Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Лично аз повече от половин час не съм чакала за преглед. Даже съм стояла в кабинета му плачейки след аборта да ме утешава и да ми дава надежда по един час ( това беше още в Лозенец) тогава той ми стана приятел и много скъп за мен човек, които винаги ще обичам и уважавам в живота си.
П.с. Даже до ден днешен ме поздравява на рождения и умения ми ден, както и аз него.

# 601
Лично аз повече от половин час не съм чакала за преглед. Даже съм стояла в кабинета му плачейки след аборта да ме утешава и да ми дава надежда по един час ( това беше още в Лозенец) тогава той ми стана приятел и много скъп за мен човек, които винаги ще обичам и уважавам в живота си.
П.с. Даже до ден днешен ме поздравява на рождения и умения ми ден, както и аз него.

Това може да се случи почти само в началото на кариерата на човек. Медицинските професии са много изискващи, защото личния контакт лекуващ - пациент може да премине отвъд професионалното, а с времето такива контакти ако се множат вече може да натоварват, ако човек трудно слага разделителната линия професионално - лично. За кратко съм работила в здравния сектор и се сблъсках с това. Приемете за естествено да изгради малко дистанцираност, за да може да се съхрани и да продължава да бъде все така полезен. Аз лично не се притеснявам да почакам. Притеснително е колко много млади семейства вече стигат до инвитро. Иска ми се да вярвам, че няма по-злокобна тенденция за напред в това...

# 602
Момичета, в Афродита няма ли първоначално съхранение на замръзени ембриони от фонда? Нямах свеж трансфер и направо ЗЕТ ще правим. В предната клиника при същата ситуация ми казаха, че първите два месеца съхранение се поемат от фонда. И има ли значение брой на ембрионите?

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 22:10 от Lilly_7

# 603
  • София/Севлиево
Мисля че има, аз за моят който остана чак тази година платих със задна дата,и аз , и от клиниката бяхме забравили, че го има, и през февруари ми се обадиха да питат дали да продължат да ми го пазят или да го унищожат.Ако бях избрала унищожение нищо нямаше да плащам,но ембрион с качество 3АА не е за унищожение, а и нали искам още едно дете...

# 604
  • София
Лично аз повече от половин час не съм чакала за преглед. Даже съм стояла в кабинета му плачейки след аборта да ме утешава и да ми дава надежда по един час.

Това се случи и с мен. След аборта ме повика, за да си поговорим, не да ме преглежда, не да ми кбяснява някакви неща, а просто да си поговорим. Да ми даде надежда! Успя!

# 605
А колко е като сума съхранение на замразени ембриони за година?

# 606
Lilly, последно беше 400 лв. Виж в сайта им.

# 607
А колко е като сума съхранение на замразени ембриони за година?
400лв за година, 200лв за 6 месеца,ако плащате за по-малко време е по 50лв.на месец!

# 608
Направих си труда да разгледам по-детайлно броя на финансираните процедури в някои болници и ми направи впечатление, че в Афродита за 2020г. има 166 бр., в Щерев- 751 бр., а в Надежда - 1,021. При това положение е нормално в Афродита отношението да е по-лично според мен, особено ако тогава са били 2-ма лекари, както мисля. За съжаление няма по-актуална информация, но мисълта ми е, че сега когато д-р Станулов остана сам е възможно работата му да се увеличи и неминиуемо ще стане по-натоварен, по-малко време ще има да обръща голямо внимание и най-вероятно няма да може да е толкова обстоятелствен. Все пак всички рапзолагаме с 24 часа, а когато има много доволни хора е нормално потока към него да се увеличи. НО, за мен лично това не би било проблем, ако той запази професионализма си и отношението към пациентите като към човешки същества, а не касички. Аз имам час за първи преглед другата седмица, малко съжалявам, че прочетох тук последните коментари, защото леко се повлиях, но ще се опитам да остана обективна до прегледа и след него вече да си съставя оценка. Надявам се да не съм изтървала последните му славни дни като човек с лично отношение към пациентите.

О, въпреки чакането беше много мил и обстоен; веднага се почувствах добре с него. Даже аз бързах да изляза, защото знаех колко още хора чакат и колко е късно вече.

# 609
Момичета, имам въпросче. Доктора ми пусна изследвания - вирусология /сестрата ми взе кръв/ и цитонамазка и микробиология. Та всичките ли резултати да си ги чакам на една и къща парола от Бодимед? Че гледам, май са по старата система - дето си виждаш само едно изследване, а не цялостен профил в който ти качват всичко.

# 610
Момичета, имам въпросче. Доктора ми пусна изследвания - вирусология /сестрата ми взе кръв/ и цитонамазка и микробиология. Та всичките ли резултати да си ги чакам на една и къща парола от Бодимед? Че гледам, май са по старата система - дето си виждаш само едно изследване, а не цялостен профил в който ти качват всичко.
Предполагам, че да. И на мен ми взе секрет за микробиология и цитонамзка и кръв също ми взеха и ми каза да си взема парола и да му ги пратя след това, защото той не ги вижда.

# 611
Момичета, а дали иска доктора и изследване за  тромбофилия ? Дали на някой е искал да се пусне и такова изследване ?
Предполагам, че да. И на мен ми взе секрет за микробиология и цитонамзка и кръв също ми взеха и ми каза да си взема парола и да му ги пратя след това, защото той не ги вижда.

# 612
  • София
Тромбофилията е в препоръчани т.е. по желание, но си го направете. Това изследване е за цял живот и може да ви е полезно не само за бременност. Да не говорим и колко съжаляват момичетата след загуба като се окаже това причината и е имало какво да се направи. Рискът от проява на тромбофилията при инвитро е много по-голям, защото приемаме много хормони до 12 седмица, а те сгъстяват кръвта.

За другите изследвания, сега не знам как е, но есента една част излизаха в Бодимед, а друга в профила на Афродита.

# 613
vladokis , да изрично иска изследване за тромбофилии ако нямаш направено, те праща да си го правиш.

Niya, а за това с профила на Афродита, пак ли от регистратурата потребителско име и парола?

# 614
  • София
Да, от регистратурата е, като поне преди диктуваха и по телефон. Щом не са ви дали, сигурно ще излезе всичко в Бодимед, но иначе Афродита си имат система и я имам там вирусологията, но не и микробиологията.

Общи условия

Активация на акаунт