ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 487
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожденик, Иланг! Да е жив и здрав и да постига с лекота целите си!
Дайв, прекрасен празник и на теб! Да си здрава, щастлива и обичана!

# 166
  • София
Иланг, да ти е честит порастналия младеж. Blue Heart
Дайв, честита бъди и ти! Желая ти  много положителни емоции! Flowers Hibiscus

# 167
Дейв, на патерица ЧРД и от мен - много здраве и щастие ти желая.

# 168
  • България, София
Малко на патерици:

Иланг, честит да е рожденикът! Да е жив и здрав, много обичан и щастлив, да сбъдва с лекота мечтите си и да е заобиколен с истински приятели!

Dive, честита да си и ти! Здрава, обичана и щастлива бъди, посрещай всеки ден с усмивка и сбъдвай мечтите си!
Ние порастваме, не одъртяваме. С всяка изминала година стойността ни се расте.
Преди години, черпех колеги за 36 - тия си рожден ден. Тогава казах, че за втори път достигам пълнолетие. Един колега уточни, че по трънския курс съм станала на 18 Евро. Оттогава казвам, че с всяка изминала година стойността ни се покачва Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 17:41 от velina_v

# 169
Dive, честито ти порастване! Flowers Rose Много радост, здраве и късмет ти пожелавам!

# 170
  • на Мелмак
Честити празници, момичета!
Здрави и щастливи да бъдете!

# 171
  • Пловдив
Magi,
Желая много добро случване с първокласничката. Дано да попадате на Човеци сред лекарите!

Иланг,
Успехи на набора! Нека е здрав и усмихнат!

Dave,
Здраве и обич в дните ти! ЧРД!
... Аз бях малко залисана със здравето на родителите си!...утре съм на родителска на седмокласничката. Наборът е по рождени дни, мисли за това как ще празнува своя през януари. Само скъпи маратонки са им в списъка с желани подаръци. Баща им е на път да избухне, че маратонките може на "чорба" да ги правим у нас... Вадя зимни дрехи, събирам омалели дрехи за други мами...
Ей, такива!
Heart

# 172
  • София
И моя малкия е на вълна Джорданки сега.. Голям тренд са явно. Но аз лично доста ще трябва да си помисля преди да му разреша да си купи обувка за толкова пари.  Simple Smile

# 173
  • Пловдив
... добре, че таткото не е наясно с цената на повечето - последно едни  купих НАМАЛЕНИ на 240 лева като научи колко струват и.... "кога минахме границата от 200 лева за техни маратонки?!" ....

Rolling Eyes

# 174
  • България, София
При нас каката е на вълна джорданки и гордо разхожда един чифт. Но краката й вече не растат, та ще има да ги носи, докато ги скъса или й омръзнат.

Наборката е фен на кецове конвърс. Дотук два чифта е завъдила. То и техните цени като за платени обувки, хич не са тънки. Но пък и нейните крака сякаш спряха да растат.
А и ММ  е на мнение, че стига да не е нещо наистина прекалено, нека си го имат децата и носят с радост. Той не е забравил детски травми от принудата да носи дрехи, които не му харесват. Но тогава времената бяха такива, че го нямаше днешния избор на дрехи, обувки и какво ли още не. Заради такова преживяване, години наред не искаше да носи джинси рипс.

Тази вечер съм на родителска среща.

# 175
  • София
Вели, дано те зарадват тази вечер с хубави новини.
И моята наборка навъди вече 3 различни чифта конвърс. Чакам с нетърпение да мине модата им за нея. Това за мен е най-неудобното нещо за ходене с тази равна подметка. Simple Smile

# 176
  • Варна
Ох, сол на рана са ми тез джорданки! Краката спряха да растат уж, ама пак ми свидят 300 лв за маратонки... Особено като знам как се "грижи" за тях. Подозирам, че ще е от онези дами с по сто чифта обувки някой ден, за разлика от майка си, която има по 2-3 чифта за сезон. Но, да, така сме си я възпитали - да има каквото поиска и затова не цени вещите си. Та, явно и джорданки ще се купуват скоро (че нали били зимни:) ).
Благодаря ви момичетата за хубавите пожелания! Да ви се връщат стократно Simple Smile

# 177
Все още не сме минавали границата от 100 лв за обувки (даже зимни). Обяснила съм, че това са вещи без добавена стойност и трябва да ни служат.
Дайте идеи за коледни подаръци за момчетата, моля.

# 178
  • В центъра на моретата
Не разбирам тази мания по джорданките, ама хич не я разбирам. Дъщеря ми и тя - джорданки, та джорданки. А по мое мнение са мноооого грозни и изобщо не си струват парите. Имам чувството, че гледат един от друг кой с какво е обут или някой ако се похвали с някакви обувки и всички трябва да са като него. Никаква индивидуалност няма в тези деца (или поне в някои отношения). А да не говоря, че всеки втори тийн в града е обут с Nike във всякакви модификации и модели. Загледах се в краката на децата по улиците и това установих. Joy

# 179
Имам късмет, че е непретенциозна девойката,не робува на марки и мода.
Точно есента й купих за двеста лева три чифта качествени бг обувки, боти, мокасини и кецки, и трите ги носи с редуване, доволна е.
Честито на празнуващите на патерица и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт