го прави самостоятелно, намира си работодател, изкарва виза и така...

А прави ли ви впечатление как кьопаво слагат на Лора червилото на горната устна?
Тя си има добре очертани устни, обаче гримьорите с 2 леви ръце ли са, за моливи не са ли чували....

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 12:41 от Cuckoo

# 55
Без да съм гледала оригиналния сериал си мисля, че не само Силвия ще остане с Христо , а и ще го промени и амбицира. Тя не е Яна, друг характер е и няма да му търпи номерата и да й виси на врата. Но пък е и емоционална натура и скучния живот с Тома няма да й хареса, дори да тръгне сега бързо ще се върне и ще строи Христо. Колкото до сериала. Преди края на лятото бяха показали , че снимат май 60ти епизод. Така , че не се очертава да свърши толкова скоро. Сега пък май са почнали да снимат пак, според мен ще си има цял сезон още с 26 еп на пролет.

# 56
Malko_Slance, както се вика, от твойта уста, в Божиите уши Simple Smile
Cuckoo, най- накрая намерихме една добра дума да кажем за Габровска Satisfied

Интересно ми е Михаела Филева къде ще я сложат, нова клиентка на Ицето?

# 57
Не знам какви хора влизат да коментират филма. Направо съм изумена. Дрехите им не били хубави, не били стилни , криви им били кратата, другата имала лоша кожа, момчето играело добре, но било къдраво с лоша прическа. Червилото било старомодно и не било в очертанията. Мазна им била косата...  Какви хора коментират тук??? За филма ли говорим или искаме да излеем всичката си злъч върху тези прекрасни актьори. Толкова приятен филм и с толкова добри български артисти не съм гледала скоро.
Само адмирации за тях.

# 58
Какви хора, та какви хора коментират. Най-обикновени, сигурно и от нас има някой с лоша кожа, прическа и тн. Ако и нас ни изтипосат по тв и нас ще коментират. 😁Но за всички положителни мнения и възхита от сериала нищо не сте отбелязали, обаче отрицателните сте ги изброили до едно.Simple Smile
Всеки продукт, актьор, певец и тн има и суперлативи и критика. Че ако са само фенски дитирамби, не е реално. И тук все пак преобладават положителните.
Пп. А това пък е много фино, да влезеш в една тема "директно с бутонките" и да "набиеш канчетата "на съфорумците и да си излезеш.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 18:26 от Amber*

# 59
Ирина Митева вчера гостуваше в "Преди обед". Доста естествена и различна ми се видя, за първи път я гледам в интервю. Влязла е в НАТФИЗ от втория път (май и Весела беше така), нарича Лора "сухарката" Grinning и каза, че онзи момент на рухване на героинята й, докато чакаше какво ще се случи с Михаил/Любомир в болницата, й е бил труден за изиграване. И според мен това си пролича, просто беше много далечно от нейната героиня, както и отбелязах тогава, не ми беше убедително. Simple Smile Включи се и Снежана Макавеева да разказва някакви неща от снимачната площадка. Като цяло Ирина каза, че атмосферата по време на снимки е много хубава и приятелска и това определено си личи за нас, зрителите. Simple Smile
Сериалчето, както много пъти съм казвала, е едно от най-хубавите напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт