На пазар във Варна - тема 71

• 35 947
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Аз да питам - търся добър лекар УНГ за шум в ухото. Ако някой има отзиви - ще съм благодарна да сподели.
Д-р Димитров в ДКЦ Чайка.

# 616
  • In transit
Аз да питам - търся добър лекар УНГ за шум в ухото. Ако някой има отзиви - ще съм благодарна да сподели.
Д-р Димитров в ДКЦ Чайка.
+1

# 617
  • ВАРНА
Къде мога да ползвам сега само за плуване басейн с лечебна минерална вода, без настаняване, около Варна ? В Естрея в момента е празен, в Аквахаус идва доста висок входа само за 1 час плуване ...

# 618
Къде мога да ползвам сега само за плуване басейн с лечебна минерална вода, без настаняване, около Варна ? В Естрея в момента е празен, в Аквахаус идва доста висок входа само за 1 час плуване ...
В хотел аква хаус(не комплекса), попитайте дали може външни хора срещу заплащане да използват басейните им. Хотел Азалия също има минерални басейни, но не знам дали сега работят. Сещам се за лайтхаус комплекса , но там ще е още по-скъпо, а и е далечко.

# 619
  • Варна
morgana07, моля ако намериш басейн, да споделиш, защото и аз се интересувам.

# 620
  • Под Слънцето
Заинтригувахте ме с инфото за   плащане на по-малко данък на основното жилище. Някой, който е минал  по този път, би ли  описал стъпките на процедурата? Отивам в данъчното с нот. акт ли и попълвам някаква декларация/ заявление ? Благодаря предварително!

# 621
  • Варна
TopsyG, отива се в общината с нотариален акт, там ти дават заявление, попълваш и толкова.

# 622
  • Под Слънцето
Голяма община или кметството ни?

# 623
  • In transit
Голяма община или кметството ни?
В кметството, по район.

# 624
  • Варна
Аз в общината ходих, 2017та

# 625
Заинтригувахте ме с инфото за   плащане на по-малко данък на основното жилище. Някой, който е минал  по този път, би ли  описал стъпките на процедурата? Отивам в данъчното с нот. акт ли и попълвам някаква декларация/ заявление ? Благодаря предварително!

Аз ще ходя другата седмица, преди сряда ще е и ще споделя.

И да питам откъде в района на Колхозен пазар да купя субстрат за орхидеи?

# 626
  • In transit
Живанка, субстрата за орхидеи, който продават в Лидл е много хубав.

# 627
Да, препоръчаха ми го, но Лидъл ми идва далеч и ако има някъде около Колхозен пазар ми е най- удобно. Но и до Лидъл бих отишла.

# 628
  • ВАРНА
Субстрат за орхидеи би могло да има в двете агроаптеки до и срещу Била на Пазара.Има и цветарски в сградата на Била.Само дето търсенето там е различно,по овощарско-градинарски таргетирано.
Този е срещу входа на Била.По-малко артикули,добре запознати с болести вредители,пръскане...

На реда на Била в посока Рибната борса.Разнообразие от семена,луковици,разсади...вероятно и субстрат за орхидеи.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 12:44 от иланг-иланг

# 629
Живанка
субстрата за орхидеи си струва ходенето и до по-далечно място ( и дори често поръчване онлайн ) защото е много специфичен продукт и ако не го уцелиш ( има повече примеси, повлагозадържащ е, лесно мухлясва, има опочвени гъбички, мухъли и други ) ти съсипва цветята. На теб, като начинаещ, ти трябват основно кори средна фракция с много малко примеси ( не повече от 10% без торф и сфагнум) . Четох те в темата за орхидеи не знаех че си от ВН.

Общи условия

Активация на акаунт