На пазар във Варна - тема 71

• 36 072
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За пералня Мишо, форумният майстор. И аз съм го ползвала.

Помощ! Трябва ми настолен часовник, но нещо по-стилизирано.
В Технополис и този тип магазини има някак по-пластмасови, много копчета, по-обикновени.
Насоки къде да търся?

Такива и подобни часовници съм виждала в един магазин преди ДСК, който е в района на ЖП гара. Ако от Ню Йоркър вървите към ЖП гара точно срещу ДСК има хран. магазин. Магазина с китайски дреболии е почти на ъгъла преди хранителния вляво. Дано ме разбрахте. Диагонално обаче посока нагоре има пекарна. Скоро не съм минавала от там, но пекарна си беше от много години.

# 361
  • София
Аз се сетих за магазин Хоумланд https://homeland.bg/Там има различни джаджи, може да видите в сайта дали нещо ще ви хване око.

# 362
Къде е най-удобно и близко да се паркира за Делфинариума?

# 363
Машина за дребни монети освен в Кауфланд Владиславово има и в Метро,но и там дават ваучер за пазаруване на място.

# 364
Къде е най-удобно и близко да се паркира за Делфинариума?
На паркинга на Хоризонт.

# 365
Здравейте! Нещо ме наболяват гърдите след грип. Ако не ми се чака пред личния лекар, къде мога да отида на частно да ме преслушат и пратят на снимка? Препоръчайте ми специалист?

# 366
Здравейте! Нещо ме наболяват гърдите след грип. Ако не ми се чака пред личния лекар, къде мога да отида на частно да ме преслушат и пратят на снимка? Препоръчайте ми специалист?

По-добре вземи направление от личния за преглед от пулмулог. Той ще те изпрати на ренген на бели дробове. В противен случай, ако отидеш на частно плащаш и прегледа на лекаря и снимката, което няма да ти е по-евтино от 80 - 100 лева !

# 367
  • Варна.

В МЦ Младост (на Марешки) съм ходила за рентгенови снимки на дробовете няколко пъти по Ковида, мисля че струваше 30 лв, снимката ти я дават разчетена от спецаилист.

# 368
  • Варна
Личния вече дава електронни направления.Звъниш по телефона,казваш че си зле и искаш за пулмолог.После отиваш в която искаш поликлиника.Препоръчвам В Владиславово пулмолога.

# 369
  • Варна
iv.elina, още днес ще отида, че и живея в района.
Благодаря!

# 370
Личния вече дава електронни направления.Звъниш по телефона,казваш че си зле и искаш за пулмолог.После отиваш в която искаш поликлиника.Препоръчвам В Владиславово пулмолога.
О, чудесно, благодаря!

# 371
Мойта лична дава електронни направления ,но все пак иска да отидеш и на място за подпис на амбулаторния лист и заплащане на потребителска такса.За тази процедура пак си чакаш на опашката,така,че аз лично не виждам смисъл от тези електронни направления.

# 372
Много се извинявам за тъпия въпрос, но за подмяна на шофьорска книжка в КАТ ли се ходи или в районните управления на МВР?

# 373
Нали в Гранд мол, няма магазин - Арт 93? Само в Галерия и Мол Варна бяха.

# 374
  • Под Слънцето
Много се извинявам за тъпия въпрос, но за подмяна на шофьорска книжка в КАТ ли се ходи или в районните управления на МВР?

В КАТ отиваш. Искаха ми и едно медицинско на а4, но това беше преди 5 г. Може да са променили нещо. Медицинско такова имаше  налично само в сити клиник по същото време и минах за 10 мин.

Общи условия

Активация на акаунт