На пазар във Варна - тема 71

• 35 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Живанка
субстрата за орхидеи си струва ходенето и до по-далечно място ( и дори често поръчване онлайн ) защото е много специфичен продукт и ако не го уцелиш ( има повече примеси, повлагозадържащ е, лесно мухлясва, има опочвени гъбички, мухъли и други ) ти съсипва цветята. На теб, като начинаещ, ти трябват основно кори средна фракция с много малко примеси ( не повече от 10% без торф и сфагнум) . Четох те в темата за орхидеи не знаех че си от ВН.
Да, абсолютно начинаещ съм Simple Smile . Ще се вслушам в съветите ви и отивам до Лидл. Сега и ако ме посъветвате от къде да си купя и прозрачна саксия за орхидеята ще имам мнооого да черпя Hug

# 631
Здравейте! Някой може ли да каже къде във Варна има магазин/книжарница с голям избор на раници? Търсим раница на колела, но Гугъл ми изкарва само големи книжарници и магазини, в чиито каталози няма

# 632
  • ВАРНА
Прозрачни саксии съм вземала от Левчето срещу Била на Колхозния.

# 633
  • Варна
За плуване Делфини срещу Кауфланд Възраждане https://www.sport4all.bg/objects/view/object:9

# 634
  • ВАРНА
За плуване Делфини срещу Кауфланд Възраждане https://www.sport4all.bg/objects/view/object:9

Да,благодаря,звънях вече там, 4лв/час е, но водата не е минерална ...

# 635
  • Deutschland/HE
Къде мога да ползвам сега само за плуване басейн с лечебна минерална вода, без настаняване, около Варна ? В Естрея в момента е празен, в Аквахаус идва доста висок входа само за 1 час плуване ...

Провери във Военно-почивния дом, мой познат ходеше преди да плува там.

# 636
Посъветвайте ме от къде да купя резачка за картофи. Едно такова дето го слагаш картофа, натискаш едно като ръчка и картофа е нарязан на дълги парченца. Искам да е с остър нож ( имаме вече една неудачна покупка) и корпуса да не е пластмасов ( на текома видях пластмасови и не ми харесаха ) . Искам да сте го ползвали и да сте доволни.

Да, абсолютно начинаещ съм Simple Smile . Ще се вслушам в съветите ви и отивам до Лидл. Сега и ако ме посъветвате от къде да си купя и прозрачна саксия за орхидеята ще имам мнооого да черпя Hug

Пресаждаш в транспортната! Това е най-добрата саксия! Орхидеите не са обикновени растения, рядко фаленопсисите растат големи на размер. ако и да се налага подмяна с по-голяма саксия то става след години. Новополучено цвете се пресажда в същата саксия.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 18:23 от _re_ge

# 637
От Джъмбо имаме такава резачка за картофи, пластмасов е корпусът, но за сега се държи, става и за миене в миялната машина.

# 638
  • Варна
Хубави прозрачни саксии има в Бриколаж.

# 639
  • In transit
_re_ge, на тескома са много хубави нещата. Знам, че са пластмасови, но е хубава пластмасата и са доста издърживи.

# 640
В китайските магазини тип Шихо има ли увеличителни дамски огледала? Търся огледало да увеличава 5 и повече пъти.

# 641
Виждала съм в Шихо, но не знам колко е увеличително.
В това на червения.

# 642
  • Варна
В немския магазин гледах преди време увеличително, но не помня колко пъти увеличава. Май беше и с осветление.
Моето е от Юск, двустранно. В Айко и Мьомакс също има огледала.

# 643
Знаете ли, дали някъде се  предлагат на място персонализирани шоколадови бонбони с надпис? В интернет попаднах на няколко сайта, но ако мога да ги видя на живо и да ги взема после.

# 644
  • Варна
Ако все пак решиш да поръчаш мога да дам отзив за Modica.
Изпълнението е прекрасно, вкуса-има какво да се желае.

Общи условия

Активация на акаунт