Бебешки дрехи на George

• 351
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте!
В търсене съм на качествени бебешки дрешки на достъпни цени..Попаднах на английската марка George. Някой с отзиви към този бранд, интересува ме дали са от качествен памук, дали след няколко пранета и в сушилня ще се скапят ..Благодаря предварително! Simple Smile

# 1
  • София
Много дрехи съм купувала, включително и ученически униформи. Имах отлично мнение, устойчиви са били дрехите.

Иначе в Синсей и Пепко има бебешки дрешки от органичен памук за смешни пари.

# 2
За мен качеството на George е идентично на това на Синсей и Пепко.

# 3
N-i-a , Благодаря Ви! Това ме интересуваше, никак не съм превърженик към пазаруването от пепко и синсей..

# 4
За себе си мога да кажа, че най-добро съотношение качество/цена съм намерила в hm при промоции. Малко предварително в края на сезона пазарувам за следващата година, но...

# 5
Аз съм купувала бебешки бодита от George, отдавна беше, ама за мен са далеч от Пепко и Синсей. Мек памук, не се свиваха при пране и сушене. 2 бебета поне израснаха с тях (моето и на приятелка).
Докато сега като купя нещо от Пепко на дъщеря ми е еднодневка, я издържи този сезон, я не.

# 6
Качеството им от преди 6-7 години няма нищо общо със сегашното.

# 7
  • София
Джордж бяха доста добри навремето, и за себе си съм поръчвала някакви дрехи. Чувала съм, че в ОК детски дрехи и обувки нямат ДДС.
В онези древни времена съфорумки правеха общи поръчки, но от платформата го забраниха.

# 8
Джордж бяха доста добри навремето, и за себе си съм поръчвала някакви дрехи. Чувала съм, че в ОК детски дрехи и обувки нямат ДДС.
В онези древни времена съфорумки правеха общи поръчки, но от платформата го забраниха.

Да, явно качеството се е променило ... Намерих отзиви от преди 7-8 г. , както тук така и в други групи. Интересуваше ме по актуална информация, която  N-i-a ми даде. Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 21:21 от Teanis

Общи условия

Активация на акаунт