На пазар във Варна - тема 71

• 37 066
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Да знаете случайно преводач, който със сигурност ще работи утре и двата дни между Коледа и Нова година?

Утре ще отида да обиколя в района на Съда на Зимно кино Тракия.

# 421
  • Deutschland/HE
На бул. Сливница, точно преди Нептун в ляво има едно преводаческо бюро. То е в приземен етаж, слиза се 2-3 стълбички надолу, винаги са били много бързи и отзивчиви.

Ето PH Consulting, може да им се обадиш да ги питаш дали ще работят утре.

# 422
Къде около лятно, зимно Тракия, колхозен мога да си намеря хубави сушени чушки за пълнене Thinking
П.с. наблягам на хубави 😉😃

# 423
  • Варна
На бул. Сливница, точно преди Нептун в ляво има едно преводаческо бюро. То е в приземен етаж, слиза се 2-3 стълбички надолу, винаги са били много бързи и отзивчиви.

Ето PH Consulting, може да им се обадиш да ги питаш дали ще работят утре.
Сърдечно благодаря!

# 424
Имате ли идея от къде мога да взема качествено мъжко термо бельо? По конкретно горнище, потник или блуза, но ако е комплект също е ок.

Колибри пробвай и с бюро преводи Резон, срещу Общината, в сградата където е нот. Павлина Симеонова, извинявай че не се сещам за точния адрес.

# 425
  • Deutschland/HE
Кристалине, за термо бельо виж в Декатлон, имат и по-евтини и по-скъпи варианти. За мен най-качествено е на Odlo, може би го има в СпортДепо.

П.С. не аз търсех преводач Simple Smile

# 426
Искам да попитам има ли някакъв ефект или особености на солните лампи, които продават?
Чудя се дали да взема за подарък на една тийнка.

Цените им са между 20-50 лв. заслужават ли си?

Има ли някъде английска книжарница, същата тийнка се сети в последния момент за подарък някаква класика....

# 427
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали физически магазин за олекотени, качествени завивки? Спешно ми е. Благодаря предварително, с пожелание за Весели празници 🤗

# 428
  • Варна
Книги на английски има и Ориндж, и в Сиела. Не знам какво конкретно се търси, но има избор, определено. Лятото сме купували доста точно с тийнейджърка.

# 429
  • Deutschland/HE
IKEA  или Jusk за олекотени завивки. Само проверете размерите на пликовете, за да няма разминаване.

# 430
В сайтовете проверих, но не излизат.
Намерих в гугъл някаква книжарница на Драгоман.
Ще звъня после да проверя.
Търся Jane Eyre.

# 431
  • Deutschland/HE
Обади се по телефона в Ориндж и Сиела. Има една книжарница срещу сп. Севастопол, може и там да провериш.
Лятото дъщеря ми си купи такива класики на английски по 5-6лв от Алея на книгата.
Сега ми излезе, че я има в сайта на Store.bg.
На Драгоман книжарницата не е ли за книги втора употреба на английски?

# 432
Видях, ама пише че не се ангажират с доставка преди Коледа... А искам за утре.
Ще ги прозвъня, благодаря.

Направих онлайн поръчка в ориндж да видим....

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 10:18 от alethea

# 433
"Шекспир и приятели" е книжарницата на Драгоман. Там трябва да я има на 100%, по спомени селекцията им с литература на английски не е малка.

# 434
  • В центъра на моретата
https://educationalcentre.bg/shop/ - в пресечката до Градска болница е. Освен учебна английска литература, продават и малко художествена.

Общи условия

Активация на акаунт