ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 511
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кога порасна толкова...

Едно залезче. с малко бейлисче мога да преглътна Н-тата форма на брадата

# 421
За много години ! Живи и здрави! Чета ви съчувствам ви (Бебчо и други \(" ")/но нямах какво да напиша до сега) .
И ние имаме драми в училище. Има кръстоносен поход срещу госпожата по един от предметите, моят както винаги е "независима държава" и твърди че към нея има отправена провокация от страна на ученици ( чета във вайбър че учениците са подкрепени от родители). Според дятито истината е някъде по средата, госпожата също има за какво да бъде упрекната.  Казах му да продължава да спазва неутралитет и аз самата заявих че ще се придържам към такъв. Госпожата обаче явно вече е яхнала метлата спрямо класа и при оценки 5665 на моят му оставя 5 за срока. С ММ обаче се разбрахме да не се изясняваме с нея, понеже нищо чудно да получим отговор, както беше по друг предмет миналата година. Там за 566 госпожата каза че се получавало 5,33 според школо или 5 за годината , но тя имала доброто желание да го изпита ( ако той има желание. В случая трябва да познаваш Школо за да разбираш за какво говоря. Примерно в школо аз виждам оценка 5 , но тя 4,90 или оценка 6 но тя 5,60. Като сумираш и усредниш точната бележка и се получава доста различна картинка)  ) . В текущия случай явно госпожата няма желание да ги изпитва. Моичкия каза че сега е първи срок и той щял да работи повече втория срок, така че нямало да се натиска за по-висока оценка.

Интересното е че в неделя моят излиза с девойка. Не било среща ( така ми каза тийна и аз така ви казвам , да не останете объркани като мен  Wink ) Щели да си говорят, понеже им било интересно да си говорят. Виждам го че е супер разсеян последния месец, всеки ден забравя по нещо, успеха поспадна...а то имало разоговри. Ами то и ние с ММ така  ни беше интересно да си говорим , ама  тази година правим 32  години "разговори" .

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 18:52 от _re_ge

# 422
  • София
_re_ge, много сладко това с "разговорите".

Моят и без такива разговори си смъкна успеха от миналата година. Едвам ще върже 4 за срока, изобщо не му се учи, днес вечерта избеснях отново, защото вчера е получил поредната ( 5 или 6) забележка по МАТ, че е без домашно. Мен Школо не ме е информирало вчера, а аз му върнах компа точно вчера. Така се ядосах, толкова е нагъл, първо каза, че госпожата нещо не му харесала домашната, ама накрая все пак си призна, че е нямал. На въпроса защо - ами не знаел защо не я е написал, бил забравил. А аз го убеждавах да иска да го изпута за 5 за срока. Та тя сега ще му напише 2 или 3 за обща оценка за домашните и край с моите мечти. Прибрах му пак компа, но вече не знам как да се разправям с него. Не му се учи и това е. Представям си да вземе да се влюби, едвам ще го бутаме тогава.

# 423
Така, за развитието на нещата при нас. За самата среща не питах, слушах само какво се изплъзва между приказките. Обикаляли из парка три часа. Той я поканил на "кафе" тя отказала.
Обаче какво се случи като се прибра съм жив свидетел !
След срещата :
- гледане в огледалото 30 минути.
- тримерене на подмишници ( О!Чудо , защото инак това не става инак ако не накрещя, все няма време или е забравил )
- къпане - 50 минути. На въпроса дали не се е удавил - мамо, имам много повърхности за миене
- след това- 30 минути отново гледане в огледалото - мазане на пъпки повече от всички други пъти  през годините взети заедно.
- днес преди тръгване на училище - мамо така хубав ли съм - спретнат § напарфюмиран - ще ме задуши. Иначе редовно се караме че е забравил и вечер лъха на пот.

Евала ! За три часа тази девойка направи това което аз не мога за няколко години.

