На пазар във Варна - тема 71

• 35 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Търся естествен камък, плочи за облицовка, под, настилка - неоформен.
Като тези или подобни:
Скрит текст:
Ходих преди гробищата на Каменар, но там няма неоформен. По пътя на Виница мисля, че съм виждала. Другаде знаете ли къде може да има?

# 466
  • Варна
Като тръгнеш от светофара на затвора нагоре. На следващия светофар, на самия ъгъл, има точно такива неща.

# 467
  • Варна
Като тръгнеш от светофара на затвора нагоре. На следващия светофар, на самия ъгъл, има точно такива неща.
И аз за там се сетих, под ОМВ на Цар Освободител.

# 468
И за там съм се сетила.
Години наред минавах от там. Благодаря ви!

# 469
Някой може ли да подскаже читав модел или да сподели впечатления за сокоизтисквачка и цитруспреса ? Гледам в Технополис има на Bosh, сериозна мощност и сериозна цена ~ 340 лева. Трябва ми нещо сериозно, което може да прави сок от моркови, цвекло, целина, ябълки и т.н. , с лесно обслужване, поддръжка и достъпни резервни части.
И да не е някоя която като сложиш 2 ябълки и после трябва да я миеш. Че и загряла преди това.

# 470
Специални благодарности на Bobchita и MissNoir за препоръките!

За неоформен камък мога да споделя утре, ако не е късно. Наскоро купувахме големи количества за стълби и облицовки. Оразмерявахме и рязахме в Попчев стоун, но ми се върти из главата, че от друго място купихме самите камъни.

Сокозитисквачка с две ръце препоръчвам Amzchef, която моя приятелка ми поръча от Aliexpress. Бавнооборотна, изключително ефективна, красива и лесна за употреба и почистване, вече над година почти всеки ден правя сокове и съм страшно доволна. Тогава беше около 260лв, сега не зная. Тя е аналог на онзи невероятен Филипс, за невероятните 600+лева.
Ааа, и още нещо... боша вече не е едновремешния несломяем Бош. Просто от мене да го знаете, от личен прекалено скъп урок...

# 471
Добре че сте вие да почна да гледам от обща култура сокоизтисквачки и да разбера че имало бавно и бързооборотни и че първите били по-модерно щото нещо си там оставяли в сока фибрите (това не си ги представям как става).

# 472
Питах. Неоформени камъни има в Мармодом.✌️

# 473
  • Варна
Да попитам за добър хематолог, моля ви. Имам смътен спомен, че май беше обсъждано, а нямам възможност да се върна назад и да изчета всичко.

# 474
Борсите над затвора и преди Виница са на един и същи собственик, стоката е една и съща и цените и те .. Ако ви трябва голямо количество разтърсете се в обявите от Ивайловград, като си платите транспорта може и да излезе много по-евтино. Там цените лятото варираха 4-8лв на квадрат в зависимост от шарката

# 475
  • Варна
Да попитам за добър хематолог, моля ви. Имам смътен спомен, че май беше обсъждано, а нямам възможност да се върна назад и да изчета всичко.
На предната страница, пост 460

# 476
Питах. Неоформени камъни има в Мармодом.✌️

Вчера бях там и съм писала, че няма това което показвам на снимката от поста ми, но все пак благодаря!

# 477
Това съм го пропуснала, извинявам се 😁

# 478
  • под тепетата
Реа, мисля, че минавайки покрай Оброчище съм виждала такива камъни за облицовки.

# 479
  • Под Слънцето
Хай, д-р Кудева в ДКЦ 1 / градска/ . ет 2.
Жената е на години вече, но си залагам и двете ръце, че докато е жива, ще помага и работи.

Така.. аз да честитя новата година и да ви пожелая да ви е успешна на всички!

И сега..  питането е следното :

Някой да има сблъсък с фирма за енергийно обследване ?
Трябва да го направим в най-скоро време.
Звънях в Министерството на рег. развитие, в Общината и в кметство Младост.
Но трябва да се тръгне от такава  фирма..

Писах мейли с молба до разни фирми от  града за оферта, само един ми отговори и иска адрес.
А идеята ми е да събера няколко оферти, за да направим събрание във входа и да изберем.
Не са малко парите, не ги намирам и на улицата, та ще търсим явно доста.

Общи условия

Активация на акаунт