ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 507
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Каката миналата година получи ваучер за Лили и коледни чорапи (от момче, с което почти не се познаваха за всичките години учене). Много точен подарък - тя си умира за дребни неща като чорапи.

# 211
  • София
А другата седмица имат класни и по БЕЛ, и по МАТ.
Това ме подсети да постна нещо важно, ей така да го припомняме, когато е нужно.
От Наредба 11 на МОН:

# 212
  • София
Класът на девойката също ще си разменят подаръци. За празнуване някъде нищо не е казала. Миналата година носеха почерпка и са се черпили в класната стая. Последните един два дни преди ваканцията в училище имаха благотворителен базар. Тази година също има организиран.
По БЕЛ класното ще им е на 13.12., а по математика още не се знае.

# 213
  • Пловдив
Наборът прие ваучер от Лили. Щом имало мазила...Joy Ще го сложим в бамбукова термочаша.
Ще се черпят в Торо Гранде, на 19 или 21.12. Сега ми каза. Само техния клас. Утре-10 лв за капаро. От приятелка зная, че кувертите там тръгват от 70 лв.... Дано да не са на някаква такава оферта Rolling Eyes
Kally
Благодаря!

# 214
  • Варна
Добро утро и честита нова седмица! Да е много успешна за наборите, предвид предколедната изпитна офанзива в училище Simple Smile
За нас започва нова година, вчера дъщеря ми навърши 15г. Празнуваха в домашни условия общо 10 девойки, приятелки от различни места, събра ги за пръв път на едно място. Изкарали са си супер, играли на активити, куизът е минал много добре, имало е и бонус кръг с въпроси за рожденичката, който не е очаквала, че ще й подготвят. Вечерта заспа рано от изтощение и сладка болка в корема от смях, а аз съм много доволна, че като си дойдох бяха прибрали и подредили всичко след себе си и за мен оставаше да си сипя вино и да се поздравя за добре свършената работа Joy
В училище не знам имат ли организация за празнуване, но потвърждавам, че момичетата в момента много оценяват ваучери от Лили Wink

# 215
  • Пловдив
Dive,
честито пораснало момиче!!! Да е здрава и удовлетворена!
Много добре го описваш това, за РД. Кой им е организирал куиза (!?), че рожденичката е била изненадана? Приятелките?!
Иначе, както май съм казвала - и аз съм се "напикавала" от смях от игра на Активити.

# 216
  • София
Dive, да ти е жива и здрава прекрасната девойка! Да минава с лекота през всичко, изпречило се на пътя й Kissing Heart

Кали, благодаря ти за напомнянето Kissing Heart За набора няма да го използвам, но за "малките" ми дойде екстра - тъкмо мина втората контролна работа за днес.

Не знам дали ще празнуват някъде с класа, той се вълнува за посрещането на Новата година . Може и в последния момент да се сетят, но поне са експедитивни  - за отрицателно време бяха събрали пари и купиха подарък за класната миналата година/за завършването на 8.клас/

# 217
  • Пловдив
... учителите много тънко се измъкват от това ограничение на Наредба 11 - някои "неща" ги кръщават "писмени изпитвания", а не "контролни"...

# 218
  • Варна
JiD, куизът си беше нейна идея и тя си го организира. Когато канеше гостите, им беше написала да си подготвят по 5 въпроса от избрана от тях тема, беше измислила точкова система, организация за всеки кръг отборите да се променят на случаен принцип и т.н. А част от девойките са се самоорганизирали да направят "бонус кръга" с въпроси за нея, на които само най-близките й биха могли да отговорят Simple Smile Много мил жест Simple Smile
Това с контролните и писмените може да мине, но класни в една седмица, няма как, а ми се струва, че някой нагоре спомена за такъв случай. При нас много често се случват по 2-3 писмени изпитвания за един ден, но не е имало драма сякаш. Обикновено са били предупредени кога ще е и да си направят сметка как да се подготвят Simple Smile

# 219
  • София
Dive, жива и здрава да е девойката и много сбъднати желания да има.
Ох, с тези писмени изпитвания и тестове навсякъде е едно и също. Много често имат почти всеки ден, а по някога и по две, че и три. Преди няколко седмици имаха в един блок по математика два теста. Учителката не била доволна от оценките от предходен и правили поправка и след него веднага друг тест, който бил по програма. Така, че нищо не ме учудва относно писмените изпитвания.

# 220
  • България, София
Dive, здраве, любов и късмет да има порасналата ти девойка! Нека радостите й са споделени, да жъне успехи с лекота, винаги да е заобиколена с добри приятели и да сбъдва мечтите си!

Кали, благодаря за напомнянето. Винаги има нужда.

Наборката на 14.12. има класно по МАТ.
По БЕЛ още не знам кога е.

И в нейното училище имат благотворителен базар, който стартира от днес. Заръчах й да купи 4 картички, за да пращам в чужбина.
Ще правим и ние красоти за базара, но датата на нейния клас е по - към средата на месеца. Имаме още малко време.
При тях така е организирано. Класът си заявява дата и на тази дата си предлагат тяхната продукция.

# 221
Dive, честит рожден ден на девойката! Да е много здрава, щастлива и все така да се справя успешно с всичко, с което се захване.

Споделете какви произведения учат по англ.и немска литература наборите в езиковите?
При нас учиха Dear Martin, а преди това обсъждаха кратки истории.

# 222
  • на Мелмак
Честита да е рожденничката, Дайв!
Здрава и успешна!

# 223
  • В центъра на моретата
Dive, честита рожденичка! Да е здрава, успешна, целеустремена и следваща мечтите си!

Допълвам се:
Честито на празнуващите днес - именици, рибари и банекри!

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 17:24 от zaek

# 224
Дайв, жива и здрава да ви е рожденичката! Да е успешна във всичко и да сбъдва мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт