Частни детски градини - София (тема 13)

• 87 510
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ох, той там беше в градината и ЧНУ Светилник /те са заедно/ двете подготвителни години. Преди това ходи на друго място на градина, но изведнъж реши, че не иска повече и стана страшно. Не само в градината не можех повече да го закарам, ами сутрин като се будеше и почваше да се тръшка, че  иска да е нощ, не даваше на баща си да се облича /той го водеше/ и само повтаряше, че не иска градина. по това време и Ковида избухна, та стоя една година вкъщи и ходи на логопед и му намерих психолог да го подготвя за училище, защото много е бях притеснила как ще ходи на такова, ако тогава реши да ми погоди същия номер. Съседско дете ходеше в Щастливите хора и тъй като е малка, спокойна, допаднаха ми директора и персонала, го пуснах там. Ами много беше дооволен и психолога го забеляза. Оттам нататък не е имал повече такива проблеми.
То заради този Ковид всички родителски срещи и представления бяха онлайн, не пускаха родители. Ако някое дете трудно се адаптира , не мога да ти кажа сега как е. На него веднага му хареса и нищо не се е налагало да правя.. Добре го бях отегчила преди това вкъщи..

# 526
  • Насам-натам
Здравейте! Търся мнение за ЧДГ "Гълъбче" в Люлин. Обмислям мястото за моето дете от Септември. Благодаря!

# 527
Здравейте. Търся мнение за Суперкидс в Лозенец.
Също се интересувам от Аладин. И ако можете да препоръчате нещо друго в района на Хладилника.

# 528
Здравейте, може ли да ми предложите частна детска градина в района на Студентски град ?

# 529
Привет, група.

Моля за отзиви за добра ЧГ/ЧЯ в близост до Студентски град и района? Може и в центъра, тъй като мъжът ми работи там. Simple Smile

Досега четох добри неща за "Албертино", която ни е най-удобна сякаш, Little steps, ABC... "Светлина" имат брутално висока такса, а отзивите сякаш не са Ок. Най-хубави неща мисля чета за Little Steps. Държа да имат малки групи, хубава база и не много напрежение към децата, както и опция за лесна адаптация. Мисля за пускам малкия на есен, когато ще бъде на 2.2г.
Ако някой знае повече и за "Приказната фея" на Уилям Гладстон, нека сподели, загледала съм я.

Благодаря ви!

# 530
Привет, група.

Моля за отзиви за добра ЧГ/ЧЯ в близост до Студентски град и района? Може и в центъра, тъй като мъжът ми работи там. Simple Smile

Досега четох добри неща за "Албертино", която ни е най-удобна сякаш, Little steps, ABC... "Светлина" имат брутално висока такса, а отзивите сякаш не са Ок. Най-хубави неща мисля чета за Little Steps. Държа да имат малки групи, хубава база и не много напрежение към децата, както и опция за лесна адаптация. Мисля за пускам малкия на есен, когато ще бъде на 2.2г.
Ако някой знае повече и за "Приказната фея" на Уилям Гладстон, нека сподели, загледала съм я.

Благодаря ви!

Здравейте, не знам какво за вас е хубава база, но ние ходихме в Little Steps и базата е далеч от хубава спрямо доста други места, които посетихме. Най-лошо впечатление ни направи, че мирише ужасно много на белина в цялата сграда и то докато ясленчетата и първа и втора група са си в помещенията (с риск да бъда нападната, за мен не е нормална употребата на чак такива силни препарати за такива малки деца). Също така изглежда доста занемарена от вътре, но пък беше изключително топло и децата бяха видимо щастливи, което в някои отношения е основен плюс и за мен би натежало като плюс. В крайна сметка ние се спряхме на Maple Bear за нашето дете, сравнявайки базите на двете места, разликата е огромна. 🙂

# 531
Доволни ли сте от Maple Bear? От вас я чух за първи път...

# 532

Все още не е започнало детето, от септември месец ще започне да посещава ясла, но това което видяхме ни допадна доста. Надявам се и в последствие да останат така нещата ☺

# 533
Това е канадска институция...не знам нищо за тях, отзивите са положителни, но винаги имам едно наум за чуждестранни градини и училища да не се окажат като Киндероазе, което е почти 100% вероятно. Бих ви посъветвал много да внимавате.

# 534
  • София

Все още не е започнало детето, от септември месец ще започне да посещава ясла, но това което видяхме ни допадна доста. Надявам се и в последствие да останат така нещата ☺
Еха, откога имат и малки групи?
Аз знам, че имат училище.
 Каква е концепцията ,говорят им само на английски ли ?

# 535
А какво ще кажете за "Щастливата къща" и "Веселите Камбанки", които са в непосредствена близост в квартала и Maple Bear?

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 18:53 от dudjkolanemie

# 536
Здравейте, някой знае ли каква е месечната такса в Бизи ленд в кв. Левски?

# 537
Здравейте, моля за отзиви за ЧДГ Растеж? Близо до мол Парадайс.Благодаря! 😘 Намерих 1 отзив, но е от 2022 г

# 538
Това е канадска институция...не знам нищо за тях, отзивите са положителни, но винаги имам едно наум за чуждестранни градини и училища да не се окажат като Киндероазе, което е почти 100% вероятно. Бих ви посъветвал много да внимавате.

Извинявам се, не съм запозната - какъв е случая с Киндероазе?

# 539
Описан е подробно няколко страници по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт