Частни детски градини - София (тема 13)

• 90 622
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
Мнения за Киндервила в комплекс Рейна кв Витоша?

# 751
  • София
Здравейте, нова съм в групата и ще се върна да изчета и тема едно. Имам един бърз въпрос и ще се представя. Попадна ми рекламна брошурка на Детска градина "Изобретатели" на бул. Дондуков. Може ли мнения!  Спешно ми трябва детска градина за приятели, които се завръщат от чужбина. Живеят в район Оборище и затова гледам център. Предпочитат частна градина, а и нямат време да чакат класиране. Моля за мнение!

# 752
Мнения за Киндервила в комплекс Рейна кв Витоша?
Бях там на “оглед”, по принцип трябваше да е среща с ръководителката/собственичка, но тя просто не си вдигаше телефона и се оказа, че не е предупредила персонала, че въобще имаме уговорка. Все пак дамите бяха любезни да си поговорят с мен и да ме разведат из помещенията, въпреки, че не ме очакваха и не бяха подготвени за посещение.
Останах с крайно неприятно впечатление от липсата на комуникация и какво видях и чух спрямо телефонния разговор преди това. Иначе базата е ок. Дамите бяха ок. Но просто не бих гласувала доверие на такива хора да гледат детето ми. След срещата пак се чухме с “шефката”, уж й бил изникнал непредвиден ангажимент. Случва се, ок. Обеща да ми изпрати примерен договор, декларации и т.н. да се запозная и документално с всичко около услугите им, и да се чуем и видим наистина отново да обсъдим от кога може да стартира детето ми. Е, до ден днешен (6 месеца по-късно) още чакам да ми изпрати документи и да звънне да се разберем за нова среща.

# 753
Моля някой да пусне нова тема.

# 754
Препоръчайте, моля, частна ясла за Гоце Делчев, Стрелбище, Манастирски ливади, Мотописта или някъде в близост до тези квартали! Търся такава, която започва работа от 7:00-7:30 часа и работи поне до 18:00.  Благодаря!

# 755
Аз имам опит от Къща на децата https://www.casadeibambini.bg/montessori
В Манастирски ливади са.
Бях чула,че ще се местят, но не съм убедена,че се е случило.

# 756
Здравейте,

Съвсем скоро ми приключва майчинството и се оглеждам за частна градина в района на Драгалевци. Нямам шанс за държавна защото съм с друг адрес и затова съм се ориентирала към частна.
Много пъти ми попадна във Фейсбук реклама на "La casa dei Bimbi" и се интересувам от мнения на други родители, на които децата им посещават тази частна градина. Разгледах всичко свързано с тях и много ми хареса, но по-достоверно ще ми бъде, ако има коментари. Благодаря!

# 757
Моля, пуснете нова тема.

# 758

Общи условия

Активация на акаунт