На пазар във Варна - тема 71

• 37 096
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Един въпрос ориентировъчен - горе -долу колко би ми струвало такси от Варна извънградско на около 60 км?
Най добре звъннете на някое от Варненските таксита и попитайте от точка А до точка Б колко ще ви излезе, може да има и някакъв вид пакет за такива дълги маршрути. Проверихте ли на Автогарата за автобус, маршрутки.... До къде ще пътувате?

# 331
Един въпрос ориентировъчен - горе -долу колко би ми струвало такси от Варна извънградско на около 60 км?
Най добре звъннете на някое от Варненските таксита и попитайте от точка А до точка Б колко ще ви излезе, може да има и някакъв вид пакет за такива дълги маршрути. Проверихте ли на Автогарата за автобус, маршрутки.... До къде ще пътувате?

Да, най-добре попитайте. Обикновено имат някаква фиксирана цена до определени точки.
И като тръгнеш да смяташ по цените на таблото излиза доста повече.

# 332
  • Варна
Пък и винаги са възможни договорки и пазарлък Simple Smile

# 333
Знам,че не е по-темата,но някой би ли ме ориентирал кой номер автобус ходи до Метро.Трябва да взема нещо точно от там а съм без кола.

# 334
Знам,че не е по-темата,но някой би ли ме ориентирал кой номер автобус ходи до Метро.Трябва да взема нещо точно от там а съм без кола.
A, от къде ти е началната точка?

# 335
От Левски до Метро съм ходила с 209, на КАТ или спирката преди КАТ съм слизала, после вървя около 10 мин. 148 също спира на КАТ, мисля че и други номера.

# 336
  • Варна
41 не минава ли през долната част на Кайсиева? Там ако се слезе, пресичаш и си много близо до Метро.

# 337
  • Deutschland/HE
118А минава до Метро точно, но само този който тръгва в и 15 минути от Почивка. Обикаля целия Владиславово. Лятото го научих, като ходих до гробищата. Друг вариант е 148, но има да се върви с него.

# 338
Пред сами входа на Метро има спирка, там спира само 118А, но линията тръгва от Почивка и минава почти през целия град

Ахаха, с Colibri сме се дублирали

# 339
От Левски до Метро съм ходила с 209, на КАТ или спирката преди КАТ съм слизала, после вървя около 10 мин. 148 също спира на КАТ, мисля че и други номера.
Точно Левски ми е първоначалната спирка.Много благодаря на всички за отговорите.

# 340
  • под тепетата
Благодаря ви за насоките, момичета! Пристигаме много рано на гарата и не ми се иска да разхождаме мъжа ми. В 5,30 още няма никакви маршрутки и автобуси в моята посока. Дайте телефон на читави таксита, пък ще звъня да питам. Имахте някакви с много шестици или девятки...

# 341
bilqna_69, опитай на Триумф. Аз тях ползвам когато се налага.
052/0879/0882/0898/ 644444
0882/0898/0878 644644

# 342
  • под тепетата
Благодаря, Реа! Звънях и сега ще преговарям с любимия да му спестя една студена разходка рано-рано.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 16:23 от bilqna_69

# 343
Варненци, помагайте! Някъде бях гледала комплект за уиски - много красива кутия с наредени чаши вътре. Първоначално даже си помислих, че е кутия за бижута. Струва ми се, че я гледах в English Home, но при повторно ходене подобни стоки изобщо не намерих. Най-вероятно съм се заблудила, а изобщо не мога да се сетя кой е магазина. Ако някъде сте виждали такова нещо или пък видите, пишете тук. Имаме един голям любител на уиски, който много би се зарадвал на такъв коледен подарък.

# 344
alethea, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт