Магазини Pepco 11

• 70 138
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Направо им се изтъркаха устата на служителките да обясняват, че това е цената в евро

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 22:48 от PeacockLove

# 496
  • На изток от Ада
Аз не бях ходила скоро . Днес не купих нищо .

# 497
На Луминарк кутиите са много хубави. Гледах ги преди няколко седмици в Пепко на пазара, но ми се досвидяха на пълна цена.
Аз вчера си тръгнах с коледна подаръчна хартия за догодина Laughing. Не беше намалена, но не бях попадала на тези хубави пакети 4 хартии и панделки.

# 498
Моите деца сега са зарибени да оцветяват. Има много хубави книжки в Пепко на идеална цена от 3 лв  Simple Smile

# 499
Между другото при нас имаше едни стъклени кутии на Луминарк с капак с клапа и бяха намалени на 10 лв бройката и по-големи по 15лв.

Освен това купих едни пластмасови с разделение намалени по 3.50 с бамбуков капак.

Взех и от двата вида. 😁
Сигурно ли е, че са с бамбукови капаци?🤔 Не ми се връзва и не помня да съм виждала пластмаса+ бамбук...Но пък в Пепко съм виждала пластмасови и метални купи/кутии с капаци, които имитират бамбук (самата шарка така изглежда), при това доста добре!🙂
Аз си взех резецът за dumplings (ох, въобще и "уредчето", и готовият продукт ме затрудняват с превода на български😆). Много ми харесва на вид, дано да върши работа!😃 Глася го обаче първо за мини пици калцоне.😉

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 00:38 от dolce miele

# 500
Аз едва онзи ден разбрах за какво се ползва. Гледах една рецепта за питка и там го ползваха

# 501
Аз нещо не разбрах какво им е на цените🤔
Аз този резец го исках за по-бързо рязане на сладки вместо да си играя с чаша. А и преди 1 година си купих от Пепко форми за равиоли и още не съм ги ползвала 😆. С тая джаджа щях да режа кръгчета бутер тесто и директно към другата джаджа, за да ги запечатам пълни със сладко. Още обмислям необходима ли ми, защото такива неща правя 2-3 пъти годишно, но ще чакам мнение реже ли добре.

# 502
На цените им е това, че преди на етикета втората цена от горе надолу беше в лв, а сега е третата и хората се бъркат.

# 503
  • На изток от Ада
Някъде е и четвърта примерно.  Няколко етикета гледах.

# 504
А, значи внимателно трябва да търсим цената в лв., за да няма изненади.

# 505
Аз явно, защото гледам цената на рафта или търся от етикета цената в левове и затова не ми е направило впечатление 🤣
В първия момент си помислих, че са направили нещо като в Лидл 🤭

# 506
Аз винаги гледам коя цена е в бг левове, не могат да ме излъжат със смяна на позицията.😃 И касовия бон винаги гледам още в магазина. На едни термоси/термочаши беше малко подвеждаща цената (падаше се много близо до "бг"), но все пак разбрах коя е цената в левове. На касата ме предупредиха, много хора се бъркали.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 06:39 от dolce miele

# 507
И аз така. Изобщо не помня коя подред е цената в лв. Просто си я търся.

# 508
А щом са обявени другите валути, може ли да се плаща в евро, примерно?

# 509
Едва ли...
Между другото, "dumplings cutter" е кръстен на опаковката на български "нож за пелмени", а на италиански е "резец за равиоли"...😃

Общи условия

Активация на акаунт