# 424
Евала ! За три часа тази девойка направи това което аз не мога за няколко години.
Браво на младежа и девойката. Чакам и аз да се появи гадже при нас, за да почне да си подрежда стаята.
При нас новото е, че щерката е болна. Личната настоя за комбиниран тест, мислеше, че е грип, но се оказа с Ковид. Та сега всички сме под карантина вкъщи, малко неприятно в края на срока, но здравето е по-важно. Звъннаха ни от РЗИ още в деня след теста, всичко записаха, но класът й не е под карантина. А тя оттам го е хванала, щото ние сме без симптоми и с отрицателни тестове, но как и защо така са преценили от училище, не знам. Още миналата седмица имаха шест отсъстващи, преди и тя да се включи.

# 425
  • Пловдив
_re_ge,
Много сладко го описваш
Hug

# 426
  • София
MianaNia, дано щерката да го кара по-леко поне. 🍀
Гаджетата наистина са всесилни в доста отношения! 😀

# 427
  • София
Smiley Smiley _re_ge, браво! Чудеса прави любовта! Smiley Чакам такова чудо и аз.

Леко изкарване на Ковид, явно си го има наред с останалите вируси. Аз бях с бронхит миналата седмица, ама все още не съм се оправила напълно, но от днес съм на тръстиката отново.

# 428
  • на Мелмак
Ооо, нашето гадже ни спаси от чопленето на пъпките, носенето на по-нормални дрехи, а не ултра големи и широки. И други позитиви, много го харесвам момчето, гледа я нашата и ѝ угажда на акъла Grinning

Бързо да мине вируса, без последици!

Бебчо, как сте?

# 429
_re_ge,😁😁😁😁😃, мотивацията е много важна в живота. Много се смях на описанието на after-a 😀.
Дано девойката да оцени усилията💃🏻!
MianaNia, скорошно оздравяване❤!
Бебчооо, намерихте ли училище?

# 430
  • София
_re_ge, чудеса правят такива разговори Hug

MianaNia, бързо възстановяване на девойката и дано вие си останете "-".

silan, etty775, на път сме май да намерим подходящо училище. Само да се справя и с моите "магаренца" - голямо цупене, голямо нещо Joy

И вече пожеланията ми ще включват "...и дано никога не се налага РУО да защитава интересите ви!" Joy

# 431
  • София

Бебчо на мен това ми звучи като достатъчно пожелание само по себе си, всички други ще бледнеят на неговия фон...

# 432
beb4o_fb, всяка промяна е трудна за децата, особено ако не е желана, но като попаднат в по-добра и спокойна среда ще разберат защо се е наложило всичко това. Стискам палци скоро да финиширате този процес и никога повече да не се налага РУО да ви защитава интересите!
_re_ge, страхотна трансформация - дано да е трайна и дано девойчето оцени положените усилия! Wink
При набора имаше някакви подобни терзания през есента, но както изневиделица започнаха, така и приключиха - девушката май не знае точно какво иска, но така е по-добре и за двамата. При него абсолютен катализатор да се грижи за лицето си, е заплахата, че ще го заведа на козметик... Grinning Не мога да го убедя, че и тийновете ходят и няма нищо странно в това, но и мъж ми не помага особено в тази посока...Simple Smile

MianaNia, да минава бързо и без последствия за всички ви!

# 433
МianaNia, леко оздравяване 🫶🏻

# 434
  • Варна
Ех, какво нещо са младежките трепети Wink Реге, много се радвам за положителното влияние, което е имала девойката над сина ти. Все повече ще се формират от фактори извън семейството децата ни и е чудесно, когато посоката съвпада с нашите виждания Simple Smile
МиаНаНия, бързо да се оправя щерката и дано ви подмине вас Ковида.
При нас от днес са с маски в училище. И разбира се, моят заплес се сети в автобуса, че си ги е забравила (нищо, че съобрази целия аутфит с цвета на маската!). Надявам се да е успяла да си купи пътьом. Иначе като за последни две седмици преди края на срока, ми се вижда спокойно. Имат контролни, изпитвания, но нищо твърде интензивно. За ваканцията не предвиждаме нищо специално, вероятно ще се опитам да я сгъна да се готви за НОМ, освен ако трени не ме изпревари с изисквания за тренировки за държавното, което е точно след ваканцията (как пък не го съобразиха!). Само да сме здрави, че в това време един грип обърква всички планове...

Общи условия

Активация на акаунт