Магазини Pepco 11

• 70 144
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Ella's, ще споделиш ли на ЛС рецепта и как точно се правят много лесно без джаджата?😃

# 481
  • 1st floor
Ella's, ще споделиш ли на ЛС рецепта и как точно се правят много лесно без джаджата?😃
Може и не на ЛС! Laughing

# 482
Момичета, някой дали може да ми помогне да купя два комплекта от малки златисти десертни вилички арт. номер 334751? В комплекта са 6 бр. В нашето Pepco изобщо не се появиха.

# 483
В Пепко има ли детски колички за кукли?
Внучката си харесала някаква в яслата и сега трябва да взема за у тях.

Да, има

# 484
La_Valletta, ще погледна при нас (евентуално утре) и ако има ще ти взема Simple Smile

# 485
*Сладкодъвка*, благодаря!

# 486
В пепко има ли хубави тигани за палачинки?

# 487
За тестото:
3 чаши брашно тип 500
2 яйца
1/2 чаша топла вода (125 ml)
1 лъжица сол
Плънка:
свинска мас
лук
900 гр кисело зеле
гъби 1 кг
сол на вкус
черен пипер на вкус
Запържва се мас и лук, посолява се. Те ползват едни сушени гъби, които слагат в гореща вода да се отпуснат, но тук може и по-ароматни гъби просто да се запържат също + зелето.
За тестото пресейте 3 чаши брашно, добавете яйцата и около 1/2 чаша топла вода. Посолява се и се омесва добре, докато стане еластично тестото. Разточете тестото на тънко. Изрязва се с чаша кръгче, слага се пълнеж, свива се на полумесец и се натиска с вилица в краищата. Слагат се в гореща вода и като изплуват се готвят още 3 минути.
Поне моите поляци така ги готвят и не са никак лоши Grinning и това наистина е много лесна техника за приготвяне на самите форми,  с този уред ми се вижда по-трудно с оформянето и натъпкването на тестото, но пък е 4 лв, може да пробвате, макар че в Бг пирогите не са много популярни мисля и по-рядко човек би си го купил сякаш Grinning

# 488
Благодаря!🙂 Звучи вкусно.  Мисля, че този уред/резец замества само изрязването на кръговете с чашата.🤔

# 489
La_Valletta, излизам от магазина, за съжаление няма вилички. Питах и на касата, не бяха и виждали такъв артикул. В града имаме и друго Пепко, но ми е далеч и рядко ходя там. Ако все пак намина тези дни, ще проверя Simple Smile

# 490
*Сладкодъвка*, много благодаря!

# 491
  • На изток от Ада
В Пепко са сменили етикетите надписите т е цената е не на 2 място , а на трето ,гледайте! Някъде е и на друго място .

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 20:57 от nasito8988

# 492
  • Пловдив
Последно имаше разлика в цената на етикет и на касов бон в полза на последния. Върнаха ми разликата, имат + от мен. Гледайте и за това!

# 493
Между другото при нас имаше едни стъклени кутии на Луминарк с капак с клапа и бяха намалени на 10 лв бройката и по-големи по 15лв.

Освен това купих едни пластмасови с разделение намалени по 3.50 с бамбуков капак.

Взех и от двата вида. 😁

# 494
В Пепко са свенили етикетите надписите т е цената е не на 2 място , ъ на трето ,гледайте!
Аз така се заблудих за един кош за играчки, видях 6, а на касата като ми казаха 10 лв.разбарах от къде идва заблудата ми. Преди пазарувах и също ми направи впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт