Магазини Pepco 11

• 70 131
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Аз редовно й взимам от там и оцветявки напоследък много оцветява 🌞но са все едни мънички и бързо свършват🙈има ли някакви големи с повече листи.

# 511
мими кога започнахте да оцветявате моя само драска даже и на работните листи в градината едни драсканици ужас ..

# 512
Скоро направи три преди няма и седмица и някъде там,иначе и тя така като й гледам старите оцветявки ужас драскано,а сега се старае с флумастерите,иначе работи с флумастери и бои най-вече.
Гледам че на 2,4 съм й купила оцветявка-драска, така че някъде толкова време ни е отнело до 3 г като тя рисува когато пожелае не настоявам.Купувам с любимите герои,и с бои ми е най-спокойно😁

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 17:38 от Mimi9999

# 513
Днес си взех спортната тениска от изтеклата вече брошура. Вчера ги получили, страхотна е, много съм доволна и още една ще взема, веднага я облякох във фитнеса.

# 514
Моето дете започна да оцветява на 5 г. До тогава не му беше интересно.
Има едни дебели книжки по 6 лв. Много занимателни. И те стават за оцветяване има и само с картинки за оцветяване по- дебели

# 515
Аз гледам да взимам такива, на които картинките са по-дребни и с повече детайли, за да се ползват повече цветове и да има повече контури.
Иначе като ги отпечатат едри и на фон трева или небе и за една сраница отива по цял флумастер/молив от съответния цвят. Направо не е оцветяване,  ами си е бояджийска работа. JoyJoyJoy

Тези в Pepco с малки или с големи картинки са и има ли с животни?

# 516
Моя е на 3.3 г може и да не е неговото рисуването но мн харесва книжките със стикери ...

# 517
Аз гледам да взимам такива, на които картинките са по-дребни и с повече детайли, за да се ползват повече цветове и да има повече контури.
Иначе като ги отпечатат едри и на фон трева или небе и за една сраница отива по цял флумастер/молив от съответния цвят. Направо не е оцветяване,  ами си е бояджийска работа. JoyJoyJoy

Тези в Pepco с малки или с големи картинки са и има ли с животни?
И аз такива харесвам с повечко детайли. Имаше с динозаври , еднорози , Играта на играчките, за друго не се сещам. Моята обича със стикери и за свързване неща, но такива нямаше в Пепко 😐

# 518
Точно така моята точно така вика "мамо хайде да боядисваме"😁(оцветяваме)

# 519
Много сте тихи днес - аз отворих Пепкото в Мусагеница ...на лов за ароматните масла .Уредих се с 2 комплекта ( много съм щастлива ) , взех си и якенцето ( супер ми изглежда за хладни летни вечери ) , един панталон с ластик на колана за 7 лв. на големия и една блуза за 3,50 - пак за него . Намерих си и малък термос - 300 мл , но няма заключване на капачката , но пък е ок за кафе, още един кабел за телефон ( те вече като консуматив са ми, все някъде изчезват или се прецаква жакчето от дърпане ) ...и някакви дреболии. Бях харесала и едни стъклени чаши за кафе  , вътре с форма на сърце, но са доста тънкостенни и финни за мен. Дънките май забравих да погледна Wink

# 520
  • Пловдив
Гледах тиганите...два напълно еднакви, а цената на единия 15, а на др.18...Не ми дава да чака снимките...
Каква може да е разликата?

# 521
От новата брошура дали си струва този дифузер? Днес отскочих до Пепко, но бях с малко двугодишно, което се опита да опустоши магазина и да я гледам нея съвсем забравих, че отидох до там, за да погледна дифузера 😀

# 522
Направи скрийншот и качи него. Така дава.

Не виждам дифузера.

# 523
  • Пловдив
Да видим...

И

# 524
Просто му е сменена цената с новите етикети. Явно вече е увеличена.
Може би на касата ще излезе реалната.

Нали сега всички недоволстват във фб, че българската цена в лв. не е на същото място и се заблужавал купувача.

Общи условия

Активация на акаунт