Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 564
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Ех, снощи щях да се регистрирам в skyshowtime, влизам сега, сякаш видях намалението, но като се регистрирах и поиска плащане, вече изписа - 3,99 евро на месец. Sad И на приложенитео, и в сайта.. Може би съм изпуснала за секунди..
Тези, които успяхте на 1,99 и следващите месеци ли ще плащате по толкова?

# 361
  • София
При регистриране трябва да последвате директния линк с промоцията от началната им страница, тогава дава намалението. Аз се регистрирах с втори имейл по тази причина 😀

# 362
  • София
Velina25,
Ще гледам да я пусна живот и здраве утре темата, защото тогава излиза епизод 4 на 1923.

ParaSiempre,
Аз май хванах промоцията ама не знам защо (днес получих есемесите) са ми изтеглили още 2 евра.
Значи платих 2 евро и толкова ми издърпа, ама сега като си гледам 'сводките' имам издърпани още 2 евра, ама на два пъти по 1 евро.
Т.е. имам 3 транзакции: 2 евро + 1 евро + 1 евро. Предполагам, че тези допълнителни две евра са някакви междубанкови трансферни такси.

Ето какво изписва в акаунта ми:

ВАШИЯТ ПЛАН
Месечен абонамент
Половин цена за цял живот
Промоцията приключва на 06/01/2101
3,99 €
1,99 €/месец

ПРЕДСТОЯЩИ ПЛАЩАНИЯ
Месечен абонамент
1,99 €Следващо плащане: 06/02/2023

Като гледам в платформата Кралят на Тулса със Слай върви с 2 епизода назад. Може би за това все още го няма 1923. Или ще налеят накуп целия сезон или се движат за нови/премиерни заглавия с 2, 3 седмици назад, защото пак да се повторя това е много яка платформа, но не е Paramount+ нито е Пийкок, така че няма как да им позволяват подобно дублиране... Логично. Ама няма кой да ги чака със седмици, сори.

# 363
  • София
Хмм по принцип преди да ти таксуват абонамента, таксуват нещо като верификация на картата, за 1 евро точно мисля беше, но после би трябвало да го върнат, погледни дали имаш нещо подобно? И аз си погледнах сега и само 3,99лв реално са ми дръпнали. 🤔

# 364
Пак досаждам с 1883-днес имам време да гледам:)),та ще ви надуя главите,еми толкова силен сериал не знам дали съм гледала,брутален ....
В 1923 има малко и цивилизация,и захар и изгладени ризи,а тук е майката природа и човекът ...става жестоко.

# 365
При регистриране трябва да последвате директния линк с промоцията от началната им страница, тогава дава намалението. Аз се регистрирах с втори имейл по тази причина 😀
Стана с нов имейл, нова регострация! Благодаря. Вече и аз имам абонамент за 1,99 евро!
Дяволче, ще погледна и аз по-късно..

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 15:40 от 50 Shades of Purple

# 366
  • София
Така де - 3,90лв 🙂

И за да не е спам, че цял ден това правя в темата 😀 И аз съм от феновете на 1883, пусках и сълзи тук-таме. 🥹

# 367
Да, теглят и връщат 1 евро

# 368
Как препоръчвате: да се гледа първо 1883 или след Yellowstone?

# 369
Ами 1883 е един сезон само,после ще подхващам yellowstone:)

# 370
Дразни ме само това, че субтитрите излизат в горната част на екрана, а не в долната
и си е кофти, ама това да е кусура.
И при мен на компютъра са горе, още не съм открила как да ги сваля, но на телефона са си нормално долу. На ТВ още не съм тествала..

Последно и аз по темата за SkyShowtime, че забравих да благодаря и на IriS`! Gift Heart
Също тя е писала, че промоцията е до 25.01, така че има още доста време за тези, които се колебаят, ето и пак пълните условия - https://www.skyshowtime.com/bg/terms/offers

ParaSiempre, извинявам се и благодаря пак..

# 371
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз проверих де що има настройки и все отгоре седят.
Ще им пиша тези дни на мейла да ги попитам защо излизат
така и къде са допълнителните настройки за субките.

# 372
Аз проверих де що има настройки и все отгоре седят.
Ще им пиша тези дни на мейла да ги попитам защо излизат
така и къде са допълнителните настройки за субките.
Слязоха сами!! Satisfied Пусни си за гледане, увеличи екрана и махни мишката, всичко си е ок. Ако ти е активна и другите възможности, тогава се качват. Bowtie Явно са го направили за удобство, да са видими, ако правиш и нещо друго..

# 373
  • София
Точно така, това са умни букви, хаха. Местят се като смартфон...
Даваш на пълен екран, не шаваш с мишката и всичко си идва по местата.

Относно 1883 и 1923, защо ме грабнаха така. Наясно съм, че доста хора няма да ги харесат, което е нормално, то не може всичко да се харесва, а и жанра е специфичен. Уестърните са далеч в класациите за любими жанрове на масовката хора. Имаше и подобна анкета от мен във филмовата тема и уестърна ако не се лъжа беше на дъното.
При мен обаче този жанр действа безотказно, защото точно този тип сериали/филми са ми любими. И това не е точно уестърн. ОК, уестърн е, но е и драма / семейна сага / приключенски (особено 1923 заради африканската арка). Микс от жанрове е.

Значи на мен ми дайте епични филми тип Танцуващият с вълци или Последният мохикан и съм матиран.
Ест. най-любимия ми филм си остава Смело сърце. Има още много в жанра, да не изброявам: Гладиатор, Последният самурай и т.н. и т.н.
Тези сериали на Шеридан не са и точно това, но са в тази Вселена ако мога така да се изразя.

Специално за жанра уестърн най-любимия ми филм е Имало едно време на Запад. Знам го наизуст. Ако случайно някой не го е гледал, да се поправи. На неповторимия Серджо Леоне
https://www.imdb.com/title/tt0064116/

1883 на Шеридан е там някъде, слагам го след него, смятайте колко дяволски добър е.

Обожавам всичко свързано с индианците, те са ми едно от хобитата. Де що има роман, филм, сериал за тях гледам/чета. Аз не знаех, че има и индианци във Вселената на Шеридан. Когато писах одите за 1883 и 1923 още не бях стигнал до индианския мотив с Жълтокоската мълния, хехе... Сега ми стана още по-любим. Остават ми финалните 2 епизода и нещо не искам да ги започвам, хаха, защото имам лоши предчувствия...
Музиката е вълшебна просто. Тази музика спокойно може да си съперничи с цитираните от мен по-горе легендарни филми. Мисля че всички тук са ги гледали тези филми, достатъчно популярни са и знаят за каква музика става въпрос...

Тези сериали ще се харесат най-много на романтици, мечтатели и приключенци по душа. Гледаш сериала и се чувстваш жив и свободен. Мисля, че това е и посланието на Шеридан. Избягайте от градовете и се върнете към корените си - природата. Има и много философия, което също адски много ми допада. Явно Шеридан и Джеймс Камерън са от една кръвна група както се казва, защото и двамата не обичат много хората, а на пиедестал при тях е най-вече майката природа. Земята, животните. Ние сме излишни и сме като тумор за Земята...

Сериалите са и много жестоки, има много смърт за съжаление, но така е било едно време. Съвременна Америка е окъпана с много, много кръв и с милиони човешки кости изгнили из прериите...

# 374
Diavolo,в този ред на мисли се сетих и за Deadwood,не знам дали е коментиран,изгледах го набързо и него,но трудно ще достигне 1883.

Общи условия

Активация на акаунт